Şimdi Ara

Vodafone Faturasız 750DK+1000SMS+2GB (22₺) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.747
Cevap
122
Favori
144.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyrun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MEGA 2 GB 15 TLDEN 18 OLDU BUGÜN GÜNCELLEDİ HEDİYE 2 GB VERMEDİ. MH ARIYORMUYUZ.

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Resimler yine açılmadı. Mobilden görüntüleyebildim. Sanırım tarayıcımda sorun var. Tekrar teşekkürler. İyi akşamlar.
  • Dostlar eşimde 600dk 1000sms 3gb mega yeni var. Peki biz a101 kampanyasindan yararlanabiliyormuyuz ?

• Mega 3gb 22tlye çıktığı için mega yeniye geçtim onay verdi fakat kontor yükleyince yine 22 tl tahsil etmesin eski tarife aktlf görünüyor

• 4 tane hattı vodafone taşıdık. MEGA YENİ yazıp 7000 gönderdik 4 hattanda paket ücreti düşülmedi bir tanesine 25lira yüklemiştik aynen duruyor. diğer 3 hat sadece MEGA YENİ yazıp 7000 gönderdik sıfır bakiye ile paket yüklendi. çıkamadık bu işin içinden....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 26 Temmuz 2017; 18:5:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo33

4 tane hattı vodafone taşıdık. MEGAYENİ yazıp 7000 gönderdik 4 hattanda paket ücreti düşülmedi bir tanesine 25lira yüklemiştik aynen duruyor. diğer 3 hat sadece MEGAYENİ yazıp 7000 gönderdik sıfır bakiye ile paket yüklendi. çıkamadık bu işin içinden....

MEGA YENI bu şekilde bitişik yazmayın

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    buraya yazarken bitişik yazmışım.asıl konu sıfır bakiye varken MEGA YENİ yazıp 7000 gönderdik paket yüklendi. yani hiç para vermedik. 1 hatta olsa hadi neyse 4 hatta da peket ücretsiz bir şekilde yüklendi.
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap verildiyse kusura bakmayın. Acele olduğu için fazla dikkat edemedim.

Sorum şu.

Mega yeni pakette 3gb ek paketi 1 kez mi alabiliyoruz?

1gb1 tl haricinde uygun fiyatli internet ek paket var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

Hocam cevap verildiyse kusura bakmayın. Acele olduğu için fazla dikkat edemedim.

Sorum şu.

Haricinde tarife sıfırlama var 30 günü dolmadan 2.defa almak için HERYERINDIRIM->7000 e gönder Ardından MEGA YENI->7000 e gönder doldur sistemden düşüyor 1GB1TL düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo33

buraya yazarken bitişik yazmışım.asıl konu sıfır bakiye varken MEGA YENİ yazıp 7000 gönderdik paket yüklendi. yani hiç para vermedik. 1 hatta olsa hadi neyse 4 hatta da peket ücretsiz bir şekilde yüklendi.

Bazı taşıma işlemlerinde 20TL promosyon veriliyor ondan ücretsiz tanımlanma olmuş olabilir *123#23# den sorgulama yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlak47

quote:

Sorum şu.

Haricinde tarife sıfırlama var 30 günü dolmadan 2.defa almak için HERYERINDIRIM->7000 e gönder Ardından MEGA YENI->7000 e gönder doldur sistemden düşüyor 1GB1TL düşmüyor

ben zaten mega yeni'ye geçiş yapmıştım. buna ragmen heryerindirim-7000e gönderirsem tarifeden cıkıp tekrar mega yeni yaparak çıktı-girdi yapıp tekrar tarife alabilirim ama ozaaman da 19tl ye tüm paket yeniden yüklenecek dogru mu anlamışım?
    buradan bittikce dolan da oldugu gibi 10 tl karsılıgında 3gb paketini alamadgımızı anlıyorum

• quote:

quote:

quote:

Sorum şu.

ben zaten mega yeni'ye geçiş yapmıştım. buna ragmen heryerindirim-7000e gönderirsem tarifeden cıkıp tekrar mega yeni yaparak çıktı-girdi yapıp tekrar tarife alabilirim ama ozaaman da 19tl ye tüm paket yeniden yüklenecek dogru mu anlamışım?
    buradan bittikce dolan da oldugu gibi 10 tl karsılıgında 3gb paketini alamadgımızı anlıyorum

Evet tarife içerikleri yeniden 19TL karşılığında mega yeniye sahip olabilirsiniz 10TL karşılığında DOLDUR 3GB alabilirsiniz

• quote:

quote:

Sorum şu.

Bu mukemmel oldu.

Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Doldur 3gb 1 haftalık mı 1 aylık mı? 1 haftalık deniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Doldur 3gb 1 haftalık mı 1 aylık mı? 1 haftalık deniyordu.

Tarife boyu gecerli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEGA YENİ 3GB paketinin yanına en ucuz konuşma paketi nasıl ekleyebilirim? büyük fırsat 250dk kabul etmiyor.

10TL ye doldur mu yapabilirim sadece?
  • 500DK+1000SMS+3GB 22 tl olmuş mesajı gelmişti bana.Bu paketi hala 19 tl ye alma durumumuz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgrTM

MEGA YENİ 3GB paketinin yanına en ucuz konuşma paketi nasıl ekleyebilirim? büyük fırsat 250dk kabul etmiyor.

10TL ye doldur mu yapabilirim sadece?

doldur 500dk yaptım, kampanya bitimine kadar dolduracak sanıyordum 1ay sonraya süre vermiş.
  • bana yeni mega3 19tl karşılığında yenilenecek mesajı geldi
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.