Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi sorum olacak tarife ile ilgili degil de, Vodafone doğuda basıl çekiyor acaba mesela Erzurum da bilgisi olup kıyas yapabilecek olan varsa çok yardımcı olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BFIRSAT1GB yazıp 15 tllik paketede 1 GB internet alınabiliyormu acaba. 15 tlliğe geçip eğer o ay internet yetmezse 5 tlye bir GB daha alabilmek için soruyorum.

• hattımı vodafoneye taşısam bu tarifelerden yararlanabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

Telefonun aniden net gidiyor.
    Telefonubarayanlar ulaşamıyor. Bir dahaki ay turkcele geri gececem kafam rahat olur.

Bana da öyle oluyor

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, hattımı bugün Türk Telekom'dan Vodafone'a taşımayı düşünüyorum. İlk mesajı incelediğimde bana en uygun tarifenin MEGA 3GB (19TL) olan tarife olduğunu gördüm. Bu tarifeyi seçtiğimde DOLDUR 3GB yapabiliyor muyuz? Yoksa MEGA 3GB + DOLDUR 3GB (29TL) olan tarifeyi mi seçmek gerekiyor? Bir de son olarak birazdan Vodafone bayisine gideceğim numara taşıma için bana hangi paketi istiyorsunuz dediklerindehttp://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/bittikce-dolan-tarifeler.php linkindeki bittikçe dolan 22TL 'lik tarife desem sonrasında hat açıldığında o tarifeye değil de MEGA 3GB olan tarifeye geçsem sorun olur mu yani adamların 22TL 'lik Bittikçe Dolan Small paketini hiç kullanmadan iptal edebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

Telefonun aniden net gidiyor.
    Telefonubarayanlar ulaşamıyor. Bir dahaki ay turkcele geri gececem kafam rahat olur.

Bana da öyle oluyor

Benim cihazda bazen 3G yazısının yerinde E yazıyor, halbuki bulunduğum yerde 3G rahat çekiyor. buna bir anlam veremedim. Türk Telekom'dan geçtim, ses kalitesi olarak Türk Telekom'dan çok çok iyi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 5 Eylül 2016; 10:17:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tarife basinda alinca toplamda 6 gbim olacak yani

• Dun aksam sehirler arasi yolculuk yaptim 500 mb im vardi dedim yolda yeter iste twitter face ile vakit gecirdim baktgimda da 250 mb ik kalmis.Aksa oldu bir tane mesaj geldi ama paketiniz bitti diye bende tamam hemen doldurayim dedim falat baktim bakiye -6 TL vodafone adam gibi bitince mesajda atmiyo yanimda uygulamasi kalan bakiyeyi de gostermiyor sonra 6 tl yi hop cekiyor. Dedim musteri hizmetlerini arayim bakiyeniz bulunmuyor faturalidan faturasizada gecerken direttiler bana ozel kampanyalar cikarttilar 25 tlye 4gb yapalim bilmem ne dedim ki mega 3 gb yapcam diyorum oyle bir tarife yok beyefendi nereden cikarttiniz bakiyorum yok diyor bayan dedim siz beni faturasiza gecirin tek istegim o suan anca oyle gecebildim. Yani su bakiyenin eksilere dusmesini nasil engellerim vodafoneu aramak mi lazim? Karsilasan olmustur belki bu tarz durumla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozqur333 -- 5 Eylül 2016; 10:10:18 >
    Gelmez demisiniz ama yanlış biliyorsunuz.Butun odemelere kapanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim hat gece açıldı direk mega 2gb'a geçip 15 tl yükledim hatta kararsız kaldım 17mi yüklesem paketi yaparmı diye 15 tl yükledim ama paketi yapmış hemde 1 tl artmış bakiyemde bu bakiyenin tarife bittiğide -bakiyeye düşmemesi için bir talimat ayar vs. varmı?
  • Arkadaşlar vodafonede tarifeden tarifeye hız farkediyor mu 4.5g yeni geçtim telefon g2 hız 12-13 mb çıkıyor en fazla internette bazı kişilerde 50-60 mb gördüm neyle alakalı o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 5 Eylül 2016; 11:30:27 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    1TL avans veriliyor *123#23# den sorgulanıyor ondan 14TL gitmiş
  • chetyner kullanıcısına yanıt
    Evet Alınabilir
  • ramacan1 kullanıcısına yanıt
    Evet Yararlanabilirsiniz
  • HWS kullanıcısına yanıt
    Evet herhangi bir tarife üzerinden taşıma işlemini başlatın Geçiş işlemi yapıldıktan sonra hattı taktığınızda mutlaka mobil veri kapalı olsun Daha sonra tabloda gösterildiği gibi kodları TL yüklemeden önce gönderip uygun TL yükleyiniz
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzun modelinden kaynaklanıyor olabilir yada mobil şebekelerden 3G yi aktif etmemiş de olabilirsiniz
  • ozqur333 kullanıcısına yanıt
    AVANSIPTAL->7505 cep avansı kapatabilirsiniz Malesef vodafone sistemleri bazen yolculuk paketini değilde normal internet bakiyesinden yiyor bu durum için çözüm bulamıyorlar
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Malesef kendim müşteri hizmetlerinden teyit ettim defalarca mobil ödeme kapalı olmasına rağmen özel servisler +18 sitelerden gelen HD İZLE, İZLET MOBİ gibi sitelerden haftalık 14TL ücretlendirmesi yaşayan çok gördüm faturalıda
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Bulunduğun bölgede 3G iyi çekiyorsa 4.5G ye gerek yok:) 2GB la 4.5G tadında internet nasıl kullanabilirsin
  • chcts1 C kullanıcısına yanıt
    Bütün operatörler dört dörtlük değildir dostum dört dörtlük bir operatör söylede bizde geçelim beğenen var çamur atan var Mesela bulunduğum yerde sadece Vodafone çekiyorsa ve ben sadece vodafone kullanıyorsam bu tt ve turkcellin bana baz istasyonu getirmediği için ayıbıdır
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.