Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: corsai

arkadaşlar
    okuyun vodafone nasıl tarife değiştirtiyor.

750dk 1000 sms 2gb internet 19TL deydim.

vodafone 600dk 1000sm 3gb internet 19TL ye geçiş için bana anlık mesaj göndermişmiş, ben de onaylamışmışımmm!

böyle bir şey yapmadım diyorum anlık mesaj gönderiliyor ona onay vermişsiniz diyorlar.
    anlık mesaj dediği normal sms değil ha, pıt diye ekranda beliren bir uyarı. bu yöntemle gönderilen mesajlar arada bir geliyordu ama tarifemi değiştirecek mesaj olması çok kötü oldu.

hareket halinde tel cebimdeyken yada cocuğun elindeyken bir şekilde dokunulmuş olabilir.
    üstüne bir de eski tarifem geçerliylen bir 19TL daha kesti.

Böyle bir uygulama olabilir mi!!

bir de diyorlar ki onay vermişim!!!

Ayrıntı için :https://www.sikayetvar.com/vodafone-tarife-degisikligi-yontemi

SİZİN DE BAŞINIZA GELEBİLİR.

Hocam bende aynıyım 3gb lik pakete nasil geçecem simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısı anneme olmuş internet paketi satmışlar 5 tl den

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

quote:

arkadaşlar

vodafone 600dk 1000sm 3gb internet 19TL ye geçiş için bana anlık mesaj göndermişmiş, ben de onaylamışmışımmm!

böyle bir şey yapmadım diyorum anlık mesaj gönderiliyor ona onay vermişsiniz diyorlar.
    anlık mesaj dediği normal sms değil ha, pıt diye ekranda beliren bir uyarı. bu yöntemle gönderilen mesajlar arada bir geliyordu ama tarifemi değiştirecek mesaj olması çok kötü oldu.

hareket halinde tel cebimdeyken yada cocuğun elindeyken bir şekilde dokunulmuş olabilir.

Galiba Vodafone hangi sayfada takıldığımızı bile biliyor. Tam bu metni okurken gelen anlık mesaj isteğine bakın.

• Arkadaşım bizim de aynı paket vardı(Bittikcedolan2gb). BITTIKCEDOLAN1GB-->7000 yapıp aynı tarife aynı fiyata devam ediyorum. Bittikcedolan2g paketi sonlandı ama bittikcedolan1gb dediği paket 2gb.
  • Arkadaşlar bu A101 çeki almak için Bereket paketi hala alınabiliyor mu? Paket al kısmında göremedim sanırım artık alınamıyor.

• Vodafon yanında uygulamasından bana ne vara tıkla aşapıya doğru in orada görürsen alabilirsin yoksa yoktur ben öyle aldım

• Tarife değişikliği için mesaj atıldığında eski tarifenin bittiği andan itibaren yeni tarifeye geçilmiyor muydu? Mega yeni için mesaj attım, mega2gb zamlandı mega yeniye geçsin diye, 2 gün sonra tarifem bitecekti, anında geçirdi Mega yeniye. 2 gün boşa gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DARBE kullanıcısına yanıt
    Mesaj attığında anında yeni tarifeye geçiyor. @parlak47 arkadaşımız önceki sayfalarda defalarca yazmıştı.

• Sayfayı takip etmemişim cezasını çektik

• hala geçilebiliyor mu?

• Hocam tarifem MEGA Yeni olarak görünüyor bu tarife şimdi 22 tl mi oldıu anlamadım ben? Eğer 22 tl olduysa şuan ne yapmak lazım daha uygun bir tarife yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 15 Temmuz 2017; 10:4:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Hocam tarifem MEGA Yeni olarak görünüyor bu tarife şimdi 22 tl mi oldıu anlamadım ben? Eğer 22 tl olduysa şuan ne yapmak lazım daha uygun bir tarife yok mu?

Mega yeni tarifesi 19TL dir herhangi bir zam yapılmamıştır
  • Arkadaşlar 22 TL ye paketim yenilendi. 19 TL unuttum mesaj göndermeyi şimdi göndersem 19 TL ister tabii. Gelecek ay 19 TL lik tarifeye geçme hakkım var değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Avea abonesiyim. Vodafone hakkında hiç bilgim yok. Numara taşıyarak bunlara geçebilir miyim. 7 GB 30 lira çok iyi görünüyor. Bilen biri burdan ya da PM den yazarsa çok minnettar olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

quote:

arkadaşlar

Galiba Vodafone hangi sayfada takıldığımızı bile biliyor. Tam bu metni okurken gelen anlık mesaj isteğine bakın.

Arayıp bu uyarıları mesajlarını iptal ettim. İptal etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Ben Avea abonesiyim. Vodafone hakkında hiç bilgim yok. Numara taşıyarak bunlara geçebilir miyim. 7 GB 30 lira çok iyi görünüyor. Bilen biri burdan ya da PM den yazarsa çok minnettar olurum.

evet, hattınızı vodafone faturasıza taşırsanız bundan yararlanabilirsiniz.
  • Ben şu an vodafone faturalı esnek paketteyim bu gece 00.00 da paket sürem doluyor.MEGA YENİ paketine geçmek için mesaj atsam yeterlimi başka bir işlem yapmama gerek varmı. Faturalıdan faturasıza geçmek gerekiyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaseymen -- 15 Temmuz 2017; 16:55:31 >
  • Hattimizi vodafona taşıdık bugun aktiflestirdim tl bakiyesi 0 yullemede yapmadim ama su an geçiş yaptığımız tarifenin miktarlari yüklü 750 dk. 2 gb. 1000 sms ramazan bilmemne tarifesiydi,kullanimlari ondan düşüyor acaba lira yukleyincemi tarife bedelini otomatik kesecek

• tolgaseymen T kullanıcısına yanıt
    tabii ki önce faturasıza geçmeniz gerekir.
  • Arkadaşlar bugün hattımı vodafone'a taşımak için başvurdum bana en az 2GB interneti olan üçlü paket olarak uygun fiyata önereceğiniz paket varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.