Şimdi Ara

Vodafone fiber ilk fatura hediye + 99 mbps 99tlden başlayan fiyatlarla (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
2
Favori
10.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam adresin ve üyelik sahibinin aynı olması gerekiyor ki Vodafone cayma bedelinizi karşılasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben netspeed abonesiyim korona sürecinde değişim işiyle uğraşmadım. İki gün önce bir aylık daha daha kullanacağımı beyan ettim. Hizmet kesintiye uğramadan yada en fazla bir günlük süreçte vadofone fibere geçiş yapabilirmiyim? Binamızda hem ttnet hem de superonline fiber altyapısı mevcut.
  • hodoras H kullanıcısına yanıt
    Hocam peki hangi altyapıdan alıyorsunuz şuan hizmeti, eğer Türk Telekom altyapısından alıyorsanız sol alt yapısı boşta ise hiç kesinti olmadan daha onu iptal etmeden bağlantı kurarız eğer sol alt yapısından alıyorsanız iptal edip bağlama sürecini aynı güne denk getiririz.

• tuqoo T kullanıcısına yanıt
    PM ile size bilgilerimi ulaştırdım , ilgi için teşekkürler.
  • bogacert kullanıcısına yanıt
    Evet adres ve şahıs bilgilerinin ayni olmasi gerekiyor hocam.

• İlk ay hediyeli bu ay icin son 15 arkadaşlar.

Ilk kez bu memlekette bir işin 24 saatte yapıldığını gördüm. Dün öğleden sonra size bilgilerimi yolladım bu akşamüstü bağladı vodafone görevlisi. Merak eden için hız testi de yaptım 105mbit download 30 mbit upload 7ms ping civarında şu anda birkaç değişik sitede ortalama 95-97 down 25-27 civarı upload verdi. Uploadın neden bu kadar yüksek olduğunu bilmiyorum açıkçası umarım bu şekilde devam eder. Konuyu açan ve bana çok yardımı olan arkadaşa buradan teşekkür etmek istedim.

• hodoras H kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ediyorum Halil abi, upload müthiş rakamlar vermiş gercekten, hayirlisi olsun, ne zaman size ve sizin referans olacağınız insanlara bir ihtiyaç doğarsa yine seve seve yardimci olurum.

• @tuqoo

PM attım.

• İlk fatura hediyeli devam arkadaşlar.

• tuqoo arkadaşıma teşekkür ederim, biraz yorucu da olsa bağlantı internetim. İnternet hakkında yorum yapmak gerekirse ise pingler superonline dan (25 mbit) bir tık daha kötü. Youtube vs. çok bir fark görmedim sadece dosya indirirken 100 mbit hissettim açıkcası. Biraz hayal kırıklığı oldu...
  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Cihan abi, asıl kalıcı değerleri bağlantıdan 4-5 gün sonra almaya baslayabilirsiniz, umarım sorunsuz olur, iyi günlerde kullanın.

• Vodafone alt yapısı üzerinden benimde bağlantım bu sabah yapıldı. değerler gayet iyi şuan için. modem olarakta Nokia G-140W-C kuruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 30 Haziran 2020; 17:10:23 >
    Vodafone mobil hattı olan gençlere özel vodafone fiber tarifleriniz ve fiyatlarınız nedir? Bir de diğer iss lerde taahhüt olunca geçiliyor mu sizlere?
  • Sizden hizmet alacaktım fakat Vodafone ile yaptığım görüşme de bulunduğum altyapıda (Türk Telekom FTTH) 50Mbit verebileceklerini söylediler eğer 100mbit alabilseydim direk başvuruda bulunacaktım.

• Herkese selamlar, sağlıklı günler.

Malum evlerden yoğun derece çalıştığımız şu günler kablonet bağlantı kalitesi ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum. Ara ara internet kopuyor vb.
    Geçenler bir fiber döşeme oldu sokakta İstanbul / Fatih te yaşıyorum Alt yapı kimin bilmiyorum apartmanda kutu fln yok. Fakat döşeme yaparken kapıyı çaldılar abi fiber çekiyoruz dediler.

Daha sonradan fiber sorgulamalar yaptım superonline, ttnet ve vodefone'dan, TTNet ve Vodafone da çıktı. Müşteri hizmetleri aradı TTNet sitesinde gözüküyor ama telefonda VDSL var dediler

Şimdi vodefone'dan ulaşan kişi ise bana evimde 3 tane altyapı olduğunu söyledi.
    1. TTNET VDSL
    2. KabloNet
    3. Vodefonun'nun kendi alt yapısı (Cam optik kablolu gibi birşey dedi.) Bunun üzerinden 100mps hız alacağımı söylediler. Bu altyapı işlerinden anlamıyorum ama bana kablonet üzerimden verecekse değiştirmeme gerek yok.

Bu konuda da net ve kesin olarak nasıl bilgi alabilirim fikriniz var mı? Yani vodefone belirttiği bu alt yapı kalitesi nasıldır? Sizce geçmeye değer mi?
    Kablonet 50mps / 250gb kotalı 87tl ödüyorum. Vodafone ise 99 Mps limitsizi, red üyesi olduğumdam 99 tl olarak teklif etti.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. @tuqoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantinn -- 2 Temmuz 2020; 1:3:36 >

• thelordof kullanıcısına yanıt
    18 26 yaş arasına genç paketleri var ilk sayfada attığım tabloda onu da görebilirsiniz 12 taahhutlu oluyor genc paketleri. diğer operatörlerden gelince 500 TL'ye kadar cayma bedeli karşılanıyor.

Diğer mevcut ıss de cayma ücretinin ne kadar olacağı nasıl öğrenilir, o operatörü arayarak mı?

• 2Shakur kullanıcısına yanıt
    Bana özelden adresi yazarsanız ben de bir kontrol edeyim hocam.

• quantinn Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da özelden bir açık adres yazarsanız kontrol edeyim garanti olsun, eğer vodafone'un kendi fiber altyapısı varsa Türkiye'de en son döşenen altyapı olduğu için en iyisi diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.