Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canercambel

@parlak47 selamlar hocam faturalıdan faturalıya geçebiliriz ya da faturalıda devam ederbiliriz vodafone'da.20₺'yi aşmayan paketler bakıyoruz min. 2GB ve dksi 750den yüksek veya o civarda paket ne var aklınızda öneri alabilir miyim müsaitseniz.

Maalesef faturalıda 20TL yi aşmayacak 750DK 2GB lı tarife yoktur
    Vodafone
    Gelecek heyecan verici. Hazır mısın? | Vodafone Türkiye
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/AkilKupuTarifeler.php

İnceleyebilirsiniz

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    az önce vodafone email den gönderdim hocam. yani sizde bana katılıyorsunuz bu konuda değil mi hocam? belirtilen tarihe güvendik bu konuda.

ilanıda ekte gönderdim ayrıca. yalnız direkt email adresi bulamadım. sizinde belirttiğiniz gibi şu adresten formu doldurup gönderdim.

https://yardim.vodafone.com.tr/system/selfservice.controller?CMD=ESCALATION_REQUEST&EXPANDED_TOPIC_TREE_NODES=&COUNTRY=tr&LANGUAGE=tr&RATING=-1&CONFIGURATION=1085&PARTITION_ID=1&USERTYPE=1.

cevap gelir mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

az önce vodafone email den gönderdim hocam. yani sizde bana katılıyorsunuz bu konuda değil mi hocam? belirtilen tarihe güvendik bu konuda.

ilanıda ekte gönderdim ayrıca. yalnız direkt email adresi bulamadım. sizinde belirttiğiniz gibi şu adresten formu doldurup gönderdim.

https://yardim.vodafone.com.tr/system/selfservice.controller?CMD=ESCALATION_REQUEST&EXPANDED_TOPIC_TREE_NODES=&COUNTRY=tr&LANGUAGE=tr&RATING=-1&CONFIGURATION=1085&PARTITION_ID=1&USERTYPE=1.

Siz haklısınız sonuna kadar Cevap gelecektir ya başlarından atacaklar öyle gibime geliyor Vodafone bu her şey beklenir

• risus_185 kullanıcısına yanıt
    hocam alttaki yazılarda ve üst tarafta 31 temmuz diye geçiyor. ve alttaki yazılarda hediye bereket paketi kampanyasından 18 mayıs-31 temmuz tarihleri arasında yeni hat yada taşımayla vodafone altın tarifelere gelen aboneler faydalanabilir yazıyor en basitinden. ve ilanın üst kısmında 31 temmuz diye belirtilmiş örnek olarak.
    düzeltilmezse yanlış olur çünkü apaçık ortada bir durum var hocam. ve mağduriyet söz konusu değil mi bu konu? belki başkalarıda a101 ilanına bakmışlardır. ya da bakmazlarsa bile bu düzeltilmesi gereken bir konu. umarım yanlış düzeltilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Siz haklısınız sonuna kadar Cevap gelecektir ya başlarından atacaklar öyle gibime geliyor Vodafone bu her şey beklenir

Kardeş oncelikle cok sağol. Herkese yardimci oluyorsun. Benim sorum ben Red XS tarifesindeyim. 4+2gb internetim vardı,bitmek üzere. Doldur 3gb gibi falan bana uygun bisey varmi. Baktim bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: calwincalwin

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Kardeş oncelikle cok sağol. Herkese yardimci oluyorsun. Benim sorum ben Red XS tarifesindeyim. 4+2gb internetim vardı,bitmek üzere. Doldur 3gb gibi falan bana uygun bisey varmi. Baktim bulamadim.

Maalesef Red tarifelerinde doldurma olayı yoktur

• quote:

düzeltilmezse yanlış olur çünkü apaçık ortada bir durum var hocam. ve mağduriyet söz konusu değil mi bu konu? belki başkalarıda a101 ilanına bakmışlardır. ya da bakmazlarsa bile bu düzeltilmesi gereken bir konu. umarım yanlış düzeltilir.

Yanımda uygulamasını kontrol ediniz A101 Teklifleri geri geldi Kontrol ediniz
    akıllı telefon şu an yok yanımda. ama market25 yazdım 6666 a gönderdim. 20 tl yükleyiniz mesajı geldi. düzelttiler sanırım. birileri sesimizi mi duydu

ama son tarih belirtmemişler sanırım. çünkü sms mesajda görünmüyor son tarihin ne zaman olduğu.
  • quote:

akıllı telefon şu an yok yanımda. ama market25 yazdım 6666 a gönderdim. 20 tl yükleyiniz mesajı geldi. düzelttiler sanırım. birileri sesimizi mi duydu

ama son tarih belirtmemişler sanırım. çünkü sms mesajda görünmüyor son tarihin ne zaman olduğu.

Tepkiler üzerine geri gelmiş olabilir Yada Sistemsel sıkıntılardan dolayı gitmiş olsa bile MARKET25->6666 a atınca A101 kampanyası bitti demezdi Neyse geri geldi ona bakalım :)
    benden başka tarihle ilgili düzeltilmesini isteyen var mı bilmiyorum ama düzeltilmesi güzel bir şey. ama son tarihi öğrenemedim daha
  • quote:

benden başka tarihle ilgili düzeltilmesini isteyen var mı bilmiyorum ama düzeltilmesi güzel bir şey. ama son tarihi öğrenemedim daha

31/07/2017 dir Uzatılabilir A101 ile anlaşma yaparsa uzatır
  • 2 GB 1 TL duruyor mu hala? Yoksa sadece 1 GB 1 TL mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Degad

2 GB 1 TL duruyor mu hala? Yoksa sadece 1 GB 1 TL mi var ?

Sadece 1GB1TL->7000 mevcuttur
  • Ne 1GB1TL'yi ne de DOLDUR3GB'a katılabiliyorum.SMS gönderdiğimde "30 günlük aktif paket süresi içerisinde değilsiniz." uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Ne 1GB1TL'yi ne de DOLDUR3GB'a katılabiliyorum.SMS gönderdiğimde "30 günlük aktif paket süresi içerisinde değilsiniz." uyarısı veriyor.

Tarifeye ek olduğu için tarifeyi yenilemeden alamazsınız

• Vallahi güzel Tariflere var. Tel alırsam hemen go.

Destek Olur Musun ?
  • Vodadone'nun yeni gelecekler için faturalı güzel bir tarifesi var mı?

Şöyle 22 TL 'ye falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Vodadone'nun yeni gelecekler için faturalı güzel bir tarifesi var mı?

Şöyle 22 TL 'ye falan

Akıl küpü tarifeler
    Linkten kendinize uygun tarife bakabilirsiniz
  • Hocam bu tarifeler faturasız değil mi birde MEGA YENI tarifesindeki 1gb 1 tl ayda bir kez yapabiliyoruz değil mi ve her ay tekrar mesaj göndermemize gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.