Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlak47

!!!DİKKAT!!!

Eski mega3gb tarifesi kullanıcıları Vodafone Menüden size bildirim gelirse hattınızda 19TL veya üstü TL varsa onaylamayanız Bakiyeniz 19TL den fazla ise Mega Yeni tarifesine geçiş yapılıyor ve 19TL karşılığında 600DK+1000SMS+3GB içerik yükleniyor

(MEVCUT VODAFONELULAR İCİN)

ARKADAŞLAR LÜTFEN! BAŞKA OPERATÖRLER ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR DEYİP KONUNUN ALTINA YORUM YAPMAYINIZ @PaRLak47 olarak alıntı yapabilirsiniz

DİĞER TARİFE VE PAKETLER:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102639129

Hocam ben paket değişimi yaptım MEGA 2GB den MEGA yeni 3Gb olana geçtim ancak diğer kullanımlar bitmeden paket değişti ve ücret tahsil edildi şimdi ben 2gb tarifede kullanımları bitirip diğerine mi geçeceğim? Bakiye ücret çekilmiş halde - 4 şuan nasıl çekti onuda çözemedim? Neden eksiye düştü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qqwe55

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

!!!DİKKAT!!!

Eski mega3gb tarifesi kullanıcıları Vodafone Menüden size bildirim gelirse hattınızda 19TL veya üstü TL varsa onaylamayanız Bakiyeniz 19TL den fazla ise Mega Yeni tarifesine geçiş yapılıyor ve 19TL karşılığında 600DK+1000SMS+3GB içerik yükleniyor

(MEVCUT VODAFONELULAR İCİN)

ARKADAŞLAR LÜTFEN! BAŞKA OPERATÖRLER ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR DEYİP KONUNUN ALTINA YORUM YAPMAYINIZ @PaRLak47 olarak alıntı yapabilirsiniz

DİĞER TARİFE VE PAKETLER:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=102639129

Hocam ben paket değişimi yaptım MEGA 2GB den MEGA yeni 3Gb olana geçtim ancak diğer kullanımlar bitmeden paket değişti ve ücret tahsil edildi şimdi ben 2gb tarifede kullanımları bitirip diğerine mi geçeceğim? Bakiye ücret çekilmiş halde - 4 şuan nasıl çekti onuda çözemedim? Neden eksiye düştü?

Cep avansi kapatmadan tarife degistirdiniz eski mega 2gb içeriklerini kullanmaniz için mega yeni tarifesi içeriklerini bitirmeniz gerekmektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar. Mega3'ten Mega Yeni"ye geçtim sağolun.

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam yani yeni paketi bitirip sonra kalanı bitireceğim ama paket yenileme nasıl olacak acaba Paket yenilenecek ama ben mega 2 gb kalanı mı kullanacağım?

Edit:Hocam eski tarife den yiyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 2 Temmuz 2017; 21:39:19 >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu bittikcedolan1gb'ta internet 1gb ama 2 gb yazılı sizde bu diğer 1 gb hediye filan mı nasıl oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Yeni yazıp 7000e yolladım. 500 dakika 1000 sms 3 GB internet 19 TL oldu. Konuyu açan arkadaş teşekkür ederim.

• vodafone kamu maviden bunlardan bir tanesine geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Hocam şu bittikcedolan1gb'ta internet 1gb ama 2 gb yazılı sizde bu diğer 1 gb hediye filan mı nasıl oluyor?

Eskiden
    17TL karşılığında 750DK+1000SMS+1GB Bittikçe dolan1gb tarife ismi olan
    Sonradan
    19TL karşılığında 750DK+1000SMS+2GB Bittikçe dolan midi ismi ile değiştirildi onlarca defa yazdık ben yazmaktan siz sormaktan maalesef bıkmıyorsunuz ilk mesajda soranlar oldu ilk sayfayı okursanız anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nthng

vodafone kamu maviden bunlardan bir tanesine geçebilir miyim?

Faturasız tarifeye geçip geçebilirsiniz Bunlar faturasız tarifelerdir
  • Merhaba arkadaşlar dün hat değişikliği için başvuru yaptım. Anladığım kadarıyla 19 ₺lik paket bitti bugün itibariyle. Şuan en uygun tarife hangisi.? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

• konuyu açan parlak47 arkadaştan tüm forum adına özür diliyorum. aynı sorulara 349294.kez cevap vermek zorunda kalmış. ilk mesaji okumak bu kadar zor olmasa gerek. orada herşeyi anlatmış zaten. bu kadar hazırcı olmayalım lütfen.
  • Mega tarifesine geçsek olrumu? Ben şuan faturasız her yöne 750dk 10000sms 2gb internete 19tl veriyorum. Megaya geçmek için direk ilk sayfadaki sms yazsak olurmu? 600dk 1000sms 4gb 20tl ona geçiş yapabiliemiyim?

• Selamlar.

Aylardır bu başlığı görürdüm ama işim düşmemişti.

Bugün kızımın kullandığı vodafone faturasız için kullanayım dedim.
    Önce 19 TL'lik tarifeyi aldık, sonra 1 GB'lık ek paketi sorunsuz aldık. 20 TL'ye 600 dk, 1000 SMS, 4 GB'lık tarifemiz oldu.
    Herşey ilk mesajda yazılanlara göre sorunsuz yapıldı.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 4 Temmuz 2017; 10:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Mega tarifesine geçsek olrumu? Ben şuan faturasız her yöne 750dk 10000sms 2gb internete 19tl veriyorum. Megaya geçmek için direk ilk sayfadaki sms yazsak olurmu? 600dk 1000sms 4gb 20tl ona geçiş yapabiliemiyim?

Bende seninle aynı durumdayım 750dk 10000sms 2gb internete 19tl veriyordum şimdi 3gb versiyonu için 23tl diye mesaj geldi.
    Bi deneyip banada haber verir misin bende MEGA YENİ 600dk 1000sms 3gb 19tl ye geçmeyi düşünüyorum.

Parlak47 Hocam belki cevap vermişsinizdir fakat ben göremedim.
    Tecrübelerinize dayanarak MEGA YENİ ye de yakın bi zamanda zam gelme duurumu olabilr mi?

Birde normalde önce tarifeye geçip sonra Tl yüklemesi yapılıyor sanırım.
    Peki ben 20tl yüklesem (hesapta 23tl olmayacagı için BİTTİKÇEDOLAN yüklenmeyecektir)
    daha sonra MEGA YENİ diye mesaj atsam otomatik olarak geçiş yapılıp 600dk 1000sms 3gb tanımlanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 5 Temmuz 2017; 8:28:5 >

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiuorum hocam parlak47 arkadaşımız yardımcı olacaktır. Paket otomatik yenileniyor değilmi acaba?

• Arkadaşlar 19 tl mega tarifesini kullaniyordum uzun suredir. Uygulamaya baktigimdada halen mega 3gb tarifesinde ve 19 tl olarak görünüyor. Lakin buğün 22 tl ye yeniledi tarifeyi. Başına gelen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Arkadaşlar 19 tl mega tarifesini kullaniyordum uzun suredir. Uygulamaya baktigimdada halen mega 3gb tarifesinde ve 19 tl olarak görünüyor. Lakin buğün 22 tl ye yeniledi tarifeyi. Başına gelen varmı

Mega3gb ve mega19 4 temmuz itibariyle 22₺ oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 5 Temmuz 2017; 12:56:54 >
  • 19 tl den sadece 1 kez faydalanmış olduk böylelikle yenisi 22 tl.. de bu biraz kandırmaca gibi oldu 1 aylık..

neyse evvelden kullandığım tarife şartları az daha kötü ve 26 tl idi.. buna şükür.. yinede daha avantajlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 temmuzda paketi 19 tl den yaptık

• Mega yenide mi 22 oldu

Ben dun babami gecirdim 19 cekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.