Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mega2b tarifesindeyim ayın 9unda bitiyor fakat 4 gündür paket belli saatlerde yok oluyor arkadaşlar bu ne saçmalıktır ben anlamadım.bu yüzden hattımdaki liralardan oldum.
  • Ben yeni hat aldım. Bu tarifeye geçebilir miyim sadece super3gb yazıp göndererek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trace- kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz
  • Problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

Geçebilirsiniz

Hocam bu 3gb tarifesinin belli bi süresi var mıdır yeni hat aldım bende bu arada yani buna geçtik diyelim 1 ay sonra yenilenir mi biter mi esnek s tarifeside var 2gb 22 tl ona mı geçmemi önerirsiniz?
  • Herhangi bir süresi ve fiyat değişikliği hakkında bilgi bulunmamaktadır Vodafone gizli tutar
  • nyanaa N kullanıcısına yanıt
    Telefonun mobil veri ölçümüyle karşılaştırıyorum aynı gidiyor 4.5 g 3g farkediyormu acaba?

• Parlak47, hocam hicbir sey yapilmaksizin tarife otomatik kendi yenileniyor mu ? Yoksa ayni mesaji tekrar mi gondermek gerekiyor ?

• Arkadaşlar mobil veriden bakıyorum kaldırılan uygulamalar 340mb harcamış nedir bu uygulama kaldırınca neden net harcanır ki çok saçma? Uygulama silerken mobil veri kapatayım bundan sonra hep böyle olacaksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Eylül 2016; 23:58:47 >
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    7000 e KOLAYBAKIYE yazıp mesaj atıp gelen bilgiye göre yeterli tl yükleyince otomatik yenileniyor diye biliyorum her ay göndermeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Eylül 2016; 0:16:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

7000 e KOLAYBAKIYE yazıp mesaj atıp gelen bilgiye göre yeterli tl yükleyince otomwtik yenileniyor diye biliyorum her ay göndermeye gerek yok.

çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar mobil veriden bakıyorum kaldırılan uygulamalar 340mb harcamış nedir bu uygulama kaldırınca neden net harcanır ki çok saçma? Uygulama silerken mobil veri kapatayım bundan sonra hep böyle olacaksa?

Hocam o silme aşamasında harcanan veri değil.Kaldırdığınız uygulamaları kaldırmadan önce aktif olarak kullandığınız zamanlarda harcadığınız veri o

• Arkadaslar paketteki internet asimsiz internet degil mi paketteki 2 gb i kullaninca internete sinirlama gelmiyor mu

• öyle olsa daha ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPER3GB çalışıyor bilginize. yeni hat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 8 Eylül 2016; 8:41:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün vodafone geçmiştim mega 3gb oldu teşekkürler. Yalnız vodafone self servisde gözükmüyor tarife ve kalan kullanımlar :)
  • resulalan kullanıcısına yanıt
    Mobil veriyi kapalı tutup 30 günü geçtikten sonra KOLAYBAKIYE->7000 e atarak ne kadar tl yüklemenizi söyleyen servistir
  • themaniak kullanıcısına yanıt
    tamamen kesiliyor Ek internet paketi alana kadar yada tarifenizi yenilene kadar
  • Sistemsel sıkıntılar olduğunu konuda da belirtmiştim mobil veri kullanımından giderek ne kadar harcadığınızı öğrenebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

tamamen kesiliyor Ek internet paketi alana kadar yada tarifenizi yenilene kadar

Dün gece mega 2 gb paketin interneti bitmesine ragmen 400 kb bi kullanim yapti 10 tl mi yedi doldur 2 gb yapicaktim emin misiniz hocam

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.