Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zirt pirt oraya buraya gecmek baska hangi ulkede var merak ediyorum iyice oyuna cevirdiler. diger operatorden musteri calmaya calisacagina once kendi musterisini elinde tutmaya calismayi ogrenemedi bu mallar bir turlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 21 Temmuz 2017; 12:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Üstad yol göstericiliğine çık teşekkür ederiz öncelikle

4,5g sim kartını ücretsiz almanın bir yolu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: N*?*N

Üstad yol göstericiliğine çık teşekkür ederiz öncelikle

4,5g sim kartını ücretsiz almanın bir yolu yok mu?

Başka operatöre taşıyıp geri gelirsen ücretsiz alırsın
    Mevcut konumda almak istersen yedek hat ücreti ödemek zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks79

quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

O 19 TL değişti. Artık 22 TL.

Geçen yıldan beri 600 DK 1000 SMS 3 GB internet olan o Mega paketi kullanıyordum. Geçen aydan itibaren 22 TL oldu.

Vodafone bunu hep yapıyor. Geçen yıllarda 15 lira ile başladığım bir paket 2 yıl sonrasında 23-24 liraya kadar çıkmıştı...

aynı şartlarda yeni tarife var ben dün akşam geçtim. MEGA YENI yazıp 7000.e yollayacaksınız. 600 dk 3 gb 1000 sms aynen 19 liraya devam

22 TL'den paketim yenilendi 3 gün önce ama hatırladığım kadarıyla mesaj geldiğinde 6 ay veya 3 ay boyunca 2GB hediyesiyle diyordu. Gelen giden bir şey yok. Mesajı da silmişim, eşim de evet bana da gelmişti diyor ama ikimize de gelen bir ekstra 2 gb yok. Hatırlıyor musunuz bu tarz bir şey?

• Arkadaşlar 3gb 19 lira olanını kullanıyorum, 20 lira 4gb olanı için nasıl bir msj atmam lazım yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartall006

Arkadaşlar 3gb 19 lira olanını kullanıyorum, 20 lira 4gb olanı için nasıl bir msj atmam lazım yardım

1GB1TL>7000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks79

quote:

Orijinalden alıntı: piyanist2014

O 19 TL değişti. Artık 22 TL.

Geçen yıldan beri 600 DK 1000 SMS 3 GB internet olan o Mega paketi kullanıyordum. Geçen aydan itibaren 22 TL oldu.

Vodafone bunu hep yapıyor. Geçen yıllarda 15 lira ile başladığım bir paket 2 yıl sonrasında 23-24 liraya kadar çıkmıştı...

aynı şartlarda yeni tarife var ben dün akşam geçtim. MEGA YENI yazıp 7000.e yollayacaksınız. 600 dk 3 gb 1000 sms aynen 19 liraya devam

22 TL'den paketim yenilendi 3 gün önce ama hatırladığım kadarıyla mesaj geldiğinde 6 ay veya 3 ay boyunca 2GB hediyesiyle diyordu. Gelen giden bir şey yok. Mesajı da silmişim, eşim de evet bana da gelmişti diyor ama ikimize de gelen bir ekstra 2 gb yok. Hatırlıyor musunuz bu tarz bir şey?

eski mesajlardan buldum okudum, 2 ay geçerli 2gb internetiyle diyor mesajda.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    4 Temmuz itibariyle her yone 400 dakika, 1000 SMS ve 2GB iceren Mega 2GB paketini aylik 18TL den, 2 ay gecerli hediye 2GB internetiyle kullanabilirsiniz.Tarife disi konusmalarin dakikasi ve SMS'lerin tanesi 70Kr olarak ucretlendirilecektir. Hediye internetiniz hattiniza 4 Temmuz itibariyle tanimlanacaktir. B003

• Bittikçe dolan midi'yi kullanıyordum, ilave 250dk aldım az önce. Bu da yetmezse yine ucuza alacabileceğim dakika var mı?

Fiyatlar değişti diye görüp duruyorum konuda. Varsa bir değişiklik ilk mesaja aktarabilir misiniz? Takip etmek çok kolay olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Bittikçe dolan midi'yi kullanıyordum, ilave 250dk aldım az önce. Bu da yetmezse yine ucuza alacabileceğim dakika var mı?

Fiyatlar değişti diye görüp duruyorum konuda. Varsa bir değişiklik ilk mesaja aktarabilir misiniz? Takip etmek çok kolay olmuyor.

5TL karşılığında 500DK vodafone içi için B500DK->7000 e gönder
    5TL karşılığında 250DK her yöne için B250DK->7000 e gönder
    10TL karşılığında 750DK her yöne için DOLDUR 750DK->7000 e gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Bittikçe dolan midi'yi kullanıyordum, ilave 250dk aldım az önce. Bu da yetmezse yine ucuza alacabileceğim dakika var mı?

BF250DK--->7000

Bu mesajdan farklı bir şey mi o yazdığınız? Emin olmak için soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

BF250DK--->7000

Bu mesajdan farklı bir şey mi o yazdığınız? Emin olmak için soruyorum.

3TL karşılığında 250DK her yöne büyük fırsat 250DK için BF250DK->7000 e göndererek sahip olabilirsiniz Bunu iptal edip tekrar almak için iptali için 542 müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir

• parlak47 kullanıcısına yanıt
    8GB veya 10GB internetli faturalı uygun bir tarife var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: McCloskey

8GB veya 10GB internetli faturalı uygun bir tarife var mıdır?

Red10 Aile Fatura tarifeye 49TL den sahip olabilirsiniz
  • Annemin hattı için BITTIKCEDOLAN1GB yazdım 17 liraya indi görünüyor ama internet paketi 1GB olarak göründü, ilk mesajda 19 TL 2gb gösteriyor ama bir şeyi yanlış mı yaptık ?

Tahsil edilmeyi bekleyen ücretlerde 19, tarife detayında ise 1 gb şeklinde 17 gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 25 Temmuz 2017; 19:15:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Annemin hattı için BITTIKCEDOLAN1GB yazdım 17 liraya indi görünüyor ama internet paketi 1GB olarak göründü, ilk mesajda 19 TL 2gb gösteriyor ama bir şeyi yanlış mı yaptık ?

Tahsil edilmeyi bekleyen ücretlerde 19, tarife detayında ise 1 gb şeklinde 17 gösteriyor.

Tarife ücreti 19TL olup 750DK+1000SMS+2GB içeriğe sahiptir yanımda uygulamasında eski bilgi vardır
  • Bittikce dolan 2 gb/750dk/1000 sms i 19dan kullaniyordum 22 + telsiz olmuştu

Yarın yenilenecekti bugün mega yeni 3gb/600dkya 19 liradan gectik bakalim

Ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum

• Merhaba,

600DK+1000SMS+3GB (19₺)
    750DK+1000SMS+2GB (19₺)

Yukarıdaki tarifelere geçmek için ne yazıp nereye yollamamız gerekiyor. 2 gün sonra geçiş yapmam lazım da.
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfada tablo var hangi paketi seçmek isterseniz onun yanında nereye ve nasıl bir sms atulacağı hepsi yazıyor

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Hocam niyeyse ilk mesajdaki thumbnail'e tıklanmıyor, sağ tıklayıp resmi aç dediğimde de küçücük resim açılıyor. Ne yazdığı belli olmuyor. Rica etsem, büyük hali varsa o resmin, linkini verebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.