Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 400 dk 2 gb 15 TL paketi 18 tl'ye zamlanmış. Peder için az dakikalı az internetli en ucuz tarife hangisidir?
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    MH yi aradım hocam ben şimdi.. ücretli ne varsa iptal ettirdim.Bu 898 dahil... milleti 3 er 5 er dolandırılmak için saçma sapan yerlere üye yapıyorlar.

Yarın Birgün de 8000 den mesajlar gelecek onlarıda iptal ettirecem.Anlamadigim benim bereket paketini de iptal ettirdi o olmadan ötekileri iptal edemiyorum dedi.. saçmadsn seçmeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes için genel bir tavsiye verilemez zaten. benim bulunduğum bölgede de Turkcell ve Avea çekmiyor. Şimdi ben Turkcell ve avea aman şöyle aman böyle sakın kullanmayın desem ne kadar doğru olur? Bölgenize göre operatörünüzü yeniden belirleyip ona göre kampanya takip etmenizi öneririm. Telefondaki şarj olayı zaten vodafone vericisine uzak kaldığınızı gösteriyor.
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Siz arayınca bende aradım :) güvenli internet normalde ücretli size ücretsiz tanımlanmış kullanmanızı tavsıye ederim dedi bende kalsın ötekileri iptal edin dedim, 888-898 vs bunlarda bilinmeyen numaraları arayınca ücretlendiriliyor dedi iptal ettirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilmiPazarci

Yeniyarımaltın kampanyasındaydım fiyatı yükselttiler 21+ Telsiz bedeli 22.5 tl oldu .

35 yaş üstü internet sms gerekmez

500 dk fazlasıyla yeter . En ucuz tarife öneriniz nedir . Kontör lü .

15TL ye 500DK+250MB için SUPER600->7000 e gönderiniz
  • Heryöne görüşme ve internetin yanında vodafonlularla çok konuşmalı (1000-2000 dk) bir tarife var mı?
    (Cep kazan tarifesindeyim; 25 tl yüklemeye 2000 dk vodafonlularla görüşme veriyor ama ek paket olarak komple var; 30 tl ye 500 dk ve 2 gb internet veriyor. Bu tarifeyi değiştirmeden alacağım başka paket varsa süper olur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cencel -- 12 Temmuz 2017; 9:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cencel

Heryöne görüşme ve internetin yanında vodafonlularla çok konuşmalı (1000-2000 dk) bir tarife var mı?
    (Cep kazan tarifesindeyim; 25 tl yüklemeye 2000 dk vodafonlularla görüşme veriyor ama ek paket olarak komple var; 30 tl ye 500 dk ve 2 gb internet veriyor. Bu tarifeyi değiştirmeden alacağım başka paket varsa süper olur.)

26TL ye 500DK+5000SMS+2GB Freezone 3u1 arada paketi için FIRSAT25->7000 e gönderiniz
  • 19 liraya Mega Yeni'ye geçtim. Bittikçe Dolan tarifesinde ek 1 gb interneti veya 250 dakikayı 5 tl'ye veriyordu. Mega Yeni'de bu ek paketler bayağı pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

19 liraya Mega Yeni'ye geçtim. Bittikçe Dolan tarifesinde ek 1 gb interneti veya 250 dakikayı 5 tl'ye veriyordu. Mega Yeni'de bu ek paketler bayağı pahalı.

Mega yeni büyük ek seçim paketleri ile uyumlu değildir Güncelleme ileri zamanda yapılabilir Vodafone tarafından
  • 600DK+1000SMS+3GB MEGA tarifesinden 19 tl 'ye faydalanıyordum, az önce sms geldi "MEGA 3 GB tarifeniz 15.07.2017 tarihinde 22 tl ye yenilenecektir diye" sanırım 3 tl zam diğer paketlerede gelmiş.
  • quote:

19 liraya Mega Yeni'ye geçtim. Bittikçe Dolan tarifesinde ek 1 gb interneti veya 250 dakikayı 5 tl'ye veriyordu. Mega Yeni'de bu ek paketler bayağı pahalı.

hocam interneti sabah ve gece diye bölüyor mu

• 1TL1GB , 1tl1gb iptal mi oldu acaba bana hata mesajı geliyor,müşt.hizm. arayacakmışım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideaidea

1TL1GB , 1tl1gb iptal mi oldu acaba bana hata mesajı geliyor,müşt.hizm. arayacakmışım..

her tarife dönemi için 1 tane mi alma hakkımız var acaba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

quote:

Mega Yeni tarifesinde 3 GB internet var, gece gündüz diye bölmüyor ama verdiği ek paketi bölüyor mu bilmiyorum.
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Normal pakette ki internette de gece gunduz yok, doldur 3 gb dada gece gunduz olayi yok. Hepsi normal internet istediginiz saatte kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HS17 -- 13 Temmuz 2017; 13:9:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

quote:

Normal pakette ki internette de gece gunduz yok, doldur 3 gb dada gece gunduz olayi yok. Hepsi normal internet istediginiz saatte kullanabilirsiniz.

• Bende Mega 3GB kullanıyorum 1tl ye 1gb ve 2gb aldım farklı aylarda artık alamıyorum sanırım bir kereye mahsus veriyor bilgisi olan varmı? Birde ek olarak 10tl ye 3gb doldur mu daha uygun olur ek internet için

• Arkadaşlar benim mega3gb tarifem var 14 Temmuz 16.30 da bitecek ben ne zaman geçmeliyim nasıl yapacam aydınlatırsaniz cok sevinirim.

1 hafta önce telefon ekranında bu tarifeye geçmek için onaylıyor musunuz diye bir yazı çıktı onaylamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmgltk

Arkadaşlar benim mega3gb tarifem var 14 Temmuz 16.30 da bitecek ben ne zaman geçmeliyim nasıl yapacam aydınlatırsaniz cok sevinirim.

1 hafta önce telefon ekranında bu tarifeye geçmek için onaylıyor musunuz diye bir yazı çıktı onaylamadim.

19TL ye 600DK+1000SMS+3GB için 14 Temmuz 16.30 tan 5 dakika önce MEGA YENI->7000 e gönderiniz
  • arkadaşlar
    okuyun vodafone nasıl tarife değiştirtiyor.

750dk 1000 sms 2gb internet 19TL deydim.

vodafone 600dk 1000sm 3gb internet 19TL ye geçiş için bana anlık mesaj göndermişmiş, ben de onaylamışmışımmm!

böyle bir şey yapmadım diyorum anlık mesaj gönderiliyor ona onay vermişsiniz diyorlar.
    anlık mesaj dediği normal sms değil ha, pıt diye ekranda beliren bir uyarı. bu yöntemle gönderilen mesajlar arada bir geliyordu ama tarifemi değiştirecek mesaj olması çok kötü oldu.

hareket halinde tel cebimdeyken yada cocuğun elindeyken bir şekilde dokunulmuş olabilir.
    üstüne bir de eski tarifem geçerliylen bir 19TL daha kesti.

Böyle bir uygulama olabilir mi!!

bir de diyorlar ki onay vermişim!!!

Ayrıntı için :

SİZİN DE BAŞINIZA GELEBİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai -- 13 Temmuz 2017; 20:30:39 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.