Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 400DK+1000SMS+2GB 15TL MEGA2GB & 600DK+1000SMS+3GB 19TL MEGA3GB (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.707
Cevap
90
Favori
79.189
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarifeye gecmisseniz her seferinde kodu göndermeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega3GB tarifeme geç lira yükleme yüzünden yenilenme olmuyor mu?

Lira yükledim ama hesapdan düşme olmadı?

Ne yapmam gerekir?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Yeterli bakiye bulunuyorsa 30 günü dolmussa beklemeniz gerekmektedir yukleme yapmadan önce KOLAYBAKIYE->7000 e gönderip yeterli bakiye yukleyiniz

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Wodafone WEB den en son 22 Ağustosda yükleme yapmışım. Bugünde kredi kartından yükleme yaptım. Bakiye olarak 20.05 TL görülmekte..

Tarife bilgime tıkladığımda "Tarife yüklenemiyor" hatası alıyorum.

Ne yapmam gerekir?
  • Canım annemin benden habersiz turkcell e geçmesinin ardından 3 ayı doldurup vodafone a geçelim dedik kampanya bitmiş meğerse mecbur geçişi iptal ettik daha doğrusu geçirmedik bekliyoruz uygun bir kampanya var mıdır 15 tl ye?
  • MEGA 19 KODU CALISIYORMU ARKADASLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

3 ay bekleme şartı yok istediğiniz zaman operatorden ayrilabilirsiniz

Cezası var diyorlar?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Bakiyem sms lerden olsa gerek düşmüş..

• QRX kullanıcısına yanıt
    Faturasız tarifelerde herhangi bir ceza yoktur
  • yeni üye alımı var mı tarifeye ?
  • karaktersiz vodafone bayisi yuzunden vodafone'a gecis yapamamistim. adam avea faturali kullanoyorsaniz vodafone'da da faturaliya gecis yapabilirsiniz,capraz gecis olmuyor deyip, kabul etmediler. ben de yeni fatura kesilmesin diye mecburi turkcell'e gectim. bugun vodafone'a gecis icin basvurmustum ama kampanya bitmis. insallah pazartesiye kadar yeni bor kod cikar

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    Hattim kontorlu deseydin keşke. Nerden bilecek ki faturalı olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 22 Eylül 2016; 0:49:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence deoyle bilemezler. ama iste dogru soylemenin bedeli :)

• Arkadaslar gecmemi tavsiye edermisiniz internetin cok çabuk bittiği söyleniyor

• Bende geçmek istiyorum , nasıl geçebilirim ? kodu nereye gönderiyorduk . Teşekkürler
  • Vodafone gectik tarife yok :) yardimci olabilecek varmi?

• kizilat K kullanıcısına yanıt
    TARİFE: EFSANE FIRSAT

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 1 GB : 18 TL ( EFSANE18 -> 7000 )

TARİFE :FIRSAT 2GB

Her Yöne 500 DK + 1000 SMS + 2 GB : 20 TL ( SUPER20 -> 7000 )

TARİFE :YENİ FIRSAT 3GB

Her Yöne 500 DK+ 1000 SMS + 3 GB 25 TL ( YF3GB->7000 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Internetim bitti bugun. Hattima 15 tl yukledim. Doldur 3gb yapacaktim. Internetim kapali olmasina ragmen internet yemisim gibi gosterip 8 tl cekti. Sonra bir 15 tl daha yukledim. Doldur 3gb yazip gonderdim. Tarifenize 3 gb internet tanimlandi mesaji geldi. Internete baglandim. 2 tl daha cekti. Müşteri hizmetlerini aradim. Müşteri hizmetleri hic beni dinlemeden sesimi bile duymadan. hosgeldiniz sizi ilgili birime yonlendiriyorum dedi ve beni beklemeye aldi. Yaklasik 12 dakika bekledim. Sonra kapattim tekrar aradim. Bir sekilde musteri hizmetlerine ulastim. Adam diyor ki bana sistemimizde boyle bir dusus gozukmuyor. Yani guya 10 tl kesmemisler benden. Ben de dedim ki bugun kac para yuklemisim. 30 tl dedi. Ne kadar harcamisim dedim. 10 tlye internet almissiniz dedi. Hattimda ne kadar var dedim. 10 tl dedi. Ee kalan 10 tl nerede dedim. Adam error verdi. Hala yok sistemlerinde dusus gozukmuyormus falanmis fismanmis. En son 24 saat sonra tekrar arayin deyip beni basindan savdi.

Velhasil kelam 3 operatörü de kullanmis biri olarak diyebilirim ki vodafone acik ara Türkiye'nin en kötü operatorudur. Bunu sadece bu olaya dayanarak soylemiyorum. Diğer operatorlere gore internet hizi daha yavas, görüşme kalitesi berbat. Seste bir yapaylik var. Müşteri memnuniyeti sifir. Müşteri hizmetlerine ulasmak tam bir eziyet. Ulastiktan sonra derdini anlatabilmek daha bir eziyet. Şu 3 aylik surem dolsun Türk telekoma geri döneceğim.

Sonuna dek katılıyorum. Keza bunlar tesadüf olamaz benzerlerini yaşadım. Fakat türk telekomda da bu aralar pahalı olmaya başladı

• 4.5G açık olsun mobil veri kapalı olsa bile mobil veri ücretlendirme oldu Çok sorunlar var çözecek yok karşında bütün operatörler dört dörtlük değildir
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Mobil data kapalı ve konum hizmetleri kapalı olduğu halde 4g olarak seçili veya konum hizmetleri açık mobil data kapalı ise internette bağlanıyor telefonlar. Bu iki durumdan biri sebebiyle para çekmiş olabilir ama bunu da iade etmeleri lazım. Konusu var forumda bir araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 22 Eylül 2016; 12:09:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.