Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marrusia

Mega yenide mi 22 oldu

Ben dun babami gecirdim 19 cekti

19TL dir ne zaman 22TL oldu ?
    Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 5 Temmuz 2017; 10:9:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Mega tarifesine geçsek olrumu? Ben şuan faturasız her yöne 750dk 10000sms 2gb internete 19tl veriyorum. Megaya geçmek için direk ilk sayfadaki sms yazsak olurmu? 600dk 1000sms 4gb 20tl ona geçiş yapabiliemiyim?

Bende seninle aynı durumdayım 750dk 10000sms 2gb internete 19tl veriyordum şimdi 3gb versiyonu için 23tl diye mesaj geldi.
    Bi deneyip banada haber verir misin bende MEGA YENİ 600dk 1000sms 3gb 19tl ye geçmeyi düşünüyorum.

Parlak47 Hocam belki cevap vermişsinizdir fakat ben göremedim.
    Tecrübelerinize dayanarak MEGA YENİ ye de yakın bi zamanda zam gelme duurumu olabilr mi?

Birde normalde önce tarifeye geçip sonra Tl yüklemesi yapılıyor sanırım.
    Peki ben 20tl yüklesem (hesapta 23tl olmayacagı için BİTTİKÇEDOLAN yüklenmeyecektir)
    daha sonra MEGA YENİ diye mesaj atsam otomatik olarak geçiş yapılıp 600dk 1000sms 3gb tanımlanır mı?

TL yüklemeden önce MEGA YENI->7000 e göndererek sonrasında 20TL yüklemeniz daha sağlıklı olur
    Yakın zamanda zam geleceğini zannetmiyorum yeni çıkan paket yakın zamanda zam gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Mega tarifesine geçsek olrumu? Ben şuan faturasız her yöne 750dk 10000sms 2gb internete 19tl veriyorum. Megaya geçmek için direk ilk sayfadaki sms yazsak olurmu? 600dk 1000sms 4gb 20tl ona geçiş yapabiliemiyim?

Evet tabloda gösterildiği gibi yaparsanız sahip olabilirsiniz
  • MEGA YENI tarifesinde ilk tarifede ki internet paketini kullanıyor. 59tl yüklemeye 1 haftalık 3gb vermişti. Onu hiç kullanmadan tarifeyi kullanmış. Şimdi salla kazan 250 ve bereket 1gb var. Onlar duruyorken tarifeden kullanması işimize yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

konuyu açan parlak47 arkadaştan tüm forum adına özür diliyorum. aynı sorulara 349294.kez cevap vermek zorunda kalmış. ilk mesaji okumak bu kadar zor olmasa gerek. orada herşeyi anlatmış zaten. bu kadar hazırcı olmayalım lütfen.

Sıkıntı yok kardeşim sorularınızı cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: faraza-

Merhaba arkadaşlar dün hat değişikliği için başvuru yaptım. Anladığım kadarıyla 19 ₺lik paket bitti bugün itibariyle. Şuan en uygun tarife hangisi.? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

İlk sayfada tabloda eklidir Uygun olanını dakika yada internet açısından kendinize seçebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Mega yenide mi 22 oldu

Ustte yazmissiniz yanliz yazdiniz sanirim mega yeni ve mega 3 gb 22 demissiniz :)

Bende ne ara oldu dedim

Edit:Simdi annemide gecirdim Mega Yeni'ye 19 lira kesti daha 1 hafta vardi tarifesinin bitmesine ben ne olur ne olmaz diye simdiden yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Temmuz 2017; 12:41:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

Arkadaşlar 19 tl mega tarifesini kullaniyordum uzun suredir. Uygulamaya baktigimdada halen mega 3gb tarifesinde ve 19 tl olarak görünüyor. Lakin buğün 22 tl ye yeniledi tarifeyi. Başına gelen varmı

Mega3gb ve mega yeni 4 temmuz itibariyle 22₺ oldu

Hocam daha oncede sormuştum. Bugun diger hattimida vodofone a gecircem. Sadece 500 dk 15 tl devam ediyormu.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar 19 tl mega tarifesini kullaniyordum uzun suredir. Uygulamaya baktigimdada halen mega 3gb tarifesinde ve 19 tl olarak görünüyor. Lakin buğün 22 tl ye yeniledi tarifeyi. Başına gelen varmı

Mega3gb ve mega yeni 4 temmuz itibariyle 22₺ oldu

Hocam daha oncede sormuştum. Bugun diger hattimida vodofone a gecircem. Sadece 500 dk 15 tl devam ediyormu.

Evet devam ediyor
    TL yüklemeden önce
    15TL ye 500DK+250MB için SUPER600->7000 e gönderiniz

• quote:

quote:

quote:

Mega yenide mi 22 oldu

Ustte yazmissiniz yanliz yazdiniz sanirim mega yeni ve mega 3 gb 22 demissiniz :)

Bende ne ara oldu dedim

Edit:Simdi annemide gecirdim Mega Yeni'ye 19 lira kesti daha 1 hafta vardi tarifesinin bitmesine ben ne olur ne olmaz diye simdiden yaptim

Mega3gb ve mega19 4 temmuz itibariyle 22₺ oldu düzeltme için sağol bazen hatalar olabiliyor Mega19TL olanlarda yazacaktım :) Onun yerine mega yeni yazmışım

• Bende bir soru sorayım ozaman. pek sorulmamış gibi göremedim çünkü

2 ay önce telekoma taşımıştım hattımı mega2gb tarıfesinden 3 ay olmadan dönsek megayeni den yararlabilirim sanırım değil mi
  • Aylık 1gb hediye internet geldi şimdi

• şimdi bende mega3gb vardı 19 tlye yenileniyordu mesaj geldi 22 tl oldu diye hiçbirşey yapmadan bekleyelimmi?
    yoksa MEGA YENİ yazıp 7000'ne mesajmı gönderelim
    paket isimleri birbirine benziyor kafam karıştı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

Aylık 1gb hediye internet geldi şimdi

Nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

Bende bir soru sorayım ozaman. pek sorulmamış gibi göremedim çünkü

2 ay önce telekoma taşımıştım hattımı mega2gb tarıfesinden 3 ay olmadan dönsek megayeni den yararlabilirim sanırım değil mi

Yararlanabilirsiniz
  • Mega 2GB a zam mı geldi 15 tl ödüyordum bu ay 18 tl istedi.
    Konuyu okudum şimdi mega yeni ye geçtim 19tl ye ama bu ay 30 tl yatırmak zorunda kaldım telsiz vergisi kesiti bir de bakiyem - 6tl mi ne olmuş onu kesti 2 tl kaldı hesapta. 15 tl veya daha düşük bir tarife yok mu ya mecburiyetten geçtim ben memnunum mega 2GB tan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 5 Temmuz 2017; 20:15:12 >
  • quote:

Babamada annemede geldi mega yeni yazip yolladim.Hediye netler ucmadi bakalim gelecek ay 1 gb daha gelecek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UzunEsmer

quote:

Nasıl?

Mega yeni ye geçiş yaptım dün bugün hediye 1 gb geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Mega 2GB a zam mı geldi 15 tl ödüyordum bu ay 18 tl istedi.
    Konuyu okudum şimdi mega yeni ye geçtim 19tl ye ama bu ay 30 tl yatırmak zorunda kaldım telsiz vergisi kesiti bir de bakiyem - 6tl mi ne olmuş onu kesti 2 tl kaldı hesapta. 15 tl veya daha düşük bir tarife yok mu ya mecburiyetten geçtim ben memnunum mega 2GB tan?

Maalesef 15TL ye sadece 500DK+250 mevcuttur
  • Ben de hediyeyi bekliyorum gelsin mega yeniye geçecem yoksa direk mi geçiyim
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.