Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben vodafone yeni geçtim şebeke ayarları ile felan uğraştım biraz ayarları mı bozdum ne yaptım *3636# den iternet cihaz ayarlarını felanda aldım ama şebeke kendi kedine gidiyor bir dahada gelmiyor teli kapayıp açıyorum düzeliyor arada biraz zaman geçiyor kendi kendine tekrar gidiyor ne yapabilirim?

Edit: Erişim noktası adlarında Bi üstte vodafone internet diye yazıyor Altında vodafone live onunda altında vodafone ınternet diye yazıyor ben hangi interneti seçeceğim? Vodafone internet yazanmı yoksa vodafone ınternet yazanmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Eylül 2016; 14:19:44 >
  • Bu paketler çok çok iyiymiş. Bayiye gittiğimizde Mega 3gb dediğimizde hallediyor mu onlar? Yanlış bir pakedi yapmasınlar, geçenlerde vodafoneun sitesine girip bakmıştım ama bu paketleri görememiştim. Sıcak fırsatlara bakmasam görmeyecektim böyle bir şey olduğunu.
  • Türk Telekom da müşteri hizmetlerini arayın. Yaz tarifesi olan 8 gb lık tarifeyi isteyin. Veremem derse faturasız hatta geçiş talebi oluşturun. Ertesi gün genel merkezden arayıp sebep soruyorlar. Siz yeni geçenlere 8 gb lık tarifeyi 29 tl ye verdiğinizi kendinizin alamadığını söyleyip o tarifeyi isteyin. 29-30 tl arası veriyorlar tarifeyi. Şahsen ben öyle yaptım ve kullanıyorum. Konusu forumda mevcut zaten. Tabi faturalı hat kullananlar için geçerli bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ve bugün iki vodofon bayiine gittim hattımı taşıyıp mega 3gb tarifesine geçmek istediğimi söyledim iki bayide bu tarifenin yeni bittiğini artık olmadığı söylediler yinede burda paylaşılanlara güvenerek hattımı vodafona taşıdım büyük ihtimal cuma günü geçiş yapacağım şimdi bu tarifeyi kullanmak yani 600dk+1000sms+3gb ve ekstra 3 gb için ne yapmam gerekiyor bir bilen arkadaş açıklarsa sevinirim.
  • bayiilere gidip bu tarifelerden bahsettiğiniz zaman ya gülüyorlar ya da bittiğini olmadığını söylüyorlar. siz ücretsiz olarak geçişinizi yapın herhangi bir tarifeye dahil olmayın. geçiş tamamlanınca buradan istediğiniz tarifeyi seçebilirsiniz. ben o şekilde yaptım memnunum.
  • Hattı takıp TL yüklemeden önce Mobil veriyi kapalı hale getirip
    1-SUPER3GB->7000 e gönder (Tarife değiştiğine dair onay mesajı gelene kadar bekle)
    2-KOLAYBAKIYE->7000 e gönder (Ne kadar TL yüklemenizi söyleyen ücretsiz servistir)
    3-30 TL yükle 19TL tarife ücreti kestikten sonra DOLDUR 3GB->7000 e gönder
    4-OZET->7000 e gönderdiğin zaman bazen kullanım hakkınız bulunmamaktadır uyarısı gelir Bu normaldir tüm abonelerde olan sorunlardır
  • Beğenmediğiniz anda istediğiniz zaman operatörden başka bir operatöre geçişinizi yapabilirsiniz Öyle olduğundan şüpheleniyorsanız Mobil veri kullanımından bakıp şikayetinizi yazabilirsiniz
  • Kardesim 19 pakete cekcek doldur 3 ne veriyordu

• Hattı taşıdık bugün hayırlısıyla

• Arkadaslar en fazla kac kere doldur 3 gb yapabiliyoruz?

• okulaptus O kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 defa alınabilir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam vodofonçn kendi sitesinnden tl yuklemesi yapinca hediye 1 gb verme durumu mi var, bilgin varsa açıklayabilir misin, bir de onun dışında tl yuklemede bedavadam bisiler veriyor mu, mesela turk telekom 30 yukleyince veriyordu bisiler.
    Hocam bir de vodofona gecer gecmez freezone'lu olup daha sonra bu super 3gb, doldur 3gb paketlerini alabiliriz di mi, sıkıntı cikmaz ??
    Edit: simdiden teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekatmak95 -- 7 Eylül 2016; 0:06:35 >
  • merhabalar. mega 3gb kullaniyorum. internetim bitti. internet ek paket olarak alabilecegim en uygun secenek 10 tl olan doldur 3gb secenegi midir ?

• Parlak47, hocam hicbir sey yapilmaksizin tarife otomatik kendi yenileniyor mu ? Yoksa ayni mesaji tekrar mi gondermek gerekiyor ?

• Freezoneli nasıl oluyoruz avantajları ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Freezoneli nasıl oluyoruz avantajları ne?

Turkceldeki genct trukcel, aveadaki woops gibi hocam

• Tarife yenileme 14 eylülde bitecek mega2gb olan. 400 dk yetmedi. 600 dk li olana 14 ünü beklemeden hemen gecebilirmiyim ?

• fotografya kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz
  • Vodafone kendi sitesinden denememişim Super3gb freezone tarifesi değildir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    hocam dün hattı vodafoneye taşıdım. mega3Gb'nin süresi filan yok demi, sıkıntı olur mu sizce, yoksa ortada kalacağım bayram bayram :)
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.