Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam hocam, turksat altyapisinda 50, solde 100, vodafonede 200mbps verilebiliyor. Siz bana acik adres pm atin ben kontrol edeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Selam hocam, turksat altyapisinda 50, solde 100, vodafonede 200mbps verilebiliyor. Siz bana acik adres pm atin ben kontrol edeyim

gönderdim adresi yardımcı olursan sevinirim.

• Mobil gsm hat tasima ile ilgili de elime firsat gectiginde sizlerle paylasiyorum biliyorsunuz arkadaşlar. Elime koçailem sifresi gecti 1 tane. İlk basvuracak arkadasima hediyem olsun.
    Red 40 tarifesi normal fiyati 139tl, dedigim gibi ilk arkadasimiza 93tlden verebilirim (yeni hat alana ve ya hat tasima yapacaklara özel)
    Tarife 45gb, 3000dk her yöne vodafone ve sabit hatlarla sinirsiz konusma, 250sms her yone, facebook, instagram, twitter, youtube, whatsapp, messenger, izlesene, spotify sinirsiz 45gbnizden dusmuyor. Yilda 25 kere tav lounge girisi 40tl, yilda 8 kere otovinn arac yikama ucretsiz, yilda 4 kere otovinn arac dezenfeksiyon ucretsiz.
  • 2 fatura hediye kampanyası ile 15 ocak son ödeme tarihli olan fatura hala ödenmemiş

Geçen ay da ödememiştiniz , 30u ve 4ü arası otomatik ödeniyor demiştiniz ?

Bu ayki bahaneniz nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Odemeler yapildi, mesajinizdan dolayi sizinkini özel olarak kontrol ettim problem yok, gun icinde ödendi olarak ekranlariniza dusecektir. Bayi sisteminden cekilen faturalar sistemlere hemen düşmez, kisitlamayi da engeller bunu hep soyluyorum sonuc olarak bugune kadar kimsenin faturası kalmadı, kalmaz.
  • Onlinede sehre ozel 2gb veriyor biz 5gb veriyoruz, sabit internet icin de bir avantaji yok, redbox kiyaslamasi ise yapamadim.
  • Arkadaşlar ilk fatura hediyeli 20 tane satis actik, ulasabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

2 fatura hediye kampanyası ile 15 ocak son ödeme tarihli olan fatura hala ödenmemiş

Geçen ay da ödememiştiniz , 30u ve 4ü arası otomatik ödeniyor demiştiniz ?

Bu ayki bahaneniz nedir ?

Hocam ödendi mi sizin faturanız ? bende bağlatmayı düşünüyorum ama bayii'nin insafına mı kalıyor bu ilk ay hediye diye belirtilen faturalar?

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    31 ocakta çıkan fatura ödensin diye bekliyoruz bakalım.

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    3 yildir sadece forumdan 1000e yakin forumdasimiza yardimci olduk ve her zaman faturalar odendi, yoksa burda bizi barindirirlar mi? ;)
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Soz verilen tum faturalar takibi saglanip odeniyor, odenmeye de devam edecek Berkay Hocam, takipteyiz, farkindayiz..
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt

Vodafonedan sol altyapısı ile abonelik alınca eve kuruluma kim geliyor, verilen fiber modemi superonline verilen modemler mi?

100mbps sol altyapılı fiyat ne kadar?

• LoRdGangSter kullanıcısına yanıt

Konuyla ilgisiz ama kuruluma vodafone mu sol ekibi mi gelmişti ?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Sol altyapisinda kuruluma sol personeli gelir, sol'ün huawei modemi takılır hocam
    Fiyat da 100mbps redlilere özel (herhangi bir redli numara) ilk ay bizden sonraki 5 ay 102tl sonraki 18 ay 112tl modem hersey dahil fiyat.

Wifi6 modemleri çıkmış superonline nın, onlardan yine takıyorlar mıdır vodafone üzerinden sol altyapı da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Abone olacak kişinin redli olmasına gerek yok mj, redli birininin numarasını söylerse oluyor mu?

Online islemlerde ve resmi sitede kendi numaranizi ister ama ben herhangi bir redli noyu tanimlayabiliyorum.

Herhangi redli numara tanımlayınca abonelik o kişi adına olmuyor di mi?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.