Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert6385

Mega3gb tarifesindeyim. Ekrana mesaj düştü 22 tl olacaktir onayliyor musunuz? Diye. Onayla dedim. Ancak bir sonraki sayfada tekrar sordu ve yanlışlikla cancel dedim. Tarifem ne olacak bu durumda

benim ayın 21 inde yenilendi. ekrana mesaj düştü onayladım. ikinciyi de onayladım. yine 19 tl çekti. halbuki 21 inde zaten çekmişti. gelen bildirimde tarife değişikliği değil tarife ücreti yazıyordu. sonra mesaj geldi. mega yeni 3gb mış yeni tarife. aradım, kayıt oluşturdular. şikayetvar a da yazdım. zaten 21 in de çekti. 2 gün sonra yine çekmiş oldu. iade edilmezse taşıyacağım hattı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlax67

Doldur bir haftalık mega yenide

Doldur tüm tarifelerde tarife sonuna kadardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Vodafone Yanimdada 1 hafta yaziyor ama ben yine size guveniyorum :)

Siz tarife sonu diyorsaniz tarife sonudur :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esimin hattini vodafone tasidim bin pisman olduk diger iki operatörüde kullandi daha once ben vodafone gibisini görmedim bildiğin dilandiriyolar bir kere olsun faturamız ayni gelmedi ve sunu soyliyim dakikalari interneti doldurup gecmek ihtimalimiz sıfır iki kez mobil odeme diye bisey cikti 24 tl olmasi geteken fatura birinde 71 en son 60 geldi bagirdim cagirdimda mobil odemeden alinan paralar iade olucak dendi bunların binde birini ben Turkcell'de esim TürkTelekomda yasamadik ben boyle bisey gormedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammo

Esimin hattini vodafone tasidim bin pisman olduk diger iki operatörüde kullandi daha once ben vodafone gibisini görmedim bildiğin dilandiriyolar bir kere olsun faturamız ayni gelmedi ve sunu soyliyim dakikalari interneti doldurup gecmek ihtimalimiz sıfır iki kez mobil odeme diye bisey cikti 24 tl olmasi geteken fatura birinde 71 en son 60 geldi bagirdim cagirdimda mobil odemeden alinan paralar iade olucak dendi bunların binde birini ben Turkcell'de esim TürkTelekomda yasamadik ben boyle bisey gormedim

Faturasız hattımda 84TL tarifeden hariç TL var 1 kuruş eksilmiyor
    Faturalı hattımda 25+1,64 26,60 - 26,70 1 kuruş fazla gelmiyor
    Demek ki kullanmasını bilene kazık atamaz dolandıramaz
    Dolandırıldığını düşünüyorsan şikayetini BTK ya yaz
    HİÇBİR OPERATÖR DOLANDIRMA KAZIK ATAMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 24 Haziran 2017; 1:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Vodafone Yanimdada 1 hafta yaziyor ama ben yine size guveniyorum :)

Siz tarife sonu diyorsaniz tarife sonudur :)))

ss ektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 24 Haziran 2017; 1:33:13 >

• Hocam merhaba,

Taahhütüm bitti. Hattı başka bir operatöre taşıyıp bittikçe dolan tarifesine tekrar gelmek istiyorum. Bu tarifenin süresi daha ne kadar devam edecek? Ortada kalmayalım, bilginiz var mıdır?

Ayrıca fatura dönümüm birkaç gün önceydi, şuan yeni fatura dönemi içerisindeyim. Operatör değiştiğinde benden tüm ayın ücretini mi alırlar yoksa kullandığım gün kadarı mı alınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

Hocam merhaba,

Taahhütüm bitti. Hattı başka bir operatöre taşıyıp bittikçe dolan tarifesine tekrar gelmek istiyorum. Bu tarifenin süresi daha ne kadar devam edecek? Ortada kalmayalım, bilginiz var mıdır?

Ayrıca fatura dönümüm birkaç gün önceydi, şuan yeni fatura dönemi içerisindeyim. Operatör değiştiğinde benden tüm ayın ücretini mi alırlar yoksa kullandığım gün kadarı mı alınır?

Merhaba bittikce dolan tarifesini alabilirsiniz gün bazli fatura çıkacak diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAni şimdi bu mega yeni tarifesi 22₺ mi oldu

• Vodofone yanımda da bakiyem i -6 gösteriyor böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar faturasız . ( 0 olması gerekiyor )

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Yuklemeyi vodafone yanimda ile yapmak sart mi?

• a101 kampanya ne kdar devam edıcek vende geceyım voda ya

• 1tl1gb devam ediyor 1tl2gb hata veriyor.

Yalnız 1 haftalığına 4gb internet vermiş kırmızı kampanyası yazıyor neyin nesidir bilmiyorum. Eşimin hattı 1 yıllık vodafone ondan olabilirmi.

50 tl yükledik çek vermedi mevcut aboneler ona göre tl yüklesin.

Ekte kırmızı kampanyası

• Galiba bu kırmızı kampanyası bize 4 tl ye maloldu. 2 defa INTERNET yazıp 4455 e gönderdik. 2 TL ye 1 haftalık 2 gb veriyor galiba. Deneyenler teyit edebilirmi
    Edit:ekleme kırmızı kampanyası vd yanımda uygulamasında 5gb gösteriyor.
    Şaşmış bunlar 5 tl daha kesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zngdev67 -- 24 Haziran 2017; 5:8:42 >

• 2gb1tl calismiyor

1gb1tl calisiyor

19 tl de 22 tl oluyor

Sanirim bir güncelleme geliyor😆

• Eğer 22 lira olursa Selfy'nin tarifelerinden birine geçerim sıcaklığını kaybediyor çünkü. 25 liraya 5 GB veriyordu Selfy.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Yuklemeyi vodafone yanimda ile yapmak sart mi?

Gerek yoktur

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bazilarina 22tl olmus bu neye gore banada olurmu 3 aydir tarifedeyim

Esnek m e gecicekdim vagecdim salladolsuntassin 1haftaymis vszgecdim

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

Mega3gb tarifesindeyim. Ekrana mesaj düştü 22 tl olacaktir onayliyor musunuz? Diye. Onayla dedim. Ancak bir sonraki sayfada tekrar sordu ve yanlışlikla cancel dedim. Tarifem ne olacak bu durumda

benim ayın 21 inde yenilendi. ekrana mesaj düştü onayladım. ikinciyi de onayladım. yine 19 tl çekti. halbuki 21 inde zaten çekmişti. gelen bildirimde tarife değişikliği değil tarife ücreti yazıyordu. sonra mesaj geldi. mega yeni 3gb mış yeni tarife. aradım, kayıt oluşturdular. şikayetvar a da yazdım. zaten 21 in de çekti. 2 gün sonra yine çekmiş oldu. iade edilmezse taşıyacağım hattı.

geçmiş olsun. sonucu yazarsınız. benim de tarifem bugun yenilenecek interneti kapatıp bekleyeceğim. bakalım kaç liradan yenilenecek. belki de yenilenmeyecektir.

• quote:

Galiba bu kırmızı kampanyası bize 4 tl ye maloldu. 2 defa INTERNET yazıp 4455 e gönderdik. 2 TL ye 1 haftalık 2 gb veriyor galiba. Deneyenler teyit edebilirmi
    Edit:ekleme kırmızı kampanyası vd yanımda uygulamasında 5gb gösteriyor.
    Şaşmış bunlar 5 tl daha kesti

Hediye olarak gelmiş olabilir INTERNET->4455 gece internet teklifidir

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.