Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangisini once kullandırıyor? Vodafone genelde geç bitecek olanı önden sürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega 2gb kullanıyordum 15 liraya uzun süredir yeni gelen mesajda 18 diyor. 19Lik 3gb olana gecebiliyorum heralde. Bu daha mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

Bende biraz karışık.
    Eskiden Normal Megaydı, bu yeni mega mesajı gelince ona geçtim.
    1GB1tLyi de yükledim sonra.

Konuşmayı şu anda eski megadan yiyor, yeni Megaya henüz dokunmamış.
    Mesajı yeni megadan yiyor.
    İnterneti önce eski megayı yemiş. Şimdi yeni megayı yiyor, 1GB 1TLye dokunmamış.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet bende bu sabah mega 2gb dan mega yeni ye geçiş yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

1 AY GEÇERLİ 1 GB geldi (tarifeye geçince ertesi gün ekstra olarak kesin geliyor)
    daha önce bitecek paketler var ama 1 AY GEÇERLİ 1 GB dan harcıyor
    eski mega3g tarifesindeki paketlerim bitmeden geçtiğimden ve hattada tl olduğundan yeni paketide otomatik aldı ve 15 gün kadar çift paketle devam edeceğim ama kullanamayacağım paketinizin bitimine yakın 'mega yeni' yazıp 7000e yollayın burayı iyi anlatabildim mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clxa

MEGA YENI yazmanız gerektiğinden olmasın? i değil ı

evet hocam dediğiniz gibi ı harfiyle yazınca kabul etti.
  • Bilgilendirme için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seegoo -- 7 Temmuz 2017; 17:19:7 >
  • Mega Yeni 3 GB 19 Lira

Doldur 3 GB 10 Lira

1 GB 1 TL 1 Lira

Gunluk 1 Saatlik Youtube yada face twitter paketi 9 Lira

Suan icin tam bir F/P 39 Liraya :)

Birde bana ne var falan gunluk 250 mb falan veriyor ayda 4 gun iyi oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 7 Temmuz 2017; 21:54:5 >
  • Arkadaşlar yanlışım varsa kusura bakmayın bilgi amaçlı yazıyorum sadece bende ekrana gelen uyarı ile geçmiştim mega yeni paketine 2 ay flanda oldu geceli bugün paketi yeniledim 19 tl çekti. 22 tl olan baska paket midir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreaplk

Arkadaşlar yanlışım varsa kusura bakmayın bilgi amaçlı yazıyorum sadece bende ekrana gelen uyarı ile geçmiştim mega yeni paketine 2 ay flanda oldu geceli bugün paketi yeniledim 19 tl çekti. 22 tl olan baska paket midir ?

Mega3gb ve mega19 22₺ oldu mega yeni tarifesi 19₺ dir

• Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Şu anki tarifen "Bittikçe Dolan 2b". Mevcutta 750dk+1000sms+2gb=19 TL olan ve +1GB ile 23 TL ye çıkarılacak. Fakat ben Bittikçe dolan 1GB (eskisiyle aynı miktar ve aynı para) tarifesine geçmek istiyorum ama Vodafone online işlemlerde tarife değişikliği bölümünde bu seçenek yok. Benimle aynı paket olup bahsettiğim tarifeye geçebilen var mı?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda zamlı fiyatları güncelleyecek misiniz?(Eğer bittikçedolan tarifelere zam geldiyse tabii) Yoksa hala 19TL'ye 750dk+1000sms+2GB alınabiliyor mu?
  • MEGA YENI ye geçince eski tarifemizi iptal etmek gerekir mi? Yoksa eski tatifemiz otomatik iptal mi oluyor?

• Haklarınız süresi boyunca geçerli olur, tarifeniz anında değişir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

İlk mesajda zamlı fiyatları güncelleyecek misiniz?(Eğer bittikçedolan tarifelere zam geldiyse tabii) Yoksa hala 19TL'ye 750dk+1000sms+2GB alınabiliyor mu?

Günceldir Alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivebora

MEGA YENI ye geçince eski tarifemizi iptal etmek gerekir mi? Yoksa eski tatifemiz otomatik iptal mi oluyor?

Eski tarife otomatik iptal oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguser

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Şu anki tarifen "Bittikçe Dolan 2b". Mevcutta 750dk+1000sms+2gb=19 TL olan ve +1GB ile 23 TL ye çıkarılacak. Fakat ben Bittikçe dolan 1GB (eskisiyle aynı miktar ve aynı para) tarifesine geçmek istiyorum ama Vodafone online işlemlerde tarife değişikliği bölümünde bu seçenek yok. Benimle aynı paket olup bahsettiğim tarifeye geçebilen var mı?

Birebir aynı tarife ve durumdayım. Birazdan 23 lira çekecek Vodafone. Diğer ay 19 tl'lik olan yine 3gb'li 600 dk olana geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Temmuz 2017; 14:51:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

MEGA YENI ye geçince eski tarifemizi iptal etmek gerekir mi? Yoksa eski tatifemiz otomatik iptal mi oluyor?

Peki, yeni paket ücreti hemen tahsil ediliyor mu. Benim mega 3 gb dün yenilenmiş bugün mega yeni ye geçsem o paket ücreti de tahsil edilip bu ay iki paketin toplamı mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomank

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Peki, yeni paket ücreti hemen tahsil ediliyor mu. Benim mega 3 gb dün yenilenmiş bugün mega yeni ye geçsem o paket ücreti de tahsil edilip bu ay iki paketin toplamı mı oluyor?

Hemen tahsil edilir bende yoktu alamadı

• Simdi eski mega 3gbyi kullaniyorum benim paket ayin 15 inde yenileniyor. Suan 15tl bakiyem var. Simdi yeni megaya gecsem parayi cekemeyecek 15inde para yukleyince parami cekecek ama yeni tarifemin 1 aylik konusma suresi bugun mu baslayacak yoksa 15inde mi?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.