Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim bilgilendirmek için
  • ibb tarafından site önüne fiber kazısı yapıldı. tüm fiber hizmeti verenlere yazdım hepsi cevap verdi ama bi bu vodafone dönüş yapmıyor nasıl ulaşabilirim siteye fiber hizmeti vermesi için?? bilgi olan varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicey2

ibb tarafından site önüne fiber kazısı yapıldı. tüm fiber hizmeti verenlere yazdım hepsi cevap verdi ama bi bu vodafone dönüş yapmıyor nasıl ulaşabilirim siteye fiber hizmeti vermesi için?? bilgi olan varmı.

Zamanı gelince yaparlar ama 6 ay kadar sürebilir.

• cicey2 C kullanıcısına yanıt
    O kaziyi hangisi yaptiysa o verecek zaten hocam, yani o konu coktan bellidir :)
  • Merhaba. Turk telekom fiber kullanıyorum taahhütüm bitmek üzere. Oturduğum sitede Vodafone Fiber var. (SOL altyapısını kullanıyor galiba)

100 mbit için ilk 6 ay 113 TL sonraki 18 ay 123 TL fiyat verdiler. (Vodafone Red bende yok) Sizin ilk sayfada yazdığınız fiyatlar Vodafone Redli olmayana da mı geçerli?

@tuqoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 28 Aralık 2020; 15:43:38 >
  • shad0w S kullanıcısına yanıt
    Normalde hayir redli olmayana gecerli degil ama ayarlariz problem yok ;)
  • Red 35 paketi normalde 129tl arkadaslar, yeni hat vergisiyle 140tl, yeni hat istiyorum, yeni numara istiyorum diyen ilk basvuracak forumdaşıma paketi 88tlden, yeni hat vergisi ile 99tlden vereceğim, yani kocailem indirimi ile yararlandiracagim.
    Sadece bugüne özel....
  • Fiyatlar henuz degismedi, yeni yıl zammı gelesiye kadar fiyatlar aktif, ulasabilirsiniz arkadaşlar.
  • Fatura hediyeli son 8 satis forumdaşlar.
  • İlk fatura hediye 13 satis actik, ulasabilirsiniz arkadaslar.
  • Ocak subat faturalari hediyeli ilk 3 arkadasimiza yardimci olacagim, sonra yine 1 fatura hediye devam edecek.
  • FTTH Tipi SOL altyapı üzerinden Vodafone fiber abonesiyim.
    Cuma günü bir anda internet gitti. Arıza kaydı oluşturdum bekliyorum. Sizce neden olmuştur. Fİber ONT cihazında Optical ışığı yanıp sönüyor. Normalde sabit yanardı.
    SS ekliyorum

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    Altyapi ile ilgili bir sorun olmali, sol elemanlari gelip halledecektir, yarin yine bir darlayin ama yoksa salla pati iş yaparlar.
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

Hocam cuma günü arıza kaydı oluşturdum, ne arayan var ne soran 4 gündür internet yok. Bu nasıl iş ?

• Merhaba 2 fatura hediye kampanyası devam ediyor mu?, Birde evim yeni apartmanda vodafone altyapısı var mı yok mu nasıl öğrenebilirim ?

• selam, benim vodafone hattım sınırsız, telefondan paylaşıyorum ama bazen sorun oluyor paylaşmak, şarj, tel kullanımı gibi sorunlar yani, operatör kaynaklı değil. genel olarak da memnunum. vodafone net kullanan arkadaşlar nasıl memnun musunuz? benim eve 50 mbps veriyor gerçi ama yeter de artar. alttaki veri iş yerindeki hız verisi, evde biraz daha düşüyor.

Ve son olarak da ideal ping değerleri kaç dolaylarında olmalı?

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A_AYDIN -- 27 Ocak 2021; 12:9:20 >
  • Binamda Türksat altyapısı var kullananlar memnun Vodafone Türksat altyapısı ile alabilir miyim 50 100 mbps bide bu tariflerde belli saatler arasi düşmesi oluyo mu

• xlmuptela X kullanıcısına yanıt
    Evet turksat altyapisindan hizmet veriyoruz. Turksattaki gibi aksamlari dörtte biri hıza düşer gibi bir durumumuz yok, limitsiz, sinirlamasiz...
  • Merhaba. 3 gün önce Vodafone çalışan arkadaş kapımıza geldi binanızda Vodafone fiber geldi dedi bende altyapı sizin mi yoksa ortak altyapı üzerinden mi veriyosunuz dedim hayır Vodafone kendi altyapısı olduğunu söyledi Max 50Mbps verebiliyoruz dedi ben 100Mbps istiyorum dedim yok size yeter 50Mbps falan siz geçin sonra 100Mbps yükseltirsiniz dedi tamam dedim. Buraya kadar hiç Kablonet adı geçmedi. Ben 1 sene Kablonet kullandım hız hiç bir zaman tam hız ve sabit hız ping alamadım arıza bırakıyorum sorun yok deyip kapatıyorlar iptal ettirdim Netspeed geçtim 75Mbps paket 75Mbps sabit alıyorum. Sonra internette araştırdım Vodafone Kablonet üzerinden internet veriyormuş dedim bu nasıl iş tekrar Kablonet altyapısı aynı sorunlar olacak. Kapıyadaki çalışan Vodafone kendi altyapısı dedi sonuç Kablonet altyapısı üzerinden vereceklermiş Kablonet altyapısından Max 50Mbps veriliyormuş netten baktım ondan 100Mbps yapmadı yani yalan söyledi sonrasından 100Mbps'e yükseltirsiniz diye. Şimdi tekrar Kablonet modemi uydu kablosu falan mı bağlayacaklar Infinity 401 modem kullandığım en kötü modem kullanmak istemiyorum bu konuda ne yapmam lazım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.