Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone içi 500DK için B500DK->7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderip 17TL ye 750DK+1000SMS+1GB alıp (NOT: Tarife kaldırılmıştır sistemde açık vardı giderilmemişse kabul edecektir)
    +10 TL ye DOLDUR 750DK->7000 Toplamda 27TL ye 1500DK+1000SMS+1GB

Evet bu tarife bana yeterdi, hem az da olsa interneti de varmış. Fakat bitti diyorsunuz, bir de ben 10 gün içinde taşıma yapmak istiyorum. Avea'da fatura kesim tarihim 22 Eylül kullanım haklarımı bırakıp erkenden taşımak istemiyorum. Hattı Vodafone dışında sadece bir de Turkcell'e taşıyabilirim ki onda fiyatlar hepten fahiş.:(

Hocam 1000-1500 dk aralığında başka nasıl kombinasyon ayarlayabiliriz?
    Hattı Bayram içinde taşıma yapabilir miyim? Vodafone bayileri açık olsa bile numara taşıma kurumu hizmet veriyor mudur?

Saygılar..

Değerlendirme yapabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu 15 tllik tarife halen devam ediyor mu, bulamadım sitede link atar mısınız?
  • Aklı olan asla vodafone kontörlü bu tarifelere geçmesin.

• Son derece pişmanım kesinlikle tavsiye etmiyorum

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Böyle bir mesaj atılmamalı.Neden kötüleceğinizi açıklarsanız mesajınız anlam kazanır.
    Gün içinde hat taşıma işlemini başlattım zaten ilk hatım vodofone idi sonrasında turkcell geçtim cinemaximum için bedava biletini kullanıyordum fakat ayda gittiğim film sayısı en fazla 2 dir yani.25 liralık tarifesini kullanıyordum 2gb internet+500dk her yöne+1000sms.Bu paketi 30 tl çıkarınca ve her ay 30 tl yüklersen bile ki yetmeyecek nedeni telsiz kullanım ücreti bu yüzden vodofoneye tekrar döndüm.Bakalım gecince performansı hakkında yorumda atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 6 Eylül 2016; 0:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Sorun olmaz

Konu sahibi olarak ilk mesaja eklemeniz gereken bir bilgi paylaşmak istiyorum.
    Vodafone kadar çakal şerefsiz bir operatör yok.
    Bende bu paketler ilk çıktığında kullanmaya baslayanlardanim.
    İlk ay kullandım TL yüklemesi yaptım paket yenilenmedi.
    Neden diye arastirirken bir baktim yukledigim TL bitmiş abuk sabuk hd video izleme aboneliği başlatıp yüklenen paraları tahsil etmişler.
    Tabi Musteri hizmetleri ni arıyorum başka yere orayı arıyorum Vodafone ye.
    Özetle bu paketlere geçenlerden bir şekilde aradaki kayıplarını saçma sapan abonelikler başlatıp tahsil yoluna gidiyorlar hakkınızı aramaya kalktığınızda uğraşmaktan yorulup vazgeciyorsunuz.
    Bu aldatmalara maruz kalmamak için telefonlarinizi mobil odemelere kapatın kafaniz rahat etsin.

MOBİL ODEME NASIL KAPATILIR.

AVEA hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için “MOBİLODEME İPTAL” yazıp 5555’e kısa mesaj atabilirsiniz.

VODAFONE hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için “MOBILODEME KAPAT” yazıp 7878’e kısa mesaj atabilirsiniz.

TURKCELL hattınızı mobil ödeme kullanımına kapatmak için MOBILODEME IPTAL yazarak 2222’ye kısa mesaj atabilirsiniz.

Kardeşim aynı şey benim ve tanıdıklarımın başınada geldi

BTK ya şikayet yazın anında iade ediyorlar

Fakat hat sahibinin tc si ve bilgileriyle site üzerinden girip durumu anlatman lazım

Böyle birşey başına gelen varsa hiç durmayın direk şikayetinizi yapın

• Faturalıydim faturasız a geçtim, Red tarifesini yenilemistim onu da dusurttum..

3 gün içerisinde faturasız a geçeceğim, umarım bu tarifelerden birini kabul eder Vodafone..

• Bulundugunuz yerdeki vodafone cekimi kötüyse gecmeyin arkadaşlar,
    Benim gibi çekimi iyi yerdeyseniz gecin,ufak tefek sistem sorunlarına takılmazsanız gayet iyi bir paket.
    Bulundugum yer için söylüyorum;
    Türk Telekomdan buna gectim,memnunum
    eşekten inip ata bindim

• Hala devam ediyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paketteki konuşm sürei bitti,birara forumda ücretsiz doldur gibi bir özellik olduğu yazılıydı bu tarife için bunu yapabilirmiyiz ?
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor

• vodafonluydum mega2gb tarifesine geçtim. 15 tl ye 400dk konuşma 2gb internet ve 1000 sms başka hangi kampanya da var ki?
  • Kardeşlerim TürkTelekomdaki tahatüm 4 gün sonra bitiyor. kamu mega kullanıyorum fakat 4gb yetmiyordu müşteri hizmetleri mega extra önerdi ,%15 indirimli 39 tl yine fazla. yeni gelen müşterilere 29 tlye veriyorlar.

bu tarifeye gecmek istiyorum 3 4 ay takılıp yeniden operatör tasırım..

19 tlye faydalanmak için tahahüt vermek gerekiyormu ?

ve halen bu kampanya gecerlimi, bayideki elemana ne demek gerekiyor ? veya kendimiz yapabilirmiyiz taşıdıktan sonra?? teşekürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'MEMATİ

Kardeşlerim TürkTelekomdaki tahatüm 4 gün sonra bitiyor. kamu mega kullanıyorum fakat 4gb yetmiyordu müşteri hizmetleri mega extra önerdi ,%15 indirimli 39 tl yine fazla. yeni gelen müşterilere 29 tlye veriyorlar.

ve halen bu kampanya gecerlimi, bayideki elemana ne demek gerekiyor ? veya kendimiz yapabilirmiyiz taşıdıktan sonra?? teşekürler..

Herhangi bir taahhüt vermiyorsunuz. Vodafone cepshop'a gidin.Herhangi bir faturasız tarifeye geçin. Geçtikten sonra ilk mesajdaki yönergeleri takip edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Kardeşlerim TürkTelekomdaki tahatüm 4 gün sonra bitiyor. kamu mega kullanıyorum fakat 4gb yetmiyordu müşteri hizmetleri mega extra önerdi ,%15 indirimli 39 tl yine fazla. yeni gelen müşterilere 29 tlye veriyorlar.

Herhangi bir taahhüt vermiyorsunuz. Vodafone cepshop'a gidin.Herhangi bir faturasız tarifeye geçin. Geçtikten sonra ilk mesajdaki yönergeleri takip edin.

Eski konulara bakma vaktım yok sana zahmet ne yapacagımı yazarmısın tekrAr suan aktif dimi kMpanya

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tarifem yenilendi. kullanilmayan sure internet sms de yeninin üzerine eklenmis. Bu normal mi yoksa sistemsel bir hata mı?

• husamabi H kullanıcısına yanıt
    Normaldir Eski kullanım içerikli öncelilikli tükenilmeyecektir
  • quote:

quote:

quote:

Eski konulara bakma vaktım yok sana zahmet ne yapacagımı yazarmısın tekrAr suan aktif dimi kMpanya

Vodafone Faturasız da herhangi bir tarifeye geçtikten sonra,
    Sim kartı takın, mobil interneti kapatın.
    Her Yöne 600DK+ Her Yöne 1000SMS+ 3GB, 19 TL için SUPER3GB->7000'e mesaj gönderin.
    Sonra kaç para yüklemeniz gerektiğini KOLAYBAKIYE->7000 e mesaj göndererek öğrenin. Devamında o kadar meblağı hattiniza yukleyiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vodafone Faturasız da herhangi bir tarifeye geçtikten sonra,
    Sim kartı takın, mobil interneti kapatın.
    Her Yöne 600DK+ Her Yöne 1000SMS+ 3GB, 19 TL için SUPER3GB->7000'e mesaj gönderin.
    Sonra kaç para yüklemeniz gerektiğini KOLAYBAKIYE->7000 e mesaj göndererek öğrenin. Devamında o kadar meblağı hattiniza yukleyiniz.

teşekkür ederim. 3gb internet yetmediği vakit ekstra olarak ne alabilirim ?

edit : hocam birde okuduğum yazılara göre vadafonenin interneti su gibi çektiği söyleniyor ? 3 4 ay kullanıcam pişman olurmuyum ? doğrumudur bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 6 Eylül 2016; 12:55:36 >

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.