Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2tl1gb bitti ama 22tl olayi mega3gb dakilere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Mega3gb dekilere olmus o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 24 Haziran 2017; 11:31:5 >
  • Onume cikti eski mega3gb denim

22 tl olcak diye ama size 19 onaylar mısınız tarifeniz değişecek dedi ekrandaki yazı

Ben de foruma bir bakayım dedim

Ne yapıyorız şimdi

Onaylamam mı lazımdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da geldi mega 3gb 22 olacak 19 olarak kullanmaya devam etmek için onaylayın diye.

Onaylamazsan 22 olacak onaylarsan halihazırdaki paketin durup duruken yanıp yenilenecek. Bildiğin 3 kağıt yapıyor Vodafone

Onayladım, 19 tl bakiyem yoktu, tarifenin son günü yükleyeceğim tl bende. Bu sayede şu anki haklarımı yakmayacağım.

• Yani yeni mega 3gb ları kapsamıyor doğru mu anladım

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Bu zaten mega yeni 3gb degil mega3g dakilere zam varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Onume cikti eski mega3gb denim

22 tl olcak diye ama size 19 onaylar mısınız tarifeniz değişecek dedi ekrandaki yazı

Ben de foruma bir bakayım dedim

Ne yapıyorız şimdi

Onaylamam mı lazımdı

+1 tamam diyene kadar gitti ekrandan

• Mega3 kullanıcıyısım, dün müşteri Hizmetleri aradı 1000dk 1000 sms 6 gb faturalı teklif etti 25 gayme kabul ettim bakalım neler yaşıcaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün ekran mesajı geldi 600dk 3gb sms 19 olan paket .. temmuzda 22tl olcaktır 19 tl size özel tarifeyi kabul ediyormsnz yazdı tmm dedim

19 mu 22 mi bilemedim görcez bakalım

• Ekrana gelen mesaji ben de onayladim. Hesabimdan 19tl cekti. Paketi yukledi. Benim paket zaten 4 gun once yenilenmisti. O yuzden eger paketinizde haklariniz varsa hemen onaylamayin. Paketiniz bitmeye yakin gecersiniz mega yeni tarifesine. Benim gitti bosu bosuna 19tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almamorena54 -- 24 Haziran 2017; 21:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suphion

Bana da geldi mega 3gb 22 olacak 19 olarak kullanmaya devam etmek için onaylayın diye.

Onaylamazsan 22 olacak onaylarsan halihazırdaki paketin durup duruken yanıp yenilenecek. Bildiğin 3 kağıt yapıyor Vodafone

Onayladım, 19 tl bakiyem yoktu, tarifenin son günü yükleyeceğim tl bende. Bu sayede şu anki haklarımı yakmayacağım.

Mega 3GB 4 Temmuz itibari ile 22TL olacaktır
    Mega Yeni 19TL ile devam edecektirVodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)
    Ss ektedir
    Onay verince mega yeni tarifesine geçildi

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Tekrar geldiğinde onay verirsem kullanım haklarım yanar mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Tekrar geldiğinde onay verirsem kullanım haklarım yanar mı acaba

Hattınızda yeterli bakiye yoksa içerikleriniz yanmaz Zaten mega yeni tarifesine geçiş oluyor içinde MEGA YENI->7000 e gönderiniz
  • Mega yeniye neden geçmeliyiz geçmek zorunlu mu? 19TL'de kalsak olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Mega3 kullanıcıyısım, dün müşteri Hizmetleri aradı 1000dk 1000 sms 6 gb faturalı teklif etti 25 gayme kabul ettim bakalım neler yaşıcaz

Özel servislere
    Mobil ağ paylaşımına
    yurt dışı numaralarına
    Paket aşımlarına dikkat et
    Hattında TL var tarifen varmış gibi düşün TL ler gitmesin diye yaptıklarını normal bunun içinde uygula kullanmasını bilene güzel bilmeyene ızdırap oluyor Tarife ücreti 45TL olup 30 gün/20TL cayma bedelinin olduğunu unutmayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 24 Haziran 2017; 22:14:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImKeynes

Mega yeniye neden geçmeliyiz geçmek zorunlu mu? 19TL'de kalsak olmuyor mu?

4 Temmuz itibariyle maalesef mega 3gb 22TL olacaktır 22TL üzerinden devam edebilirsiniz
  • Benim ekranads uyarı gelip duruyordu. Mega yemiye geçtim paketi de yeni yapmıştım. Bakiye de olunca hemen çekti.

Bilenlere sorum; onay istemedinin amacı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Benim ekranads uyarı gelip duruyordu. Mega yemiye geçtim paketi de yeni yapmıştım. Bakiye de olunca hemen çekti.

Bilenlere sorum; onay istemedinin amacı nedir?

İstemenin amacı hattında yeterli bakiye olanın bakiyesini gasp etmek Hattında yeterli bakiye olmayanında bekleyen opsiyona düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: almamorena54

Ekrana gelen mesaji ben de onayladim. Hesabimdan 19tl cekti. Paketi yukledi. Benim paket zaten 4 gun once yenilenmisti. O yuzden eger paketinizde haklariniz varsa hemen onaylamayin. Paketiniz bitmeye yakin gecersiniz mega yeni tarifesine. Benim gitti bosu bosuna 19tl.

Aynı durumdayım. 2 gün önce zaten 19 tl çekmişti. Gerekli şikayetleri yaptım. Eğer olumlu dönüş olmazsa turktelekom a geçeceğim. Bundan sonra lira çalışmaz benden ne olursa olsun. Resmen üç kağıtçılık yaptıkları.

• Orjinal mesaj:

TARİFE: BİTTİKÇE DOLAN MİDİ

Her Yöne 750DK + 1000SMS + 2GB : (19₺) (BITTIKCEDOLAN1GB -> 7000)

Hocam ilk mesajda yazdığınız yukarıdaki ifadede neden Midi tarife için BittikceDolan ifadesi ile Sms atılıyor? Ve ayrıca tarife 2 gb internet sunuyorsa neden BITTIKCEDOLAN1GB şeklinde gönderim yapılıyor?

Bir yanlışlık veya sıkıntı yok mu mantıken? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Haziran 2017; 22:49:25 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.