Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar ben Bittikçe Dolan 2 GB 19 lira tarifesindeyken bugün şöyle bir mesaj geldi. Ne şimdi yani. Zorla üst pakete / tarifeye mi geçiriyorlar zam yaparak?

Gelen mesaj:

4 Temmuz itibariyle her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 2GB iceren Bittikce Dolan 2GB 19TL paketini Bittikce Dolan paketi olarak aylik 23TL den, 3GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMSlerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. B003

hattınızda 19TL yoksa aynısını 19TL ile devam etmek için BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz
  • Tarifem fırsat 2 gb 500 dk 2 gb 1000sms 19 tl idi burda görüp mega yeni yazıp 7000e yolladım aynı fiyata 3gb 600dk 1000sms oldu teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMoonBowQQ -- 30 Haziran 2017; 20:0:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Tam bir çakal bu firma ya, 4temmuzdan sonra mega3gb 22 tl olcak diye mesaj geldi, bende mega yeni tarifesine geçeyim dedim bakiyemde 19 tl altındaydı, bakiye az olduğu için çekmez diye düşündüm , mesajı atar atmaz kalan bakiyemi çekti bide eksiye düşürdü bakiyemi borçlu olduk şimdi iyimi

Cep avans açık durumda ise eksi bakiyeye düşürür hesap yapmanız gerekirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

4 Temmuz itibariyle Mega2GB 18TL oluyormuş sms geldi. %20 zam gelmiş, zam gelmeyen tarife var mı peki?

Tablodaki tarifelere zam gelince düzeltilme yapılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

bana popup çıkmadı ama 22 tl diye mesaj geldi. artık 22 mi ödeyeceğiz dönüşü yok mudur?

Popup gelenlere mega yeni tarifesine geçirildi Hattınızda TL yoksa Mega yeni için MEGA YENI->7000 e gönderiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Eksi bakiye diye birşey var mı ya o nasıl şey saçmalık resmen

Evet eski abonelerde vardır
    Ücretsiz cep avansı kapatmak için AVANSIPTAL->7505 e gönder
    Ücretli cep avansı kapatmak için AVANSIPTAL->7000 e gönderiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 30 Haziran 2017; 20:8:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritus elektros

Mega 2gb a 3 tl zam nedir yahu. Yuzde yirmi zam bu bildiğin 19 tl lik varsa ona geçeyim artık ya da Turkcell veya Turk telekoma bakayım

Tablodaki fiyatlar günceldir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Sayın @parlak47 mega3gb deyiz eşim de bende.eşimin aylık kullanım dün 19a yenilendi.benimki ne 3-4 gün var.şuan ikimizinde bakiye 19tl altı. Mega yeni yazıp 7000 e yollayalım mı.eşimin dün yenilenen hakları 1 ay geçerli olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rush10 -- 30 Haziran 2017; 20:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    cep avans nedir yeni duydum nasıl kapatılır.
  • Hocam senin işin de zor. Konuyu epeydir takip ediyorum. Yeri geliyor aynı sorulara maruz kalıyorsun ve de çoğunu yanıtlıyorsun. Allah razı olsun.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    AVANSIPTAL---> 7000e sms ile kapatılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

22tl olacak olan eski mega3gb mı?
    Mega yeni paketinde de var mı bu durum?
    Parlak47, bu konuda aydınlatır mısınız?

Eski mega3gb 4 Temmuz itibari ile içerik aynı kalıp 22TL olacaktır
    Mega yeni 19TL olup yeni ücret vodafone tarafından gelene kadar 19TL kalacaktır

hocam mega yeni 19 tl olup yeni ücret vodafone tarafından gelene kadar demişsin
    1 - 2 ay sonra fiyatları bi anda yükseltmesinler sakata gelmeyelim 3lira için
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Arkadaşlar ben Bittikçe Dolan 2 GB 19 lira tarifesindeyken bugün şöyle bir mesaj geldi. Ne şimdi yani. Zorla üst pakete / tarifeye mi geçiriyorlar zam yaparak?

Gelen mesaj:

4 Temmuz itibariyle her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 2GB iceren Bittikce Dolan 2GB 19TL paketini Bittikce Dolan paketi olarak aylik 23TL den, 3GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMSlerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. B003

hattınızda 19TL yoksa aynısını 19TL ile devam etmek için BITTIKCEDOLAN1GB->7000 e gönderiniz

Hattımda 19 tl'den fazlası var hocam bakiye olarak. Bu durumda ben hiçbirşey yapmazsam Vodafone benim Bittikçe Dolan 2gb (19 tl) tarifesini Bittikçe Dolan 3gb (23 tl) ile mi değiştirecek? Bu 4 tl zam demek. Ama 3gb olarak bakınca yine de avantajlı. Ne yapmam lazım?

Bir de benim mevcut Bittikçe Dolan 2gb paketi bitiş tarihi 9.7.2017'ye denk geliyor. Halbuki gelen Sms'de Bittikçe Dolan 3gb için 4.7.2017'de para çekileceği yazıyor.

Herşey karıştı. Teşekkürler Vodafone!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Haziran 2017; 21:25:54 >

• Şimdi de 19tl ye yenilenecek diye sms geldi..

Mega3gb tarifesindeyim zaten 19tl ödüyorum..

Yeni esnek 19 a geç diye sms geliyordu 3 günfür..

Saçmaladı iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 30 Haziran 2017; 21:25:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Eksi bakiye diye birşey var mı ya o nasıl şey saçmalık resmen

Evet eski abonelerde vardır
    Ücretsiz cep avansı kapatmak için AVANSIPTAL->7505 e gönder
    Ücretli cep avansı kapatmak için AVANSIPTAL->7000 e gönderiniz

Ücretli derken?

• arkadaşlar bana bu gün 22 tl ye geçiş mesajı geldi. herhangi bir onay vs değil. direk 22 tl ye geçecek otomatik ve 2 aylık 2 gb hediye yolladı. ben hiçbir işlem yapmadım. sizde de böyle oldu mu?
  • mega 3gb tarifesindeyim eski olan. 22 tl ye yükselecek mesajı geldi. hattımda 24 tl bakiye var. yeni mega tarifesi için mesaj attım hata verdi. ne yapmak gerekiyor ki?
  • [Sıfırdan faturalı hat almak istiyorum. 750 dk., 1000 sms ve 2 GB , 19₺ tarifesi hala geçerli mi acaba?/b]
  • 1 haftadir hergun mesaj geliyor 600 dak 1000 sms 3 gb tarifeniz 4 temmuzdan itibaren 22 tl olacaktir diye yapacak bisey yok gibi onay vs de sormuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: breakpunkt

mega 3gb tarifesindeyim eski olan. 22 tl ye yükselecek mesajı geldi. hattımda 24 tl bakiye var. yeni mega tarifesi için mesaj attım hata verdi. ne yapmak gerekiyor ki?

MEGA YENI->7000 e gönderirseniz bakiyenizden 19TL çekip yenilecektir
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.