Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: sametkaan06

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

Sırf bu kampanya yüzünden turkcell den Vodafone ye geçtim. Geçiş işlemi bugün gerçekleşti. Mesaj gönderdim ama hatalı bir mesaj gönderiniz diyor. Bayiye gittim söyledim oda Vodafone yi aradı kampanya bitti dedi. Benide mecburen süper 20ye geçirdi bayi. 2 GB internet li paket 20 tlymiş. Ben turkcell de zaten aynı paketi kullanıyordum. Hemde 19 TL ye. İnşallah Vodafone de kampanya tekrar başlar

Mega19 yazip 7000e gonderebilirmisiniz ayni tarifenin 500dk lisi

Mega3gb için SUPER3GB->7000 güncellendi konu tabloyuda en kısa zamanda eklerim

tarifeyi kullananların, bunu tekrar yapması gerekir mi?

• arkadaşlar internet paketi dolduruluyor, sms dolduruluyor. Ben sadece dakikayı veya tüm tarifeyi doldurmak istiyorum bu mümkün mü deneyen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Beyler bu mega 3 gb'a geçerken bayi'ye hangi tarifeyi söylüyoruz ?

Herhangi bir tarife seçersin,farketmez
    Hat taşınınca mesajı gönderdiğinde paket tanımlanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mesela mega 2gb tarifesine geçtim ertesi ay bakiyemde fazla tl oldu 3gb olan 19 tl lik paketin mesajını atıp diğer ay 3gb olan paketi kullanabilir miyim diğer ayda yine 2gb a dönebilir miyim bu mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

arkadaşlar internet paketi dolduruluyor, sms dolduruluyor. Ben sadece dakikayı veya tüm tarifeyi doldurmak istiyorum bu mümkün mü deneyen var mı acaba ?

H3 gb net gibi doldur özelliği olan başka paket olmuyor
    Ancak ek paket alabiliyorsunuz
    Misal
    Dakka bitti,100 dk 7 tl paketini
    mesaj bitti 1000 sms 9 tl paketini alırsınız

• thall kullanıcısına yanıt
    BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderip 17TL ye 750DK+1000SMS+1GB alıp (NOT: Tarife kaldırılmıştır sistemde açık vardı giderilmemişse kabul edecektir)
    +10 TL ye DOLDUR 750DK->7000 Toplamda 27TL ye 1500DK+1000SMS+1GB
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Bu tarifede tüm tarifeyi 15TL ye doldurma mümkün değildir
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    5TL Her yöne 250DK B250DK->7000
    5TL Vodafone içi 500DK B500DK->7000
    5TL Her yöne 1000SMS için B1000SMS->7000
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Kod açığa alınmazsa alabilirsiniz Tarifenizi yenilemişseniz eğer doldurmam derseniz kodu şimdi de gönderebilir eski kullanım haklarınız silinmez yeterli bakiye hatta varsa içerikler bitince mesaj atmanızı öneririm
  • Herhangi bir tarife üzerinden taşıma işlemini başlatın 3-6 gün arasında taşıma işlemi gerçekleştikten sonra TL yüklemeden önce hangi tarifeyi istiyorsanız kodunu gönderip daha sonra KOLAYBAKIYE->7000 e gönderip teyit ederek TL yükleyebilirsiniz
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Tarife için 1 sefere mahsus kod atılması yeterlidir Doldur için gene sms atılması gerekir
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Geçiş işlemi bittikten sonra hattı takıp KESİNLİKLE MOBİL VERİYİ KAPALI HALE GETİREREK İŞLEMLERİ UYGULAYINIZ
    1-TL yüklemeden önce SUPER2GB->7000 e gönder (Tarife değiştiğine dair onay mesajı gelecektir)
    2-ABONE->7506 (Cep Aran Kampanyası Diğer hatlardan arandıkça 10DK için 50KR kazanabilirsiniz Bunlarla paket alamazsınız)
    3-KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz
  • quote:

Bu tarifede tüm tarifeyi 15TL ye doldurma mümkün değildir

Çok teşekkür ederim. Babam hattını 4 gün önce taşıdı Vodafone a, bittikçe dolan medium tarifesindeyiz

Kendisine min. 1000 dk ve 2 gb içeren bir tarife bakıyorum bulamadım tavsiyeniz olur mu acaba

• `bELa ` kullanıcısına yanıt
    22TL ye ikilibin tarifesi 22BIN->7000 Her yöne 1000DK+1GB
    +5TL ye Büyük seçim 1GB için BFIRSAT1GB->7000 Toplamda 27TL ye 1000DK+2GB kullanım hakkına sahip olacaktır
  • Kampanyadan faturalilar yararlanabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

Kampanyadan faturalilar yararlanabilir mi?

Sanırım hayır
    Vodafone arayıp faturasız geçmek istiyorum diyin 3-4 saat içinde geciyorsunuz ve mesaj atıp para yükleyip faydalanmaya basliyorsunuz

• Konuda belirttiğim gibi faturasız tarifelerden birine geçip kodu yollayarak tarifelerden faydalanabilir
  • quote:

BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderip 17TL ye 750DK+1000SMS+1GB alıp (NOT: Tarife kaldırılmıştır sistemde açık vardı giderilmemişse kabul edecektir)
    +10 TL ye DOLDUR 750DK->7000 Toplamda 27TL ye 1500DK+1000SMS+1GB

KOMPLE1000 tarifesindeydim. BITTIKCEDOLAN1GB yazıp yolladım. "Paket değişikliğiniz yapılmıştır. Paketinizin desteklemediği servisler silinecektir." şeklinde cevap geldi. VF Yanım'da uygulamasından tarifeme baktığımda KOMPLE1000 görünüyor.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Son 30 günde yeni hat alan ve taşıma ile gelenlere olan bir açıktır eski aboneler faydalanamaz
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda benim KOMPLE1000 tarifesi devam eder, değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.