Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hmm anladım hocam ilk geçişe özel demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Bulunduğun bölgede 3G iyi çekiyorsa 4.5G ye gerek yok:) 2GB la 4.5G tadında internet nasıl kullanabilirsin

3g de aynı hızlarda çıkar 4.5 de dursun yinede fazla harcamazsa 4.5 g sıkıntı yok.
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    peki hocam nasıl olacak şimdi bu işlem, ben vodofone cep merkezine gittim, hattımı taşımak istiyorum dedim. bana tarife sorduklarında bunu mu söyleyecem, bu tarifeyi ilk olarak seçemiyoruz galiba. aşamalar ne şekilde olacak, sana zahmet yol gösterirsen hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderip 17TL ye 750DK+1000SMS+1GB alıp (NOT: Tarife kaldırılmıştır sistemde açık vardı giderilmemişse kabul edecektir)
    +10 TL ye DOLDUR 750DK->7000 Toplamda 27TL ye 1500DK+1000SMS+1GB

Evet bu tarife bana yeterdi, hem az da olsa interneti de varmış. Fakat bitti diyorsunuz, bir de ben 10 gün içinde taşıma yapmak istiyorum. Avea'da fatura kesim tarihim 22 Eylül kullanım haklarımı bırakıp erkenden taşımak istemiyorum. Hattı Vodafone dışında sadece bir de Turkcell'e taşıyabilirim ki onda fiyatlar hepten fahiş.:(

Hocam 1000-1500 dk aralığında başka nasıl kombinasyon ayarlayabiliriz?
    Hattı Bayram içinde taşıma yapabilir miyim? Vodafone bayileri açık olsa bile numara taşıma kurumu hizmet veriyor mudur?

Saygılar..

• Karta pin kodu koyuyormusunuz?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    evet

eğer çalışınırsa sizin adınıza başkalarına mesaj atabilirler, arama yaparlar adınıza faturalar gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Ben koymuyordum koysammı acaba tel açılırken soran şimdi evdeki küçük kardeşim felan açar yanlış pin girer kartı bloke eder diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Ben koymuyordum koysammı acaba tel açılırken soran şimdi evdeki küçük kardeşim felan açar yanlış pin girer kartı bloke eder diye korkuyorum

orası öyle edebilir

puk kodu var onunla sıfırlayabiliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah hattım taşındı
    Mega 3gb paketine geçtim
    30tl yükledim

Yanımda uygulamasında 1mb internet gözüküyor . Ne acaba o?

OZET yazıp gönderiyorum 3gb kaldı diyor
    12kr diyor birde .

11.2 tl bakiyem var suan
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Görsel
    Bu mesaja eklenen görseller:

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Sistemsel sorundan dolayı içerikler gözükmüyor olabilir

• ramacan1 kullanıcısına yanıt
    Geçiş işlemi bittikten sonra hattı takıp KESİNLİKLE MOBİL VERİYİ KAPALI HALE GETİREREK İŞLEMLERİ UYGULAYINIZ
    1-TL yüklemeden önce SUPER2GB->7000 yada SUPER3GB->7000 e gönder (Tarife değiştiğine dair onay mesajı gelecektir)
    2-ABONE->7506 (Cep Aran Kampanyası Diğer hatlardan arandıkça 10DK için 50KR kazanabilirsiniz Bunlarla paket alamazsınız)
    3-KOLAYBAKIYE->7000 e göndererek uygun TL yükleyiniz

• Allah razı olsun
  • Mantıklı tarifeler.
  • Arkadaşlar yeni geçtim vodafone ve mega 2gb'a speedtestten test yaparken en yakın istanbul çıkıyor istanbul şebekesiden hız testi yapıyor. Ankara 349km gözüküyor ben ankaradayım neden böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 5 Eylül 2016; 20:30:23 >
  • Ne zamana kadar bu kampanya. Simdi ben hatti tasirim tasima tamamlanmadan biter.

• NetX N kullanıcısına yanıt
    Süresi belli değildir
  • Arkadaslar merhaba, daha once muhtemelen sorulmus olabilir. Dk bu tarifelere ek olarak nasil alabilirim?

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Konuda tabloda eklidir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    600dk + 250 dk dısında dk alabilmem mumkun mudur?

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.