Şimdi Ara

Vodafone faturasız paket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bendede aynısı oldu favori 4gb paketine geçmiş. uygulamada 0 TL yazıyor bende 6 aylık 60 gb paketi aldım. ona rağmen hesabımdaki bakiyeden 225 liraya tarifeyide yenilemiş. şimdi hesabımda bakiye kalmadı önümüzdeki ay çekemeyeceği için tahsil edilmeyi bekleyen ücretlerde gözükmez değil mi? zaten 6 aylık paket aldım. uygulamadan favori 4 gb tarifesini iptal de edemedim öyle bir seçenek yoktu aynı durumu yaşadınızmı

• balci1987 kullanıcısına yanıt
    Tarife yenilemeli olduğu için iptal edilemiyor. Önceden standart/kolay tarife gibi birşey vardı, yenilemesi yoktu galiba. Hattâ alıntı yaptığınız dostum yazmıştı sanırım. Şu an olmuyor tarife iptali. Bakiyede TL varsa çekiyor.

6 aylık kolay paketi almak daha avantajlı eğer sistemsel sorun yaşamadıysanız. Ben Yanımda uygulamasına güvenmediğim için almadım. Favori 4GB paketi ile ilgili başka sorumlar da var. SMS olarak OZET yazıp 7000'e yolladığınız mesaja gelen cevabı buraya yazarsanız gösterebilirim sıkıntıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2024; 13:38:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Tarife yenilemeli olduğu için iptal edilemiyor. Önceden standart/kolay tarife gibi birşey vardı, yenilemesi yoktu galiba. Hattâ alıntı yaptığınız dostum yazmıştı sanırım. Şu an olmuyor tarife iptali. Bakiyede TL varsa çekiyor.

6 aylık kolay paketi almak daha avantajlı eğer sistemsel sorun yaşamadıysanız. Ben Yanımda uygulamasına güvenmediğim için almadım. Favori 4GB paketi ile ilgili başka sorumlar da var. SMS olarak OZET yazıp 7000'e yolladığınız mesaja gelen cevabı buraya yazarsanız gösterebilirim sıkıntıları.
    6 aylık kolay paketi aldım şu an hem favori 4 GB var hem 6 aylık kolay paket. Şunu merak ediyorum hesapta tl olmayınca 6 aylık paketi kullanmaya devam eder mi. Bakiyeyi çekemeyince tahsil edilmeyi bekleyen ücretler diye orada borç birikir mi ne yapmam lazım

• quote:

Ben paketi trendyol üzerinden aldım
    Kolay paketi satın aldıysanız o işlemeye devam eder ama gidip 225 TL ve üzeri TL yüklemesi yaparsanız yaşadığınız örnekte olduğu gibi yanına bir de Favori 4GB ekler benim tahminim ve bildiğim kadarıyla. Trendyol üzerinden nasıl alınıyor bilmiyorum, Yanımda uygulaması ve web sitesinden alınıyor benim bildiğim sadece. Bu arada 6 aylık kolay pakette telsi kullanım ücreti tahsili için 90 lira ilave geliyor diye biliyorum, ona dikkat edin.

Dediğim gibi 7000'e OZET yazıp gelen cevabı ekran görüntüsü olarak veya metin olarak burada paylaşırsanız kullanım haklarınız bakımından daha net yorum yapılabilir. Yanımda uygulaması tamamen yanlış ve yanıltıcı gösteriyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Temmuz 2024; 13:50:54 >
  • Trendyol da tl paket yükleme var oradan aldım. Hesabımda 250 kusur bakiye vardı oradan da favori 4gb yenilemiş neyse takip ederim önümüzdeki ay bakalım ne olacak
  • Tahsil edilmeyi bekleyen ücretlerde birikmez. Orada sadece ödenmemiş telsiz kullanım ücretleri birikir. Hattınıza TL yüklediğiniz zaman önce burada biriken borçlar ödenir.

Hattınızda 225 TL'nin altında bakiye olduğu sürece favori 4 GB yenilenmez. Kredi kartı/Trendyol vs üzerinden TL yüklemeden direkt kolay paket satın alıp bu şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Favori 4 GB yerine başka bir tarifeye geçiş zor, müşteri hizmetleri üzerinden "Kolay Tarife" ye geçiş isteyebilirsiniz, geçmişte geçebilenler olmuştu ama TL yükledikçe kafasına göre para kesip 100 dk 250 mb aşım önleyici diye paket tanımlıyor şeklinde şikayetler vardı. Şu an ne durumda bilmiyorum. Onun dışında müşteri hizmetleri geçiremezse faturalı'ya geçip tekrar faturasıza dönmek, hattı başka operatöre taşıyıp tekrar Vodafone faturasıza taşımak başka bir çözüm. Bu durumda hattı "Kolay Tarife" ile açıyorlarmış.

Vodafone faturasız paket

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Değerli dostum merhaba, iyisindir umarım. Ufak bir düzeltme için yazmak istedim. Benim ikinci bir hattım var. Onda Favori 5GB var. Tarife yüklü değil, tarife ücretinin tahsil edilebilmesi kadar yeterli TL bakiyesi tutmuyorum hesapta bilinçli olarak ve sadece aranmak için kullanıyorum. Lakin bu hat için baktığımda Tahsil Edilmeyi Bekleyen Ücretler kısmında tarifenin adı yazıyor. TKU borcum da yok.

SS paylaşıyorum.

Vodafone faturasız paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Temmuz 2024; 1:11:59 >

• quote:

Değerli dostum merhaba, iyisindir umarım. Ufak bir düzeltme için yazmak istedim. Benim ikinci bir hattım var. Onda Favori 5GB var. Tarife yüklü değil, tarife ücretinin tahsil edilebilmesi kadar yeterli TL bakiyesi tutmuyorum hesapta bilinçli olarak ve sadece aranmak için kullanıyorum. Lakin bu hat için baktığımda Tahsil Edilmeyi Bekleyen Ücretler kısmında tarifenin adı yazıyor. TKU borcum da yok.

SS paylaşıyorum.

Vodafone faturasız paket
    O zaman bencede birikecek ne anladık boşuna 5 aylık paket mi yükledik ne yapacağız

Sadece 1 aylık ücret görünüyor yenilemeli tarife olduğu için siz TL yükleyip sistem otomatik yenileme yapana kadar. Üst üste biriken ücret değil.
  • quote:

Sadece 1 aylık ücret görünüyor yenilemeli tarife olduğu için siz TL yükleyip sistem otomatik yenileme yapana kadar. Üst üste biriken ücret değil.
    Üst üste birikmiyor ise sıkıntı yok o zaman
  • İyiyim hocam, sizi sormalı Sayfanın altındaki açıklama telsiz kullanım ücreti ile ilgili olduğundan orada sadece telsiz kullanım ücreti birikiyor sanıyordum, tarifeyi de burada gösterdiğinden haberim yoktu Dediğiniz gibi tarife yenilenmediği sürece sadece bir aylık ücret yazması lazım. Tarife ücretinin altında TL yüklü olduğu sürece sorun oluşturacak bir şey değil. Faturasızda önce ödeyip sonra paketi kullanıyorsun. Faturalıdaki gibi önce kullanıp sonra ödeme durumu yok. Dolayısıyla faturasızda borç yansıtılabilecek bir durum yok. (Telsiz kullanım ücreti dışında, o da başka operatöre taşıyınca borç varsa o operatöre iletiliyor.)

• vodafone sadece 500 dk falan konuşma paketi almam lazım kayınvalidem için arkadaşlar.nette bulamadım nedense.Hattı var da paket lazım.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Faturasiza yok bu
  • kamerluna kullanıcısına yanıt

Faturalıymış.Vodafone faturasız paket 

Faturasızda bunlar çıkıyor; başka da birşey yok gibi.

Vodafone faturasız paket
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,kayınvalidem için sadece konuşma paketi olan faturasız kampanyalar var Kı acaba ?250-500 dk gibi? Bu görseldekiler ek paket gibi bir şey yok galiba?

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Ben başka faturasızda göremedim.

Ek paket faturasızda bu çıkıyor

Yeni Vod. luya 6 ay 10000 dk ,sms internet 1200 var.

Vodafone bayiye bir bakın.

• faturasızda paketsizken pass paketler satın alınabiliyor mu?
  • Pttcell'de faturasızda; hem faturasız teklifler, hem ek paket adı altında, konuşma, internet, sms alınabiliyor.

Vodafone'de ya yok, ya da biz mi göremedik.

Birde şu var.

14 Günlük Flaş Paketi esaslar

• 14 Günlük Flaş Paketi'nden tüm bireysel faturasız Vodafone müşterileri faydalanabilir.
    • Bu paket kapsamında 225 TL karşılığında yurt içi her yöne 500 dakika, yurt içi her yöne 100 SMS, yurt içi her yöne 5 GB sahibi olurlar.
    • Telsiz kullanım ücreti pakete dahil değildir.
    • Paket kapsamında yüklenen içeriğin geçerlilik süresi 14 gündür. Kullanılmayan bakiyeler 14 günün sonunda silinir; paket tekrar etmez.
    • Paket ücreti tahsil edilemediği durumlarda ya da paket kapsamında yüklenen dakika, internet, SMS ve TL hakkı sona erdiğinde müşterinin üzerinde aktif bir paket bulunmuyorsa ses, data kullanımları tarifenin standart ücreti ile ücretlenir ve TL kullanımları ana bakiyesinden düşer.
    • Tüm bireysel ön ödemeli müşteriler, kayıt olmaları durumunda bu paketten faydalanabileceklerdir.
    • Kayıt sırasında paket ücretinin ödemesi bayi kanalından ve Vodafone’un dijital kanallarından (vodafone.com.tr, Vodafone Online Self Servis, Vodafone Yanımda) kredi kartı veya banka kartıyla yapılır. Müşterinin TL bakiyesinden herhangi bir düşüm olmaz.
    • Bu paket, paket aboneliği süresince 10 kere alınabilecektir.
    • Müşterilerin sahip olabileceği toplam maksimum paket sayısı 20 adettir. 20 adetin içerisine tüm ek paketler dahildir.
    • Paket kullanım bitiş tarihi hakkında müşteri bilgilendirmesi yapılır.
    • Müşteriler paket değişikliği yaptıkları durumda, paketleri kapsamında hatlarına yüklenen dakika hakları 14 günlük dönem sonuna kadar geçerlidir, dönem sonunda silinir.
    • Müşterilerimiz numara taşıma, faturalı hatta geçiş, dondurma, iptal, kapama işlemlerini yaparlarsa ilgili haklarını kaybedeceklerdir.
    • Paket kapsamında yüklenen kullanım hakları transfer edilemez.
    • Paket kapsamında kazanılan içerikler ücretsiz olarak sorgulanabilir.
    • İlgili paketi alan müşterilerin 3G, 4.5G ve 5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G, 4.5G ve 5G servisi kapatılamaz.
    • Paket kapsamındaki internet haklarından, 3G destekleyen cihazlarda 3G hızında, desteklemeyen cihazlarda 2G/Edge hızında faydalanabilinir.
    • Cihazı ve SIM kartı 5G uyumlu, 5G servisi açık ve 5G kapsama alanındaki müşteriler, tarifeleri/paketleri ile 5G hizmetinin verilmeye başlanacağı tarihten itibaren 5G hizmetinden faydalanabileceklerdir.
    • Vodafone 3G/4.5G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
    • Belirtilen ücretlere KDV ve ÖİV dahildir. Belirtilen fiyat tavsiye edilen fiyattır.
    • Vodafone BTK'ye yasal kurallar çerçevesinde bildirerek tarifede değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.