Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tl yüklediğinde yüklenir yeni paket.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Simdi eski mega 3gbyi kullaniyorum benim paket ayin 15 inde yenileniyor. Suan 15tl bakiyem var. Simdi yeni megaya gecsem parayi cekemeyecek 15inde para yukleyince parami cekecek ama yeni tarifemin 1 aylik konusma suresi bugun mu baslayacak yoksa 15inde mi?

Eksi bakiye açıksa eksiye düşürür Ona dikkat ederek tarife değişikliği yapınız
  • Mega yenide tam doldur yapinca 1200 dk 2000sms ve 6 gb mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Mega yenide tam doldur yapinca 1200 dk 2000sms ve 6 gb mi oluyor?

Tam dolduru yoktur
    10TL karşılığında 500DK her yöne için DOLDUR 500DK->7000
    10TL karşılığında 1000SMS her yöne için DOLDUR 1000SMS->7000
    10TL karşılığında 3GB için DOLDUR 3GB->7000
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam kafana göre saati için mesaj atıyorum sistem vs hata diyip onaylamıyor.yanımda uygulamasından da alınabiliyor sanırım bende görünmüyor ama nasıl aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Hocam kafana göre saati için mesaj atıyorum sistem vs hata diyip onaylamıyor.yanımda uygulamasından da alınabiliyor sanırım bende görünmüyor ama nasıl aldınız

Tarifeniz uyumlu olmayabilir
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Tarife mega yeni hocam heralde alınmıyor bu tarifeyle

• quote:

Tarife ile alakasi yok hocam benimde mega yeni tarife kafana gore paketini almak icin 26 yas alti kullanici tanimlamasi olmasi lazim yada hat sahibi 26 yas altinda olmasi gerekiyor diger turlu alamazsiniz.
    Ben 1 saatlik youtube'u kullaniyorum o 1 saatlik sure icerisinde maksimum 2 GB kullanma hakkiniz oluyor.yani gunluk paketin bitmesi 2 gb yada 60 dk dolacak.F/P acisindan rakipsiz paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 9 Temmuz 2017; 19:44:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hat sahibi ben değilim,açıklamaları okudum 26 yaş ve altı diyordu.hat sahibi 26 yaşı geçti.bunun başka yöntemi olmaz mı acaba türktelekom selfydeki gibi 26 yaşın altındaki tc ile kayıt vs

• quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Simdi eski mega 3gbyi kullaniyorum benim paket ayin 15 inde yenileniyor. Suan 15tl bakiyem var. Simdi yeni megaya gecsem parayi cekemeyecek 15inde para yukleyince parami cekecek ama yeni tarifemin 1 aylik konusma suresi bugun mu baslayacak yoksa 15inde mi?

Eksi bakiye açıksa eksiye düşürür Ona dikkat ederek tarife değişikliği yapınız

Eksi bakiye kapatma Nasıl yapılıyor.

• quote:

Hat sahibi ben değilim,açıklamaları okudum 26 yaş ve altı diyordu.hat sahibi 26 yaşı geçti.bunun başka yöntemi olmaz mı acaba türktelekom selfydeki gibi 26 yaşın altındaki tc ile kayıt vs

Ayni soyad'a sahip biri lazim 1.dereceden kullanici tanimlamasi olmasi icin

Var hocam kardeşim 16 yaşında ona nasıl tanımlayabilirim freezone .yanımda uygulamasından denedim yaş sınırından dolayı alamayacağımı söyledi

• quote:

Var hocam kardeşim 16 yaşında ona nasıl tanımlayabilirim freezone .yanımda uygulamasından denedim yaş sınırından dolayı alamayacağımı söyledi

Vodafone mh den yada voda bayisinden yapabilirsiniz.Kullanici tanimlamasi yapacam diyin bayiler paket satmaya calisiyor dikkat edin biraz bastirmaniz gerekebilir en rahati mh

Teşekkür ediyorum hocam yardımlarınız için

• Ben uzun zamandır mega 3 gb abonesiyim. Bu ay fiyat 22 liraya yükseldi. Aynı tarifeyi şu anda yine 19 a alabileceğim bir yöntem var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DessoEldest

Ben uzun zamandır mega 3 gb abonesiyim. Bu ay fiyat 22 liraya yükseldi. Aynı tarifeyi şu anda yine 19 a alabileceğim bir yöntem var mı?

Hattınızda 19TL altı bakiye ise MEGA YENI->7000 e gönderiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: aguser

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Şu anki tarifen "Bittikçe Dolan 2b". Mevcutta 750dk+1000sms+2gb=19 TL olan ve +1GB ile 23 TL ye çıkarılacak. Fakat ben Bittikçe dolan 1GB (eskisiyle aynı miktar ve aynı para) tarifesine geçmek istiyorum ama Vodafone online işlemlerde tarife değişikliği bölümünde bu seçenek yok. Benimle aynı paket olup bahsettiğim tarifeye geçebilen var mı?

Birebir aynı tarife ve durumdayım. Birazdan 23 lira çekecek Vodafone. Diğer ay 19 tl'lik olan yine 3gb'li 600 dk olana geçmeyi düşünüyorum.

Arkadaşım ben yaptım. BITTIKCEDOLAN1GB -> 7000 yapınca eski tarife eski fiyatla devam

• Sayın parlak47, bir sorum olacak.
    Sene içerisinde kampanya bitmesine rağmen bir hattımı vodafone'ye taşıyıp online işlemlerden (o zaman vodafone kapatmayı unutmuştu denildi) "bittikce dolan 2gb" tarifesine geçmiştim. Kampanyalar mevcut aboneler için deniliyor fakat diğer hattımı da taşıyarak aynı yöntemle bahsedilen kampanyalara geçiş sağlayabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

quote:

Şu anki tarifen "Bittikçe Dolan 2b". Mevcutta 750dk+1000sms+2gb=19 TL olan ve +1GB ile 23 TL ye çıkarılacak. Fakat ben Bittikçe dolan 1GB (eskisiyle aynı miktar ve aynı para) tarifesine geçmek istiyorum ama Vodafone online işlemlerde tarife değişikliği bölümünde bu seçenek yok. Benimle aynı paket olup bahsettiğim tarifeye geçebilen var mı?

Birebir aynı tarife ve durumdayım. Birazdan 23 lira çekecek Vodafone. Diğer ay 19 tl'lik olan yine 3gb'li 600 dk olana geçmeyi düşünüyorum.

Arkadaşım ben yaptım. BITTIKCEDOLAN1GB -> 7000 yapınca eski tarife eski fiyatla devam

Benimki gelecek aya kaldı o zaman hocam. Mevcut tarife günü bitmeden ne kadar önce yaptın? Yani Bittikçe Dolan 2gb günü bugün doluyordu benim mesela. Senin ne zaman doluyordu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benimki gelecek aya kaldı o zaman hocam. Mevcut tarife günü bitmeden ne kadar önce yaptın? Yani Bittikçe Dolan 2gb günü bugün doluyordu benim mesela. Senin ne zaman doluyordu?

Benim para yüklememe 1 hafta vardı. Anında geçiş yaptı. Eski dakika, sms ve internet aynen aktarıldı

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.