Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.106
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangisi hocam o ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega 3gb tarifesindeydim mega yeni yazıp 7000e gönderdim pakette bitmemişti 19 tl yi hattan çekip anında tanımlandı diğer paketteki haklarda aynen devam ediyor süresi bitinceye dek...

• quote:

Orijinalden alıntı: gece.serkan

şimdi bende mega3gb vardı 19 tlye yenileniyordu mesaj geldi 22 tl oldu diye hiçbirşey yapmadan bekleyelimmi?
    yoksa MEGA YENİ yazıp 7000'ne mesajmı gönderelim
    paket isimleri birbirine benziyor kafam karıştı :)

Bende aynı tarifedeyim, bana da aynı mesaj gelince mesaj attım geçişiniz oldu dedi. Ama tl yüklemesi yapmadım henüz. Bir arkadaşın dediği gibi bakiye -6 görünüyor. Paket yenileme zamanına kadar bekleyip görecez artık.

• Hattım vodafone taşıdım ve 19 TL olan 3 GB paketi kullanmaya başladım. Teşekkürler hocam

• Bu vodafone dolandırıcının alası.paketimin yenilendiği gün Mega3gb 22 olacak mega yeniye geçmek için tamam deyin diye mesaj attı. Fiyat artmasın diye tamam dedim anında bi 19 daha kesti. 1200 dk 6 gb internet oldu. Neyse dedim kullanırım. Bi gün sonra müşteri hizmetleri faturalıya geçersem 1000 dk 6 gb interneti 25 liraya bana özel verebileceklerini ve ayrıca ilk 3 ayda 3 gb hediye vereceklerini söylediler. Bende hattımda dakika ve lira olduğunu söyledim. Onlarıda aktarıp faturadan düşeceklerini söylediler. Ok dedim . Bi anda 2 hattım birden faturalı oldu. Tarifeme baktığımda 3 gb olduğunu 2. 3gbın gece okduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerine şikayet kaydı açtırıp kandırıldığımı ses kaydımın dinlenmesini talep ettim. Talebim haklı bulundu. Tekrar faturasıza geçirdiler. Fakat liralarım dakika ve internetlerim buhar oldu. Ona da itiraz ettim. Fakat dakika ve internet için bişey yapamayacaklarını sadece lira iadesi için şikayet kaydı açacaklarını söylediler. Ama ne gelen var ne giden KISACASI VODAFONE DOLANDIRICIDIR. Bide 1 günlük kullanım için fatura gelecek bide onla uğraşacağım.bu kadar rezilliğe rağmen haklarımı vermemektedir. Btk ya şikayet edip hatlarımı taşıyacağım. Biraz uzun oldu ama ne mal olduklarını bilin istedim. Siz siz olun araştırmadan telefonla gelen tekliflere evet demeyin. İlla bi sahtekarlık oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Hangisi hocam o ?

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-gizli-tarife-ve-paketler-2017-surekli-guncellenecektir--102639129 İlk tarife
  • Arkadaşlar merhaba

Vodafone bitene kadar 2 gb paketini22liradan kullanıyordum 23 oldu. Bu paketlerden hangisine gecebilirim? Iki kez kesinti olsun istemedigimden sorma gereği hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

Arkadaşlar merhaba

Vodafone bitene kadar 2 gb paketini22liradan kullanıyordum 23 oldu. Bu paketlerden hangisine gecebilirim? Iki kez kesinti olsun istemedigimden sorma gereği hissettim

Hattinizda ₺ varsa çeker ₺ yoksa bekleyen opsiyon yapar

• Bittikçe dolan kullanıyordum. 19 liradan 23 liraya çıkacaktı. Her yöne 750 dk, 1000 sms ve 2 Gb internet. Ekrana gelen teklifi kabul ettim ve Mega Yeni'ye geçtim. Her yöne 600 dk, 1000 sms, 3 Gb internet oldu.

Bu mega yeni tarifesine ekrana uyarı gelmeden Mega Yeni yazıp 7000'e göndererek 19 liraya yine yararlanılabilir mi? Başkası için deneyeceğim de. Yoksa illa uyarı mı gelmeli?
  • Eriond kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi MEGA YENİ yazıp 7000'e gönderdim
    ama hatalı mesaj diye cevap geldi kayıt etmedi.
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    yararlanılır. MEGA YENI > 7000
  • Ek dakika nasıl alıyoruz beyler bulamadım

• quote:

Bende sizin gibi MEGA YENİ yazıp 7000'e gönderdim
    ama hatalı mesaj diye cevap geldi kayıt etmedi.

İ harfi küçük deneyin "i"

• ademcell A kullanıcısına yanıt
    dediğinizi denedim
    ama yine aynı yanlış mesaj uyarısı geldi
    beni kabul etmiyor herhalde :)
  • quote:

dediğinizi denedim
    ama yine aynı yanlış mesaj uyarısı geldi
    beni kabul etmiyor herhalde :)

Bazı abonelerde üvey evlat muamelesi yapıyor
  • gece.serkan kullanıcısına yanıt
    MEGA YENI yazmanız gerektiğinden olmasın? i değil ı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler 7 gblik paket 30 tlmi şuanda? birde 7 gb alabilmek için yanda yazan 3 mesajıdamı göndermek gerekli?
  • Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    evet
  • Arkadaşlar bende uzun zamandır mega 3gb kullanıyorum telefona gelen uyarıyı kabul etmedim. Bugünde 1 gb hediye internet yüklemişler.

Şimdi bu bahsettiğiniz mega yeni ye geçmek dahamı mantıklı yanımda uygulamasından baktığımda geçebileceğim tarife yokmuş.

Bilenler bi yeşillendirirse memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemi hesapta para olmadığı halde yaptım. Teşekkür ederim. Resimler

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 7 Temmuz 2017; 0:28:39 >

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.