Şimdi Ara

Vodafone Faturasız MNT kampanyası.. 500 Dakika Hediyeli (50*10 ay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Vodafone Faturasız MNT kampanyası.. 500 Dakika Hediyeli (50*10 ay)

8 milyondan fazla numaranın taşındığı Vodafone, güvenilir kapsama kalitesi ve sunduğu avantajlı fiyatları ile numara taşımanın ikinci yılında da en çok tercih edilen operatör oldu.

Numarasını diğer bir operatörden Vodafone Faturasız Hat'a taşıyanlar "Her Yöne Bedava 500 Dakika" kampanyasıyla her yönü arayabilecekleri toplam 500 dakika kazanıyor!

Numarasıyla Vodafone'a geçen aboneler, hatları aktif olduktan sonraki 30 gün içinde 30 gün içinde "HERYONE" yazıp 7507'ye mesaj atarak numara taşıma kampanyasına kayıt olabilecektir. Kampanyadan yararlanmaya başlamak için ise kayıt olduktan sonraki 30 gün içinde 20 TL ve üzeri yükleme yapılması gerekmektedir. 10 ay boyunca 30 günde bir 20 TL ve üzeri yükleyen aboneler aylık 50 dakika kazanarak toplamda 500 dakikayı 10 ayda kazanabilecektir.

• 31 Mayıs 2011' e kadar ...
    ------------------------------

" Numarasını Vodafone'a taşıyanlar heryöne 500 dakika kazanıyor "

------------------------------

VF yaptıgı hata ;) ;) ,

linkte 600 dk yazıyor ama sayfada 500 dk ! ...

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/her-yone-bedava-600-dakika.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 2 Mayıs 2011; 13:03:09 >
  • vodafone dan yeni kampanya bekliyordum sonuç hüsran nisandaki 2400 dk kampanyasına yetişemedim mayısta yeni güzel bi kampanya başlatır dedik ama çok güldüm hem 20tl yükle 50 dk kazan önceki kampanyada 200dk dı ben eldeki hattımı aveaya taşıyıp 250dk kaçırmiyim artık yapıcak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: onururgu

vodafone dan yeni kampanya bekliyordum sonuç hüsran nisandaki 2400 dk kampanyasına yetişemedim mayısta yeni güzel bi kampanya başlatır dedik ama çok güldüm hem 20tl yükle 50 dk kazan önceki kampanyada 200dk dı ben eldeki hattımı aveaya taşıyıp 250dk kaçırmiyim artık yapıcak bişey yok

Avea'nın 250 dakika kampanyası, Vodafone'un 2400 kampanyasından daha iyi zaten.. 250 dk, 1 sene boyunca toplam 3000 dk ediyor.
  • Faturalı Her Yone 600 Dakika (150dk x 4 ay)

iken ;

Faturasız Her Yone 500 Dakika (50dk x 10 ay)

gercekten de komik olmus ! ...
  • SONRA DA DİYORLAR Kİ 2,5 SENEDE 30 MİLYONA YAKIN NUMARA TAŞINDI.

NUMARA TAŞIYANLARA DAĞITIRSAN DAKİKALARI OLACAĞI BU.

NUMARA TAŞI > KAMPANYADAN YARARLAN > NUMARA DEĞİŞTİR > NUMARA TAŞI ................
  • bence artık numara taşıma kampyası yapmak yerine tarifelerle rekabet etsinler en azından çoğunluğun işine yarar bu şekilde sadece numara taşıyanlar en fazla 1 sene için indirim ya da ücretsiz süre kazanıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işte yılların abonelerini kaz yerine koyuyolar akıllıysan uğraşmak istiyosan al sana dakika yok ben uğraşamam diyosan ooo al fiyatlar bu elimde kullanmadığım hatlar var sadece turkcell ve gsmobile aktif kullanıyorum gsmobile yi diğer avea tarifelerine geçiremiyorum hem geçiş parası hemde 13 tl sim kart parası istiyor yazık valla işlerine geldimi şebeke içi işlerine gelmedimi gsmobile farklı operatör diyolar bende vodem 5gb var 12 ay taahhütlü aldım abonelik tarihim 06.05.2010 şimdi bu hattı taşımak istiyorum 07.05.2011 tarihinde taşısam oluyormu sonuçta 12 ayı geçmiş oluyor bir sorun çıkarmı
  • 50dk nedir ya ayip.100dk hediyesini birak eskisi gibi.6 ayda dursun.6ay sonrada baska yere gidelim :D
  • şaka gibisin vodafon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.