Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Orjinal mesaj:

TARİFE: BİTTİKÇE DOLAN MİDİ

Her Yöne 750DK + 1000SMS + 2GB : (19₺) (BITTIKCEDOLAN1GB -> 7000)

Hocam ilk mesajda yazdığınız yukarıdaki ifadede neden Midi tarife için BittikceDolan ifadesi ile Sms atılıyor? Ve ayrıca tarife 2 gb internet sunuyorsa neden BITTIKCEDOLAN1GB şeklinde gönderim yapılıyor?

Bir yanlışlık veya sıkıntı yok mu mantıken? Teşekkürler.

Vodafone ücret içerik güncellemesi yaparak bittikçe dolan 1gb tarife ismini değiştirip Bittikçe dolan midi yaparak 19TL ve 2GB yapmıştır ilk sayfada açıklaması yapılmıştır
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Paket ücreti hariç her zımbırtıyı kapatın dedim sorun olmaz(1 krş fazla ücret gelirse hesap kesimde hattı taşırım dedim ), mobil ağ paylaşım dediğiniz iphone kişisel erişimden dağıtılan net için bir sorun teşkil etmez sanırım...teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banada geldi sim menuden geliyor bende yarin geviyim tarife sifirlanmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Mega3 kullanıcıyısım, dün müşteri Hizmetleri aradı 1000dk 1000 sms 6 gb faturalı teklif etti 25 gayme kabul ettim bakalım neler yaşıcaz

hocam çok büyük hata yapmışsın, faturalıda sürekli kaktırıyorlar ekstradan sen arayıp soramıyorsun, kız kardeşimde faturalı vardı her ay ekstra 20-50 TL arası fiyat geliyordu, arıyor soruyor saçma sapan cevap veriyorlar. En iyisi faturasız, ben 5 senedir vodafone faturasız kullanıyorum
  • quote:

Paket ücreti hariç her zımbırtıyı kapatın dedim sorun olmaz(1 krş fazla ücret gelirse hesap kesimde hattı taşırım dedim ), mobil ağ paylaşım dediğiniz iphone kişisel erişimden dağıtılan net için bir sorun teşkil etmez sanırım...teşekkürler

Bağlanan kişi sizin IP den bağlandığı kotu içerikli sitelere girdiğinde sizin özel servisi kabul etmiş gibi sayilirsiniz

• nedne böyle abudik gubidik işler yaparlar ki durduk yere tekrar paket almış oldum.
  • Mega 3gb için; bakiye yoksa şimdiden mega yeni 7000 yapsak mevcut kullanım hakları bitiminde (20 temmuz) TL yükleyince mega yeni geçiş olur ve bir kaybımız olmaz değil mi şimdi doğru anlamışım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterli bakiye yoktu gectim mega3 ten megayeniye aynen duruyor eski paket kullanimlari

• 19 tl lik eski tarifedeydim, bugün bana da maj geldi geçtik yeni mega ya. Paket dolma var mı bilmiyorum bende..

Yaz geldi artık iyice lazım olur internet,

• quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Mega 3gb için; bakiye yoksa şimdiden mega yeni 7000 yapsak mevcut kullanım hakları bitiminde (20 temmuz) TL yükleyince mega yeni geçiş olur ve bir kaybımız olmaz değil mi şimdi doğru anlamışım?

Paket bakiyeleriniz silinmez mega yeni bekleyen opsiyona düşecektir
  • Yeni paket yapma nedenleri neydi acaba. Neyi kıstılar bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

Yeni paket yapma nedenleri neydi acaba. Neyi kıstılar bilen var mı ?

Mega yeni Mega3gb tarifesinden tek farkı büyük seçim ek paketlerini kabul etmiyor Doldur özelliği mevcuttur
  • Mega3gb kullanıyorum. Gelen mesaji onaylamamistim. Dun paketim 19 liradan yenilendi. Ancak mesajda 4 temmuzdan itibaren diyordu (yanlış hatırlamıyorsam). Gelecek ay ne olacak göreceğiz

Ayrıca 1GB1TL çalışıyor ancak 2GB1TL çalışmıyor. Bilgilerinize

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Mega3 kullanıcıyısım, dün müşteri Hizmetleri aradı 1000dk 1000 sms 6 gb faturalı teklif etti 25 gayme kabul ettim bakalım neler yaşıcaz

Özel servislere
    Mobil ağ paylaşımına
    yurt dışı numaralarına
    Paket aşımlarına dikkat et
    Hattında TL var tarifen varmış gibi düşün TL ler gitmesin diye yaptıklarını normal bunun içinde uygula kullanmasını bilene güzel bilmeyene ızdırap oluyor Tarife ücreti 45TL olup 30 gün/20TL cayma bedelinin olduğunu unutmayınız

Vodafone'da mobil ağ paylaşımı ücretli mi? Avrupada kullandığım öyleydi. Türkiyede de uygulandığını bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Özel servislere
    Mobil ağ paylaşımına
    yurt dışı numaralarına
    Paket aşımlarına dikkat et
    Hattında TL var tarifen varmış gibi düşün TL ler gitmesin diye yaptıklarını normal bunun içinde uygula kullanmasını bilene güzel bilmeyene ızdırap oluyor Tarife ücreti 45TL olup 30 gün/20TL cayma bedelinin olduğunu unutmayınız

Vodafone'da mobil ağ paylaşımı ücretli mi? Avrupada kullandığım öyleydi. Türkiyede de uygulandığını bilmiyordum

Mobil ağ paylaşımı kullanım hakkınız varsa ücretsizdir

• TT wodafone geçtim, mega yeni tarife kullanıyorum internet çok ağır geldi ki tam tersini bekliyordum.

Aynı sıkıntıyı yaşayıp çözüm bulan var mı?

• bende bu pakte geçtim buna spotify alabiliyor muyuz ?
  • over_dose O kullanıcısına yanıt
    Evet aynı durumu bende yaşıyorum bende tt den geçtim vodafone, internet şehir merkezinde bile kötü bir çözümü olan varsa iyi olur

• Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Esnek paketlerde var 5tlye 500mb ile

• ben yanlışlıkla gelen mesajı onaylamak yerine iptal dedim. arama yapacaktım dank diye çıkınca aceleyle iptal ettik..

eski tarifeye devam etmenin başka yolu var mı mesaj atarak, tekrardan onay mesajı gelir mi ya da?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.