Şimdi Ara

Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
11.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar vodafone 12 ay 52.9 diger 12 ay 59.9 modem ve hersey dahil olmak uzere fiber 25 mbps hız 35 gb kotalı limitsiz akk 8 mbps ye dusuyor teklif verdi sizce nasıl uygun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un verdiği modem HG255s mi?

• kablolu olarak çeşitli yerlere test edip paylaşabilirmisiniz rica etsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuNVaV

Arkadaslar vodafone 12 ay 52.9 diger 12 ay 59.9 modem ve hersey dahil olmak uzere fiber 25 mbps hız 35 gb kotalı limitsiz akk 8 mbps ye dusuyor teklif verdi sizce nasıl uygun mu?

100 mbps limitsiz 50 gb akn ilk 3 ay 29,90 diğer 21 ay 59,90 çok daha mantıklı hocam. Ki kota dolunca hızınız 24 mbps ye düşecek.

• La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    bu fiyatı alabilmek için ne yapmamız lazım.bende superonline 4 gb 500dk+100mbps+100 gb ile vodafone 100 mbps+50gb arasında kaldım.vodafone da bağlantıda sıkıntı oldumu hemen ilgileniyorlarmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

bu fiyatı alabilmek için ne yapmamız lazım.bende superonline 4 gb 500dk+100mbps+100 gb ile vodafone 100 mbps+50gb arasında kaldım.vodafone da bağlantıda sıkıntı oldumu hemen ilgileniyorlarmı acaba

Ben superonline dan taahüt bozarak geçtim memnunum.

Superonline söz konusu paketi daha açık yazar mısın? Fiyat nedir mesela.

• Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL

Modem bu arkadaslar. Superonline ile ayni cihaz veriliyor.

• La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    superonline 119 tl dedi bende 109 dan fazla vermem dedim,vodafone 69,99 dan 100 mpbs veriyor dedim onlarda olmaz dediler.peki vodafonedan 59 tl fiyatı nasıl alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Ley del Diamante

quote:

Arkadaslar vodafone 12 ay 52.9 diger 12 ay 59.9 modem ve hersey dahil olmak uzere fiber 25 mbps hız 35 gb kotalı limitsiz akk 8 mbps ye dusuyor teklif verdi sizce nasıl uygun mu?

100 mbps limitsiz 50 gb akn ilk 3 ay 29,90 diğer 21 ay 59,90 çok daha mantıklı hocam. Ki kota dolunca hızınız 24 mbps ye düşecek.

Bu kampanya fibermax mı yoksa normal fiber kampanyası mı

• fibermax ile fiber farklımı vodafone da, arasında ne gibi fark var?fark varsa hangisi daha iyi hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: La Ley del Diamante

quote:

Bu kampanya fibermax mı yoksa normal fiber kampanyası mı

Fibermax hocam. Normal fiberden kastınızı anlamadım.

Vodafone yeni anlaşması ile birlikte Sol altyapısı olan yerlerde de fiber hizmeti sunuyor.

Tüm altyapı aynı şekilde, hatta modemler bile huawei + 255s modemler ile yani solun taktığı modemler. Arayüz şifreleri vs hepsi sola ait. Sadece modeme vodafone etiketi yapıştırmışlar. Ben memnunum şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

fibermax ile fiber farklımı vodafone da, arasında ne gibi fark var?fark varsa hangisi daha iyi hocam

Fibermax vodafone kendi altyapisini kullaniyor sadece fiber ise turktelekomun altyapisi uzerinden hizmet saglaniyor.Mh aradim fibermax altyapiniza uygun degil dedi diger fiber tarifeleri hakkinda bilgi verdi altyapim ttnete uygun

• 50mbit 50gb için ilk 3 ay 30tl sonraki 21 ay 55tl fiyat aldım. 100mbit 50gb icin ilk 3 ay 35tl sonraki 21 ay 60tl fiyat aldım. Bize daha az kiyak geciyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 24 Mayıs 2017; 14:53:44 >
  • 12 aylık öğrenci paketi için numara bıraktım bakalım ne zaman geri dönüş yapıcaklar.
  • Arkadaşlar, siz geçiş yapalı bir hafta kadar oldu. Geçiş öncesi sizden son bir defa deneyimlerinizi sormak istedim, malum olurda sıkıntı çıkar geri dönersek kotalı paletlere mahkumuz.

Hız ve ping olarak bir sıkıntınız oldu mu? Superonline göre daha iyi ve kötü dediğiniz bir yönü var mı? Gece 2 sonrası download için 10mb. civarı hızları görebildiniz mi?

• someoneme kullanıcısına yanıt
    Sadece firma adi degisti sistemde. Superonline ile bir fark gormedim ben. Ping konusunda da hiz konusunda da hersey yolundaydi. Gece 2'den sonra indirmeler 12mbps civarinda oluyor bende. Gayet memnunum yani.

• 2eu5 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam. Bizimle numarasını paylaştığın firma temsilcisi cumartesi çalıyor mu acaba? Yarın geçiş için başvuruyu yapayım.

• someoneme kullanıcısına yanıt
    Her gun musaittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Her gun musaittir.

hocam kablolu test istemiştik sizden ama yurtdışı ve için olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Arkadaşlar, siz geçiş yapalı bir hafta kadar oldu. Geçiş öncesi sizden son bir defa deneyimlerinizi sormak istedim, malum olurda sıkıntı çıkar geri dönersek kotalı paletlere mahkumuz.

Hız ve ping olarak bir sıkıntınız oldu mu? Superonline göre daha iyi ve kötü dediğiniz bir yönü var mı? Gece 2 sonrası download için 10mb. civarı hızları görebildiniz mi?

Maalesef aynı durum benim için geçerli değil. Benim hızım anlık olarak 0,3 mbps ye düşmekte hızım.

Benim takıldığım nokta 450 tl lik cayma bedeline itiraz çabalarımdan sonra oluşmuş olması, kasıt mı var diye düşündürdü.

Aslında vodafone ödeyecekmiş ama ben yine de sol haketmeyi parayı almasın diye itiraz ettim. Superonline ın altyapı sahibi olmasına karşı hızıma herhangi bir kısıtlama yapması mümkün müdür sizce?

Bu düşüşlerde pingim 47 - download 0,3 - upload 5 mbps yani download hızım hariç herşey normal duruyor.

Konuyla ilgili arıza kaydı oluşturdum. Tüm gün evde değildim ama düzelmiş olabilir.

Bu arada, sol abone iptalinde hızlarımız 0,3 e düşmüştü. Sonra vodafone bağlattık. Acaba sistemsel bir çakışma oluyor da, arada sol iptalinde ki download değeri mi devreye giriyor bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.