Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.113
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi ben anlamadım bu işi.aylık kafana göre tanımlı.sonrasında sosyal medya paketini seçiyorum hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Abi ben anlamadım bu işi.aylık kafana göre tanımlı.sonrasında sosyal medya paketini seçiyorum hata veriyor

Ilginc :)

kafana gore paketini alinca bu sosyal paket ve video paketi gunluk olarak ucretsiz aliniyor sizde neden sorun olmus anlamadim.Benimki demin bitti mesela yarini bekliyorum tekrar almak icin her gun kullanacagim zaman aliyorum.Isim bittikten sonra mobil veriyi kapat ac yapiyorum youtube dakikalarindan dusmemesi icin simdilik hic sorun yasamadim 1 haftadir.Cok efsane bir paket kullanmasini bildikten sonra ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Aylen öyle aylık 5-10 gb ek paket almaktan çok daha mantıklı.instagram-Facebook en çok veri tüketen uygulamalardan.kendi üzerime olan hatta aylık paket tanımlandı günlük sosyal medyayı da yanımdadan seçiyorum vermedi.

• Arkadaslar faturali hattim var 6 ay taahhutum var, 1gb 200dk icin 19 lira oduyorum ama bol bol internete intiyacim oluyor. Bu paket gecmemin bi yolu var midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet Türk Telekom a söver çekmez diye.

Öyle bir yerde oturuyorum ki giriş katında. Sadece Türk Telekom iyi çekiyor. Kurtulamadık şu şirketten

• quote:

Orijinalden alıntı: aguser

Sayın parlak47, bir sorum olacak.
    Sene içerisinde kampanya bitmesine rağmen bir hattımı vodafone'ye taşıyıp online işlemlerden (o zaman vodafone kapatmayı unutmuştu denildi) "bittikce dolan 2gb" tarifesine geçmiştim. Kampanyalar mevcut aboneler için deniliyor fakat diğer hattımı da taşıyarak aynı yöntemle bahsedilen kampanyalara geçiş sağlayabiliyor muyuz?

Geçiş yapılabilir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Peki 19 TL üzerinde bir bakiye varsa nasıl bir yol izlemeliyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 10 Temmuz 2017; 13:5:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

tarifeniz biteceği andan kısa süre öce yapın ki (1 saat, 1 gün) çok az kaybınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

19TL üstü bakiye varsa eş dosta 7038 ile transfer edebilir
    Yada tarife yenilemeden önce MEGA YENI->7000 e gönderiniz
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1,2 liraya 2gb veren bi kampanya vardı o bitti mi

• quote:

Orijinalden alıntı: unknown_123

Hocam 1,2 liraya 2gb veren bi kampanya vardı o bitti mi

Bitti
  • zaten 2 gb rahat yetiyorken 3 gb a yükseltip 22 liradan 19 liraya düştüm teşekkürler geçiş yaptım
  • arkadaşlar ben gaza geldim geçtim 19 tl 3 gb aldım 1 tl de 1 gb aldım ama lanet olsun keşke diğer yerde 30 tl ödeseydim geçmeseydim verdikleri simkart mı neden oluyor bilmiyorum ama vodafone şarjın ırzına geçiyor işe geçmeden şarjı fulleyip geçiyorum normalde öğlen şarjım 66 kalırdı 2 ye doğru tekrar fullerdim bunda öğlen bile olmadan %37 lere düşüyor büyük ihtimal şebekesi dandik telefon internetini bulamıyor o esnada bataryayı sömürüyor ben bimcellden geçmiş biri olarak diyorum ki internetine reklamına kanmayın uzak durun bugün iş yerinde telefonu 3 kere şarj ettim normalde 1 kere takardım.. bu sorunu herkes yaşıyor araştırın benim gibi atlamayın .. bir dost
  • Yeniyarımaltın kampanyasındaydım fiyatı yükselttiler 21+ Telsiz bedeli 22.5 tl oldu .

35 yaş üstü internet sms gerekmez

500 dk fazlasıyla yeter . En ucuz tarife öneriniz nedir . Kontör lü .

• Arkadaşlar hat açıldı şöyle saçma bi servise üye yapmışlar nasıl iptal edecez bunu.

Mesajdaki iptal işe yaramıyor

898 - Special Services servisiniz basariyla tanimlanmistir. Iptal etmek istediginiz servisler icin IPTAL SERVIS yazip 7000'e gonderin. B003

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Bu mesajlar banada geldi ayrıca bu da var, güncel faturada ücret yansımadığı için şu anlık uğraşmıyorum

Guvenli Internet servisiniz basariyla tanimlanmistir. Iptal etmek istediginiz servisler icin IPTAL SERVIS yazip 7000'e gonderin. B003

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler mega 3gb 22 tl olmuş 14 ünde yenilencek ben şuan nasıl iptal edip mega yeniye geçebilirim

İptal etsem 14 üne kadar şuanki paketi felan kullanabilirmiyim
  • Az yukarıyı okursanız çözüme ulaşabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

Az yukarıyı okursanız çözüme ulaşabilirsiniz

Birşey iptal etmiyorum herhalde mega yeni yazıp yollasam yeterli değil mi ? şuan bakiyem 4 tl zaten
  • Evet, yeterli miktar olursa yenilenir

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.