Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

Tikladim ama ayni no var

1 tanesinde 25TL çek yazıyor Diğerinde Ek 25TL yazıyor Birinin teklifi 20TL yükleme istiyor Diğerinin teklifi 50TL yükleme istiyor tekrar kontrol ediniz
  • Tamam 2 tane gelmis..tesekkurler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bittikçe dolan 2gb faturasız 19 tl ye kullanıyorum. Sms geldi 23 tl karşılığında yenilenecektir diye. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrgyStc

Arkadaşlar bittikçe dolan 2gb faturasız 19 tl ye kullanıyorum. Sms geldi 23 tl karşılığında yenilenecektir diye. Bilgisi olan var mı?

Tarife ücreti 4 Temmuz itibari ile 23TL yapılıp 750DK+1000SMS+3GB olmuştur
  • Merhabalar hocam, faturamın üzerinden bir telefon alındı ve şu an Faturalı Esnek M paketini 40 tl ödeyerek kullanmaktayım. Acaba bı fiyatlarda interneti daha yüksek bir tarifeye geçmem mümkün müdür ? Bir öneriniz var mı ?

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• @parlak47 hocam MH ile konuştum. 2GB1TL herkese yönelik değilmiş. ilk ay kullandım bu ay nasıl olmaz dedim. o sadece o ay için tanımlanmış dediler. yani şu an bu mesajı atınca "Geçersiz Mesaj" diyor. olmuyor. zaten ilk mesajı düzeltmişsiniz galiba.. neyse sağlık olsun.

bir de intern bitince çakal vodafone otomatik olarak hattan 5 tl kesip 250 mb internet tanımlıyor. aradım, istemiyorum dedim. maalesef kapatılamaz dediler. paramı da vermediler. saçmalık...

yine de diğer çakalların yanında Ölümüne Vodafone..
    çok yaşa ingiliz kraliçesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyildizz

@parlak47 hocam MH ile konuştum. 2GB1TL herkese yönelik değilmiş. ilk ay kullandım bu ay nasıl olmaz dedim. o sadece o ay için tanımlanmış dediler. yani şu an bu mesajı atınca "Geçersiz Mesaj" diyor. olmuyor. zaten ilk mesajı düzeltmişsiniz galiba.. neyse sağlık olsun.

bir de intern bitince çakal vodafone otomatik olarak hattan 5 tl kesip 250 mb internet tanımlıyor. aradım, istemiyorum dedim. maalesef kapatılamaz dediler. paramı da vermediler. saçmalık...

yine de diğer çakalların yanında Ölümüne Vodafone..
    çok yaşa ingiliz kraliçesi...

Maalesef benim başıma da öyle geldi Güncelleme açıktı mobil veriden yapmıştı işin komik yönüde kalan kullanımlarda gözükmüyordu

• Benden de anında 5 tl yi hüpletti vodafone, 15 temmuz ayağına güzel geçirdi lan beğenmediğimiz Turkcell bile hattında paketin bittiğinde uyarıyo,
    bunda o da yok direk geçir

Ayrıca hiç istikrar yok şu vodafone da 2gb 1 tl paketini de uf puf ettiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 20 Temmuz 2017; 23:43:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hain op. sizi soymaktan başka bir işe yaramaz her fırsatı değerlendiriyor bu ingilizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Temmuz 2017; 0:22:48 >
  • 2 sene önce vodafondaydım evde belli bölgelerde çekmiyordu (5. Kat)

Ben de Türk Telekom'a geçmiştim, şimdi taahhüdüm bitiyor

Vodafone geçsem ve yine çekmezse başka operatöre geçmek için 3 ay beklemem gerekiyor değil mi?

• hocam bittikçe dolan midi tarifesinden mega yeni tarifesine geçemedim neyi eksik yapmış olabilirim acaba yoksa geçemiyormuyum.
  • dextrr kullanıcısına yanıt
    Hayır bekleme süresi yok. Sadece yeni hat alımlarında bekleme süresi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dextrr

2 sene önce vodafondaydım evde belli bölgelerde çekmiyordu (5. Kat)

Ben de Türk Telekom'a geçmiştim, şimdi taahhüdüm bitiyor

Vodafone geçsem ve yine çekmezse başka operatöre geçmek için 3 ay beklemem gerekiyor değil mi?

İstediğiniz zaman ayrılabilirsiniz 1 gün beklemenize gerek yoktur :)
  • O 19 TL değişti. Artık 22 TL.

Geçen yıldan beri 600 DK 1000 SMS 3 GB internet olan o Mega paketi kullanıyordum. Geçen aydan itibaren 22 TL oldu.

Vodafone bunu hep yapıyor. Geçen yıllarda 15 lira ile başladığım bir paket 2 yıl sonrasında 23-24 liraya kadar çıkmıştı...

• kotası biten müşteriye 5liraya internet veriyorlar. bence güzel bir sistem. diğer türlü internet tanımlamayıp bütün liralarınızı kullansa ya da faturalıysanız yüksek seviyede fatura yazsa daha mı iyi?
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    ahlaksiz herifler nasil olsa kullanilmayip bosa gittigini biliyorlar cogu dakikanin vs. artirdik ayagina gecir fiyata gitsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

ahlaksiz herifler nasil olsa kullanilmayip bosa gittigini biliyorlar cogu dakikanin vs. artirdik ayagina gecir fiyata gitsin...

Sizde sanki taahhüt var istediğiniz zaman tarife değişikliği operatör değişikliği yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

O 19 TL değişti. Artık 22 TL.

Geçen yıldan beri 600 DK 1000 SMS 3 GB internet olan o Mega paketi kullanıyordum. Geçen aydan itibaren 22 TL oldu.

Vodafone bunu hep yapıyor. Geçen yıllarda 15 lira ile başladığım bir paket 2 yıl sonrasında 23-24 liraya kadar çıkmıştı...

aynı şartlarda yeni tarife var ben dün akşam geçtim. MEGA YENI yazıp 7000.e yollayacaksınız. 600 dk 3 gb 1000 sms aynen 19 liraya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks79

quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

O 19 TL değişti. Artık 22 TL.

aynı şartlarda yeni tarife var ben dün akşam geçtim. MEGA YENI yazıp 7000.e yollayacaksınız. 600 dk 3 gb 1000 sms aynen 19 liraya devam

O zaman paket bitimine bir iki gün kala onu ben de deneyeyim... Şu interneti de 3 yerine 5 GB 6 GB yapsalar çok iyi olur. Bu devirde 3 GB iki hafta anca gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.