Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Hocam mega yeni de 22tl olacakmış. Mesaj geldi.

Bildirim gelene mega yeni ye geçiliyor 4 temmuz sonrasında görürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tarife iyi has güzel de bu internet işi ne olacak kağnı arabası gibi internetin hızı

• Mega3gb tarifesinden geçiş yaptım. Daha kullanımım olduğundan ve bakiyem 19tl den az olduğundan yüklenmedi. Ama ne yanımda uygulamasında ne de internet sitesinde tarifemi göremiyorum. Normal mi?
  • arkadaşlar şimdi ben vodafone numara taşıma yapsam numara taşıyana özel her yöne 750dk 1000sms 2gb internet HAFTA İÇİ KONUŞTUĞUN KADAR İNTERNET hafto sonu hediye sadece 20tl buna ek olarak a 101den kod gelirmi? a101 kodları kampanyası devam ediyormu? 30 haziran sonmu? bugün başvursam 4 güne geçerse temmuza girmiş olacaz ne yapmam lazım? Yani hem a101 kod hem de bu paketden yararlanabilirmyim?

• 7 ay kadar oldu mega 3 gb kullanıyorum sanırım 22 tl olacakmiş. 2Gb1 TL olayini da yapamiyorum. Mevcut tarifemi iptal edip tekrar 19 a alabilir miyim !

• 750 dk 1000 msj 2 gb 19 lira kullaniyorum megaya geçsem şimdi 22 den mi devam edicem

• Mega yeni ile esnek 19 farkı nedir yahu ben mega3 tarifesindeyim, esnek 19 yaz gönder diye sms geldi
    Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 29 Haziran 2017; 1:50:18 >

• dostlar 2GB1TL doldur olayı mega yeni de mi , bittikce dolan midi de mi.kaldirildi ?

yoksa her ikisinde mi kaldırıldı ona göre tarife sececegim bilen varsa yazsın lutfen

• Vodafone kadar serefsiz bir sirket daha yoktur.Sürekli çıkardığı pop-adlarden birine haberim olmadan tıkladığım için beni 45 liralık bir tarifeye atmış.Simdi de geri dönüş yapamıyorum mega 3 gb tarifesine.Komik olan tarafsa hattiniz uygun değildir diyor 1 sene kullandığım tarife için.Ogrenciyim 45 tl odeyecek durumum da yok beni aç bırakacaklar köpekler

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Bence popup çıkması ve tarifenin değişmesi hikaye bahane Vodafone çok üçkağıtçı daha çok para kazanmak için bunları çok yapıyor. Bir kere olmuyor bu olay çok kişinin başına geldiğine göre sözkonusu da bu konularda sicili baya bozuk Vodafone ise doğal olarak insanın aklına normal şeyler gelmiyor ve işkilleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 29 Haziran 2017; 13:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

Mega yeni ile esnek 19 farkı nedir yahu ben mega3 tarifesindeyim, esnek 19 yaz gönder diye sms geldi
    Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

Hocam durum nedir?

Yardımların için teşekkürler.

Bu arada vodafone bayisine gidip, TL yüklemek istedim 19 TL lik paket kullanacağım dedim.
    22 Tl yüklemeniz gerekli, 1,5 tl de vergi filan dedi. Bizde yükledik.
    Ama 22 den 19 tl düştü sadece.

Böyle bir olay var mı faturasızlarda? Pek anlamadım bu işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

Yardımların için teşekkürler.

Bu arada vodafone bayisine gidip, TL yüklemek istedim 19 TL lik paket kullanacağım dedim.
    22 Tl yüklemeniz gerekli, 1,5 tl de vergi filan dedi. Bizde yükledik.
    Ama 22 den 19 tl düştü sadece.

Böyle bir olay var mı faturasızlarda? Pek anlamadım bu işi.

Yeni hatlardan telsiz ücreti alınmaktadır
    Taşıma ile gelenlerden yıl sonuna kadar telsiz ücreti alınmamaktadır
    selamlar,

hocam sizden bilgi almam mümkün mü bir konu için? eğer sorun değilse şöyle bir durum vardı. yeni vodafone hattı alacağım fakat a101 kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum. yarın alacaktım yeni hattı. ve yetişir mi a101 kampanyasına sizce?

ayrıca a101 kampanyasından faydalanmam için ne yapmam lazım yeni hat almamdan itibaren. bilgilendirirseniz çok sevinirim. ve sanırım tarife seçmem gerekiyor yeni hat alırken. eğer öyleyse a101 kampanyası için hangi tarifeleri seçebilirim ve sizin önerdiğiniz tarife var mıdır? benim için en ucuz tarifeler hangisiyse onlar uygun olabilir en basitinden. biliyorum çok soru sordum. ama cevaplarsanız sevinirim. saygılarımla.
  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Bence yanılıyorsunuz ! Çünkü Vodafone;

Sadece şerefsiz değil, şerefsiz oğlu şetefsizdir.

Telsim olduğu dönemlerden beridir bu böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

dostlar 2GB1TL doldur olayı mega yeni de mi , bittikce dolan midi de mi.kaldirildi ?

yoksa her ikisinde mi kaldırıldı ona göre tarife sececegim bilen varsa yazsın lutfen

arkadaşlar bilen var mı 2gb 1tl özelliği her iki tarife için kaldırıldı mı ona göre tarife sececegim lütfen yardim

4 Temmuz itibariyle her yone 600 dakika, 1000 SMS ve 3GB iceren Mega 3GB paketini aylik 22TL den, 2 ay gecerli hediye 2GB internetiyle kullanabilirsiniz.Hediye internetiniz hattiniza 4 Temmuz itibariyle tanimlanacaktir.

Hocam hattımda 27tl bakiye var megayeni'ye geçmedim bu yüzden.Paketin bitmesini beklersem 4 temmuzda hediye internet tanımlanırsa 2 ay boyunca bu tarifeye mahkum kalacağız doğru mu anladım

Bu durumda ne yapmalıyız

• Mesaj geldi 22 lira yapmışlar tarifeyi.
  • Geçtik bakalım... mega yeni 19 tl mesaj geldi tavsiye için teşekkürler hocam
  • 22tl olan hangisi şimdi mega3gb mı yoksa mega yeni tarifesi mi? mega yeni hala 19mu?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.