Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 100tl hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
12
Favori
39.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Özelden adresi yazın bir kontrol edeyim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, bayiler arası ve bölge mudurlerimizle yapmış olduğumuz toplantılar sonucunda bir haftaya kalmaz sokağa çıkma yasağı beklendiği kararına vardık. Haliyle bu durumda tüm fiber satışları ve kurulumları beklemede kalacak. Vodafone fiber bağlatma düşüncesi olan ve bu düşüncesini erteleyen kim varsa bu hafta sonuna kadar turbo bir şekilde yardımcı olmaya hazırım.

• Bu hususta ilk fatura hediyeli 25 tane satış açılmış bulunmakta.

• Hocam Turkcell fiber alt yapısı var. Evdekiler yaşlı olduğu için internet baglatmadik. Şuan Corona yüzünden mecbur evdeyim fakat daha sonra üniversiteye döneceğim. Bana 3-4, aylık veya taahhütsuz internet lazim. Bakıyorum Vodafone'a da hep 24 aylık var. Aynı zaman eski tip türk Telekom alt yapısı da var en son 5 yıl önce 16 mpbs alıyordum bakır kablodan

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Hocam buyuk firmalarin tumunde 24 ay. Turknet taahhütsüz ona bakin, kalitesiz ama 3 ay idare eder

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuqoo

Hocam buyuk firmalarin tumunde 24 ay. Turknet taahhütsüz ona bakin, kalitesiz ama 3 ay idare eder
    Hocam her yeri araştırdım eğer hat taşıyor olsaydım türknet avantajlı fakat şuan bende bağlı hat yok. Bu yüzden Türknet 120 lira yeni abonelik ücreti kitliyor ayrıca bende modem de yok şuan + modem ucretini de kitliyor. Birde eski türk Telekom alt yapısını kullanacak. Turkcellde 110 liraya 35 mbps limitsiz var 12 aylık modem onlardan bağlanti ücreti de yok haliyle.

25 yas alti ve ogrenciyseniz ben de 12 aylik vodafone onerebilirim. Siz 3 aylik demistiniz diye... :)

• quote:

25 yas alti ve ogrenciyseniz ben de 12 aylik vodafone onerebilirim. Siz 3 aylik demistiniz diye... :)
    22 yaş ogrenciyim sizdeki paket nedir :)

24mbps 12 ay modem dahil 76.90tl

İlk 3 ayi 100mbps bu arada, hediye olarak

• quote:

24mbps 12 ay modem dahil 76.90tl
    Turkcell alt yapısından mi acaba ? Superonline mi gelip açıyor ? Kurulum dahil mi ?

Herşey dahil. Superonline altyapısı hocam Türk Telekom altyapısı iyi bir altyapı değil

• quote:

Evde alt yapı yok ne yapabilirim

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    Sokağınızda altyapı olup sizin evinizde yoksa başvuruda bulunabilirsiniz süreç hızlı ilerler ama sokağınızda fiber yoksa tek bir kişinin talebini ciddiye almazlar açık konuşayım.

• quote:

Sokağınızda altyapı olup sizin evinizde yoksa başvuruda bulunabilirsiniz süreç hızlı ilerler ama sokağınızda fiber yoksa tek bir kişinin talebini ciddiye almazlar açık konuşayım.
    Sokak alt yapıyı boşver sokakta neredeyse ev yok müteahhitler yüzünden bizimkinde sıfır bina telekom bağlantı var sanırım oda 6 ayda gelmedi:) vodafone superbox yokmu

• İlk sayfada TSOL altyapısı için fiyatlar güncelleniyor denmiş. Süperonline'dan geçişte son durum fiyat bilgisi nedir. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdc E kullanıcısına yanıt
    Superonline 109+6.90 modem, vodafone redli iseniz 10, vodafone faturali herhangi bir tarifede hattiniz varsa 5 tl indirim.

• Bildiğim kadarıyla adresimde fiber yok, kontrol edebilir misiniz ?
  • Konu sahibi ilgili alakalı işini düzgün yapan bir beyfendi. Önce kendi evimin internetini sonra babamın evinin internetini sayesinde çok uğraşmadan bağlattık. Hattımıda Vodafone'a taşımamda yardımcı oldu. Kendisine teşekkürlerimi buradanda sunmak istedim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.