Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuqoo

Buyurun hocam:

merhaba tarife için sizi arayacapım fakat vodafone firmasında benim adıma resmen bugün işlem yapıldı benden habersiz. gelen sms şöyledir:

1. mesaj: Sabit internet hizmetiniz 04.12.2020 tarihinde aktiflenmiştir. İnternetinizi iyi günlerde kullanmanızı dileriz. B016.

2.mesajDegerli musterimiz, talebiniz uzerine SuperNet FIBER+ internet baglantınız Mevcut Müşteri Fiber Devam Kampanyası (VF) Fiber 100 Mbps - A - 99,9 paketi ile degistirilmistir. Yeni paketinizden faydalanmaya baslayabilirsiniz. B016

bunu bir açıklamaya kavuşturma içni desteğinizi rica ederim. Jetfatura sitesi üzerinden hemen şikayet kayıtları açtım.

• melmur M kullanıcısına yanıt
    Evet pm de atmissiniz simdi gordum ve cevapladim. Pm ile yazdigim gibi bizim önümüzde müşteri hizmetleri gibi tüm müşterileri görebildiğimiz açık olan bir sistem yok, müşteri hizmetlerini hemen bir aramanızı öneririm. Sonuç alamazsanız bana özelden numaranızı yazın WhatsApp üzerinden gerekli bilgilerinizi alıp yine müşteri hizmetlerine müşteri yani siz gibi bağlanıp ben sonuç almayı deneyeyim.
  • MH den bigi geldi. Sistemsel hatalı mesal deniliyor. Taahhütünüz ay sonu bitiyor. İsterseniz modem ücreti dahil 24 ay X 94,90 TL uzatalım teklifi iletildi.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt

İyi aksamlar turk telekom ftth fiber.100 megabit internet aliyorum siz ttnet alt yapisini kullaniyormusunuz efendim şayet kullaniyorsaniz ozelden size adres atip size gecmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Merhaba, cok nadir bazi yerlerde.. siz yine bana bir acik adres atin bakalim lutfen.
  • İki adet üyelik için başvurdum. Bugün biri bağlandı. Yardımlarınız için teşekkürler. Modem olarak meşhur hg255 veriliyor . Kendi modemimi alıp kullanmak istiyorum. Kullanıcı adı ve sifreme nasıl ulaşabilirim?

• Merhaba. Ben Türk Telekom fiber kullanıyorum taahhütümün bitmesine az kaldı Vodafone da alabileceğim fiber tarifeler nelerdir acaba? Teşekkürler

• kerim35 kullanıcısına yanıt
    Özelden de yazdım, buradan da cevaplayım forumdaşlar da öğrenmiş olsun. Kendi modeminizi alıp mhden alacağınız kullanıcı adı ve şifre ile tanimlayabilirsiniz.
  • striven S kullanıcısına yanıt
    Konu başlığında yani ilk sayfadaki fiyatlar geçerli hocam.
  • İlk ay faturasi hediyeli 10 tane basvuru alabiliriz arkadaşlar, sadece ilk 10 başvuru. + Redli herhangi bir numarayi referans gostermenize izin verebiliriz indirim icin. Resmi sitemizde hat sahibi olma koşulu aranıyor çünkü.
    2 fatura ödemeli kampanyanızdan üye olmuştuk.

Gelen faturayı ne zaman nasıl ödüyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Kasim faturalari 4 ocakta odenecek takipteyiz merak etmeyiniz.
    Kasım ayı 4 aralıkta faturalandırıldı

Yarın yani 15 aralık son ödeme günü

Son ödeme günü geçtikten sonra mı ödeyeceksiniz yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Vodafone, bayisinden o tarihte otomatik cekiyor, kisitlama vb... herhangi bir durum yasanmiyor yani. Bu otomatik bir durum hic merak etmeyiniz.
  • İlk 20 satisa ozel ilk 2 fatura (aralik+ocak) hediye kampanyamiz aktiftir. İlk ulasan 20 arkadasimiza...
  • Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye
    Otomatik ödenir denilen faturanın son ödeme tarihi 15 aralık’tı

Kandırıldık mı ?

3 senedir buradan hizmet veriyoruz kandirildim yazan bir kisi bile yok, bayi sisteminden aysonu otomatik düşülüyor, ne kısıtlama gelir, ne kesinti, ne de faiz merak etmeyiniz.
  • İlk 2 fatura hediyeli 15 tane yeni satış açıyoruz arkadaşlar. İnternet bağlantısı yapmak gibi bir niyeti olanlar bir an önce ulaşabilirler, yılbaşından sonra kurulum ve basvurular virüs dolayisiyla askiya alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

İlk 2 fatura hediyeli 15 tane yeni satış açıyoruz arkadaşlar. İnternet bağlantısı yapmak gibi bir niyeti olanlar bir an önce ulaşabilirler, yılbaşından sonra kurulum ve basvurular virüs dolayisiyla askiya alınabilir.
    Merhaba, hali hazırda Vodafone fiber kullanıyorum. (sol altyapısı var) 200 mpbs alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutludurmaz

Merhaba, hali hazırda Vodafone fiber kullanıyorum. (sol altyapısı var) 200 mpbs alabilir miyim?

Alıntıları Göster

Hayır bize vermiyorlar ne yazık ki

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.