Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mega 2gb deydim ona da 3lira zam geldi, 18lira oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Temmuz itibariyle Mega2GB 18TL oluyormuş sms geldi. %20 zam gelmiş, zam gelmeyen tarife var mı peki?
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Evet bana da şimdi sms geldi. Ne yapsak, 19tl'lik tarifeye mi geçsek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega 2gb a 3 tl zam nedir yahu. Yuzde yirmi zam bu bildiğin 19 tl lik varsa ona geçeyim artık ya da Turkcell veya Turk telekoma bakayım

• Arkadaşlar ben Bittikçe Dolan 2 GB 19 lira tarifesindeyken bugün şöyle bir mesaj geldi. Ne şimdi yani. Zorla üst pakete / tarifeye mi geçiriyorlar zam yaparak?

Gelen mesaj:

4 Temmuz itibariyle her yone 750 dakika, 1000 SMS ve 2GB iceren Bittikce Dolan 2GB 19TL paketini Bittikce Dolan paketi olarak aylik 23TL den, 3GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMSlerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. B003

• Herhangi birşey onaylamama rağmen babada mesaj geldi ve tarifem 22 tl oluyormus.

Yeni mega3 tarifesine geçiş yapabilirmiyiz?

quote:

4 Temmuz itibariyle her yone 600 dakika, 1000 SMS ve 3GB iceren Mega 3GB paketini aylik 22TL den, 2 ay gecerli hediye 2GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMS'lerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. Hediye internetiniz hattiniza 4 Temmuz itibariyle tanimlanacaktir. B003

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    parlak47 kullanıcısına yanıt
    Bu olay son kanun ile düzenlendi sadece onay tuşu ile yapılamıyacak. Bu uyarılar için vodafone arayıp iptal ettirdim.

@parlak47 bu durumu ilk mesajda belirtseniz. Hattı taşıyan iş listesine eklesin. @Volkoff_007

• 22tl olacak olan eski mega3gb mı?
    Mega yeni paketinde de var mı bu durum?
    Parlak47, bu konuda aydınlatır mısınız?
  • Tam bir çakal bu firma ya, 4temmuzdan sonra mega3gb 22 tl olcak diye mesaj geldi, bende mega yeni tarifesine geçeyim dedim bakiyemde 19 tl altındaydı, bakiye az olduğu için çekmez diye düşündüm , mesajı atar atmaz kalan bakiyemi çekti bide eksiye düşürdü bakiyemi borçlu olduk şimdi iyimi
  • Mega yeni tarifesi yeni faturasız hatlar için geçerli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mega2gb tarifesi 18 lira olacakmış.mega yeni ye zam gelecek mi acaba.zam gelmezse 3gb 19 tl daha mantıklı
  • bana popup çıkmadı ama 22 tl diye mesaj geldi. artık 22 mi ödeyeceğiz dönüşü yok mudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Mega yeniye nasıl geçiyoruz hocam. Bana hatalı mesaj yazdı da

• 4 Temmuz itibariyle her yone 600 dakika, 1000 SMS ve 3GB iceren Mega 3GB paketini aylik 22TL den, 2 ay gecerli hediye 2GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMS'lerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. Hediye internetiniz hattiniza 4 Temmuz itibariyle tanimlanacaktir. B003

Hediye 2gb diyo napsak hediyeyi alıp ertesi aymı bu tarifeye geçsek

• Thema kullanıcısına yanıt
    Eksi bakiye diye birşey var mı ya o nasıl şey saçmalık resmen

• Tecrübeli arkadaşlar, bu mega 3gb tarifesine nasıl geçiş yapabiliriz? Mesaj atıyorum ama hatalı diyor...

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    MEGA YENI arada boşluk olcak

• Arkadaşlar daha önce 26 tl ye kullandığım Turkcel hatım için bu gün arayıp 69 tl oldu dediler.

Vodafene ye geçmek istiyorum . Faturalı hangi tarifeyi tavsiye edersiniz? Daha evvel 500dk , 1 sms, 2 gb internet vardır. Yine aynı şekilde yeterli olur.
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    Evet banada böyle mesaj geldi.

Eğer bu 18 lira zorunluysa mega yeni ye geçmek daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

22tl olacak olan eski mega3gb mı?
    Mega yeni paketinde de var mı bu durum?
    Parlak47, bu konuda aydınlatır mısınız?

Eski mega3gb 4 Temmuz itibari ile içerik aynı kalıp 22TL olacaktır
    Mega yeni 19TL olup yeni ücret vodafone tarafından gelene kadar 19TL kalacaktır
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.