Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozelllll

Merhaba hattım vodafone taşıdım 2-7 gün arasında geçmiş olucam

3 gb paket kullanmak için ne yapmalıyım? Teşekkürler

Hat açıldıktan sonra ;
    TL YÜKLEMEDEN ÖNCE
    MEGA YENI->7000 e gönder
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Neden tl yuklemeden once hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Yukleyip yap o zaman :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi attim bakiye yeterli degil dedi. oldu gibi bakalim olunca netlesecek kullanim haklari

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

Bazı bayiler normal tarife üzerinden açtırdıkları için TL yüklediğinizde açılan tarife üzerinden yenileniyor ondan TL yüklemeden önce diyoruz o hataya düşen birçok arkadaş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Bazı aptallar yüzünden bu hale geldi.

-Yok vodafone bayiine gittim böyle bi paket yok geçemedim siz nasıl geçtiniz.

-MH yi aradım. Onlarında haberi yok 15tl olduguna eminmisinizler.

Söyleyin vodafone a, söyleyin mh ye. MİLLET 15TL YE 19TL YE BUNLARI ALIYO SİZDE NASIL YOK, NASIL BİLMEZSİNİZLER. Aptallar ordusu. Ki bide daha bunlardan yararlanıp foruma üye olmayan ziyaretçilerin sayısıda var.

Ha vodafone genel itibariyle her pakete belli oranda zam yapmıştır o ayrı. Ama millet bu paketlere geçip vodafone bayii e gidip ben bunu kullanıyorum sizdekilere neden geciyim diyenlere müstahak.

Tamam kullan. Bilgi paylaştıkça çoğalır oke. Bende burdan görüp geçtim ailemi yakınlarımı geçirttim belki. Ama hicbiride gidip böyle böyle paket varmış sizde neden yok, neden milletr söylemiyosunuz demedi. Dene 1ay fatura ne kadar geliyo. TL yükleyince kaç para eksiliyo nere ne gidiyo gör ondan sonra git nere gidiyosan şikayete.

Edit: Daha bunlara saydırcak çok şey varda.. Bunlar ilk sayfayı adam akıllı okumayan, hemen soru soran nasıl geciyoz bende geçiyim diyen, forum nedir bilmeyen google aramalarından gelen. Sıcak fırsatlar nedir bilmeyen, bunlar nasıl buluyoda alıyo bu fiyata kesin bak 50tl ye ekran kartı satılmış. Bozuktur o diyen kişiler.

Elimizden geldiğince deneyip güncel bilgi paylaşıyoruz Bazen hatalar olabilir onlar içinde kusura bakmayınız

• Arkadaşlar.Mega 2GB tarifesindeyim. Az önce aşağıdaki mesaj geldi.

Degerli abonemiz, MEGA 2GB tarifeniz, 04.07.2017 22:31 tarihinde bakiyeniz yeterli ise 15 TL karsiliginda yenilenecek. Yeterli bakiyeniz yoksa yukleme yapmayi unutmayin. Detayli bilgi icinwww.vodafone.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B003

Simdi bu tarife 15 tl mi 18 tl mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 1 Temmuz 2017; 22:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivirzivir35

Arkadaşlar.Mega 2GB tarifesindeyim. Az önce aşağıdaki mesaj geldi.

Degerli abonemiz, MEGA 2GB tarifeniz, 04.07.2017 22:31 tarihinde bakiyeniz yeterli ise 15 TL karsiliginda yenilenecek. Yeterli bakiyeniz yoksa yukleme yapmayi unutmayin. Detayli bilgi icinwww.vodafone.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B003

4 Temmuz sistemsel olarak 18TL ye geçildiğinde 18TL bakiye isteyecektir 3 gün önce sistem bilgilendirme mesajını otomatik olarak atmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 1 Temmuz 2017; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

4 Temmuz sistemsel olarak 18TL ye geçildiğinde 18TL bakiye isteyecektir 3 gün önce bilgilendirme mesajı sistem olarak atmaktadır

Ben buraya yazdıktan sonra ikinci mesaj geldi.

4 Temmuz itibariyle her yone 400 dakika, 1000 SMS ve 2GB iceren Mega 2GB paketini aylik 18TL den, 2 ay gecerli hediye 2GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMS'lerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. Hediye internetiniz hattiniza 4 Temmuz itibariyle tanimlanacaktir. B003

Bilgi icin teşekkür ederim @parlak47

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 1 Temmuz 2017; 22:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

4 Temmuz sistemsel olarak 18TL ye geçildiğinde 18TL bakiye isteyecektir 3 gün önce sistem bilgilendirme mesajını otomatik olarak atmaktadır

Peki hocam mevcut halihazır paketinin süresi mesela 9 Temmuz'da bitecek kişilerden 4 Temmuz'da para mı çekilecek? Mevcut paket bitmeden yeni paket için bakiyeden ücret düşme gibi bir saçmalık olabilir mi?

Teşekkürler.

Not: Mesela benim Bittikçe Dolan 2gb 19 tl paketi süresi 9 Temmuz'da bitiyor. 4 Temmuz'da bana nasıl bir muamele yapılacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Temmuz 2017; 22:56:3 >

• quote:

Söyleyin vodafone a, söyleyin mh ye. MİLLET 15TL YE 19TL YE BUNLARI ALIYO SİZDE NASIL YOK, NASIL BİLMEZSİNİZLER. Aptallar ordusu. Ki bide daha bunlardan yararlanıp foruma üye olmayan ziyaretçilerin sayısıda var.

Ha vodafone genel itibariyle her pakete belli oranda zam yapmıştır o ayrı. Ama millet bu paketlere geçip vodafone bayii e gidip ben bunu kullanıyorum sizdekilere neden geciyim diyenlere müstahak.

Tamam kullan. Bilgi paylaştıkça çoğalır oke. Bende burdan görüp geçtim ailemi yakınlarımı geçirttim belki. Ama hicbiride gidip böyle böyle paket varmış sizde neden yok, neden milletr söylemiyosunuz demedi. Dene 1ay fatura ne kadar geliyo. TL yükleyince kaç para eksiliyo nere ne gidiyo gör ondan sonra git nere gidiyosan şikayete.

Edit: Daha bunlara saydırcak çok şey varda.. Bunlar ilk sayfayı adam akıllı okumayan, hemen soru soran nasıl geciyoz bende geçiyim diyen, forum nedir bilmeyen google aramalarından gelen. Sıcak fırsatlar nedir bilmeyen, bunlar nasıl buluyoda alıyo bu fiyata kesin bak 50tl ye ekran kartı satılmış. Bozuktur o diyen kişiler.

Gidip bayiye soruyor daha freezone'a geçirmek için bile freezone paketinin olması gerekli diyor işi ben öğretiyorum şuradaki bilginin %1'ini o sordukları bayii mh bilmiyor laf anlatılmıyor bu millete.Nasıl yapıldıgını parlak her sayfada yazıyor yap kullan yakınınımı geçircen kimi geçireceksen geçir yeterki gidip bayi mh ye söyleme bazen zaten düşünüyorum ben mi çok biliyorum bu satış yapanlar mı çok bilgisiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Gidip bayiye soruyor daha freezone'a geçirmek için bile freezone paketinin olması gerekli diyor işi ben öğretiyorum şuradaki bilginin %1'ini o sordukları bayii mh bilmiyor laf anlatılmıyor bu millete.Nasıl yapıldıgını parlak her sayfada yazıyor yap kullan yakınınımı geçircen kimi geçireceksen geçir yeterki gidip bayi mh ye söyleme bazen zaten düşünüyorum ben mi çok biliyorum bu satış yapanlar mı çok bilgisiz..

Konu başlığını içeriğini okumuyor direk gelip soruyor sanki yanlış bilgi paylaşıyorum gibi anlaşılmayacak bir şey olur eyvallah bıktım aynı cevabı vermekten

• MEGA 3GB tarifesini kullanıyorum, 22 tl yerine 19 tl ile almaya devam etmek için, MEGA YENİ'ye geçmem gerekiyor mu?

• Kırmızı Kırlangıç K kullanıcısına yanıt
    bende mega3 deydim ücret artışından etkilememek için mega yeni yazıp gnderdim ama mevcut tarifeniz ile geçmek istediğiniz tarife aynıdır diye mesaj geldi bu durumda ne yapabiliriz parlak hocam

• Hocam az once ben mega yebi tarifesine gecmwye calistim ancak tarifelerdeki ucretler uzerinden degildi 25tl istedi normal mi ne yapmam lazim

Edit: paket simdi 19tl olarak geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNeZ -- 2 Temmuz 2017; 0:29:57 >
  • Yeni vodafona geçmiş birisi mega yeni tarifesine geçiş yapabilir mi yoksa sadece mevcut vodafonelular için mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

Yeni vodafona geçmiş birisi mega yeni tarifesine geçiş yapabilir mi yoksa sadece mevcut vodafonelular için mi

Geçebilir. Şahsen mega3gb tarifesine geçmek için 10 ay önce felan vodafone'a geçmiştim verdikleri kampanyadan direk geçiş yapmıştım.
  • Hocam bu arada ben de baya soru sormuşum netleşmeyen çok nokta olduğu için. Hakkınızı helal edin. Mutlu pazarlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Temmuz 2017; 0:58:13 >
  • Çok güzel paket, bende vodafone'a geri geçeceğim sanırım.

• 19tl olan 3gb li tarifeyi artık 22tl ye mi kullanacağız 3gb li tarifeyi ucuz kullanacağımız bir yol varmıdır yoksa yapacak bişey yok 22tl den devam mı.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.