Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.095
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: casper63

Arkadaşlar bugün hattımı vodafone'a taşımak için başvurdum bana en az 2GB interneti olan üçlü paket olarak uygun fiyata önereceğiniz paket varmı?

20₺ ye 750dk+1000sms+2gb konuştuğunca internet ramazan tarifesi bereket paketi ile uyumludur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Vodafone sitesinden paketler görünmüyor dediğiniz pakete nasıl abone olabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Yeni tarifesi hala açık mı geçilebiliyor mu?

Bir hattımı bu tarife için Vodafone taşıyacam

• quote:

Orijinalden alıntı: casper63

Vodafone sitesinden paketler görünmüyor dediğiniz pakete nasıl abone olabilirim

Orda nasıl geçeceğinize dair bilgi tabloda mevcuttur
  • Vodafone a vodafone bayisinde numaramı taşıdım. Konuştuğunca internet ramazan paketine. Hat bugün aktif oldu ve hemen sonra 25 TL yükledim. Şimdi A101 çekini nasıl alabilirim? Bayidekiler 25 TL yüklerseniz alabilirsiniz dediler fakat hala alamadım. Yardımcı olur musunuz?

• Avea kullaniyorum. Faturali. Vodafone da ne onerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalok

Vodafone a vodafone bayisinde numaramı taşıdım. Konuştuğunca internet ramazan paketine. Hat bugün aktif oldu ve hemen sonra 25 TL yükledim. Şimdi A101 çekini nasıl alabilirim? Bayidekiler 25 TL yüklerseniz alabilirsiniz dediler fakat hala alamadım. Yardımcı olur musunuz?

A101 hediye çeki kampanyasını 15 temmuz 2017 tarihi itibari ile kampanyayı vodafone sonlandırdı dün çıkıyordu
    selamünaleyküm,

hocam hatırlarmısınız bilmiyorum daha öncede sizinle mesajlaşmıştık a101 kampanyası ile ilgili. ve bende dün yapmak istemiştim a101 kampanyasından. fakat a101 in sitesinde 31 temmuz yazdığını görünce ay sonuna doğru ertelemek istedim açıkcası.

çünkü yeni hat alınca içinde tarife olarak konuştuğunca internet ramazan vardı. ve bu pakette tanımlı olan dakika sms. ve internet boşa gitmesin diye 20 lira yüklemedim hattıma. çünkü yüklersem içindeki paket silinebilirdi. o nedenle ay sonuna doğru hem hattın içindeki paketi kullanırım hem de 20 lira yükleyip 25 liralık a1o1 hediye çekini alırım diye düşünmüştüm. siz ne dersiniz bu konuda hocam? saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 16 Temmuz 2017; 13:30:6 >
  • dk si inti en bol hangisi var?

• Hocam 17 gün önce aldığım Vodafone hattını iptal edebilir miyim? Ayrıca içindeki tlleri de geri alabilir miyim?

• Beyler Ankara da vodafone faturasız 19.90tl ye hat satan bir yer biliyorsanız söyleyebilirmisiniz?

• @parlak47 selamlar hocam faturalıdan faturalıya geçebiliriz ya da faturalıda devam ederbiliriz vodafone'da.20₺'yi aşmayan paketler bakıyoruz min. 2GB ve dksi 750den yüksek veya o civarda paket ne var aklınızda öneri alabilir miyim müsaitseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık 22 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

selamünaleyküm,

hocam hatırlarmısınız bilmiyorum daha öncede sizinle mesajlaşmıştık a101 kampanyası ile ilgili. ve bende dün yapmak istemiştim a101 kampanyasından. fakat a101 in sitesinde 31 temmuz yazdığını görünce ay sonuna doğru ertelemek istedim açıkcası.

çünkü yeni hat alınca içinde tarife olarak konuştuğunca internet ramazan vardı. ve bu pakette tanımlı olan dakika sms. ve internet boşa gitmesin diye 20 lira yüklemedim hattıma. çünkü yüklersem içindeki paket silinebilirdi. o nedenle ay sonuna doğru hem hattın içindeki paketi kullanırım hem de 20 lira yükleyip 25 liralık a1o1 hediye çekini alırım diye düşünmüştüm. siz ne dersiniz bu konuda hocam? saygılarımla.

Aleyküm selam satış temsilcisi bize bu yönde bilgi vermişti bu bilgiden ötürü sizlerden özür dilerim Son bulmasini istemezdim yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Hocam 17 gün önce aldığım Vodafone hattını iptal edebilir miyim? Ayrıca içindeki tlleri de geri alabilir miyim?

Bununla ilgili bilgiyi bayiden yada müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz

Estağfurullah hocam ne demek. sizin bir hatanız yok ki hem. ama bahsettiğiniz konuyu tam anlayamadım. yani a101 kampanyası için 31 temmuz son değil mi? ve 31 temmuz son tarih değilse a101 in sitesinde neden 31 temmuza kadar yazıyor?
  • quote:

Estağfurullah hocam ne demek. sizin bir hatanız yok ki hem. ama bahsettiğiniz konuyu tam anlayamadım. yani a101 kampanyası için 31 temmuz son değil mi? ve 31 temmuz son tarih değilse a101 in sitesinde neden 31 temmuza kadar yazıyor?

A101 kampanyası sona ermiştir diye mesaj gelmektedir Çeklerini alanlar 31 temmuz 2017 ye kadar kullanabilir

sağlık olsun hocam ne diyelim. ama a101 in sitesinde alttaki yazılara baktığımda ve ilanın üstündeki tarihlerde 31 temmuz geçiyor. ya yanlış yazmışlar. yada a101 ile vodafone arasında tarih çelişkisi var tahminime göre.

edit: az önce market25 yazıp 6666 a mesaj gönderdim. kampanya bitmiş olduğuna dair mesaj geldi. ama a101 sitesindeki ilana güvendim bu konuda. ve a101 in ilanı yanlış tarih mi verdi şimdi? a101 ilanında 31 temmuz yazıyor çünkü. hemde a101 sitesini açarken direkt karşınıza çıkıyor ilan. tarih 31 temmuz denmesine rağmen. bir düzeltilme yapılması lazım. 31 temmuza kadar uzatılması lazım. çünkü a101 in ilanında açık açık belirtiliyor tarih.

itiraz mı etmek lazım bunun düzeltilmesi için? ve nasıl bir yol izlemek gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 16 Temmuz 2017; 16:33:40 >
  • quote:

sağlık olsun hocam ne diyelim. ama a101 in sitesinde alttaki yazılara baktığımda ve ilanın üstündeki tarihlerde 31 temmuz geçiyor. ya yanlış yazmışlar. yada a101 ile vodafone arasında tarih çelişkisi var tahminime göre.

edit: az önce market25 yazıp 6666 a mesaj gönderdim. kampanya bitmiş olduğuna dair mesaj geldi. ama a101 sitesindeki ilana güvendim bu konuda. ve a101 in ilanı yanlış tarih mi verdi şimdi? a101 ilanında 31 temmuz yazıyor çünkü. hemde a101 sitesini açarken direkt karşınıza çıkıyor ilan. tarih 31 temmuz denmesine rağmen. bir düzeltilme yapılması lazım. 31 temmuza kadar uzatılması lazım. çünkü a101 in ilanında açık açık belirtiliyor tarih.

itiraz mı etmek lazım bunun düzeltilmesi için? ve nasıl bir yol izlemek gerekir?

Müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız Netice almazsanız vodafone a e mail yazınız Afişin fotoğrafı ile
    Vodafone Email
    Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlak47 -- 16 Temmuz 2017; 16:58:48 >

• strongergo S kullanıcısına yanıt
    paketi altın sosyal olanlar için o afiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.