Şimdi Ara

Vodafone Fibermax 100Mbit 50GB AKK Çekirdek Aile Paketi 59,99 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
11.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La Ley del Diamante kullanıcısına yanıt
    Yapma hocam, tam geçiş için hazırlanmışken tereddütte düşürdün beni. 100 beklerken 0,3 nasıl olur! Yok gibi bir şey bu. Durumdan haberdar et bizi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Yapma hocam, tam geçiş için hazırlanmışken tereddütte düşürdün beni. 100 beklerken 0,3 nasıl olur! Yok gibi bir şey bu. Durumdan haberdar et bizi lütfen.

Hocam bu sürekli olmuyor. Zaten iki gün boyunca farkettiğim birşeydi. Bir anlık hızım düşüyordu. Şuanda ara ara test yapıyorum ama bir sorun göremedim.

Belki sistemsel bir sıkıntıdandır. Bilemiyorum ama sonuçta bu tarz problemler her firmada var ki genel itibarıyla tüm herşey eski aboneliğimle aynıydı. Kablolara bile dokunmadılar sadece eski modemi söküp yeni modem taktılar.

Arayüz şifresini unuttuğum içim modemi sıfırladım bi ara, wifi adı bile superonline oldu şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Önemli bir sorun çıkacağını sanmıyorum kısa zamanda düzelir bence. Üyelik için 1 Haziran'ı bekliyorum, burayı güncel tutmanda fayda var
  • İslerimin yogunlugundan dolayi hiz testi yapamadim. İlk firsatta genis kapsamli testi burada paylasacagim.

• Hocam bu kampanya sadece çekirdek aile için mi var. Yoksa diğer paketlerde de 10 tl indirim yapıyorlar mı?

• SeatSide S kullanıcısına yanıt
    Hayir tum tarifeleri indirimli verebiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DivingDeep

Önemli bir sorun çıkacağını sanmıyorum kısa zamanda düzelir bence. Üyelik için 1 Haziran'ı bekliyorum, burayı güncel tutmanda fayda var

Tarfelerin son katılım tarihi 1 Hazirandı. Daha sonrasında fiyatlar ne olur belli değil.

Kampanya esaslarında 'Kampanya 30.06.2017 tarihine kadar geçerlidir' yazıyor. Olmazsa SOL'da kaliriz.

• Arkadaşlar bu tarifeler için vodafone altyapısı mı şart?,tt fttb/vdsl ile kullanılanilir mi?

• Benim bu bahsettigim arkadasin ozelligi, vodafone bayilerinde verilen fiyatlarin her zaman daha dusugunu verebiliyor olmasi. Yani mevcut kampanyalar bittiginde, yeni kampanyalar basladiginda bile o anki fiyatlarin en kotu ihtimalle 10 lira altinda fiyat verebilecektir.

• neyse bize cevap vermeye tenezzül etmedi konu sahibi.yinede teşekkürler
  • Sizin soru neydi? Kusura bakmayin atlamis olabilirim. Cok fazla bakamiyorum foruma.

Hocam senin hız düşmesi sorunu devam ediyor mu?

Sizin 100/50 tarifesine geçmeyi düşünürken, 100/240 tarifesini diğer başlıkta yazılanlardan öğrendin. 6X9,9 + 18X74,9 şeklinde, toplamda sizin tarifeden 60 TL pahalı. Sizin görüştüğünüz arkadaş bu tarifeyi sundu mu? Acaba bunun içinde 10 TL indirim alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 28 Mayıs 2017; 12:11:28 >
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    Tarifenin tam adi nedir? Yetkiliye sorup doneyim.

• 2eu5 kullanıcısına yanıt
    SÜPERNET FİBERMAX MEGA 2’Lİ KAMPANYASI olarak geçiyor hocam.
    Abonelik sözleşmesi aşağıdaki adreste.
    http://www.vodafone.com.tr/Net/abonelik-basvuru-ve-taahhut-formu-vodafone-supernet-fibermax-mega-lik.pdf?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 28 Mayıs 2017; 12:25:15 >
    Bu indirimi kimle görüşerek alabiliriz.

Fiber şifresiniz verildi mı? Superonline vermiyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Hocam senin hız düşmesi sorunu devam ediyor mu?

Sizin 100/50 tarifesine geçmeyi düşünürken, 100/240 tarifesini diğer başlıkta yazılanlardan öğrendin. 6X9,9 + 18X74,9 şeklinde, toplamda sizin tarifeden 60 TL pahalı. Sizin görüştüğünüz arkadaş bu tarifeyi sundu mu? Acaba bunun içinde 10 TL indirim alabilir miyiz?

Bugün internet kesildi aniden. Kabloda sorun olabilir sanırım. Vodafone arayacaktım vaktim yoktu. Pazartesi ararım büyük ihtimalle.

• Hocam size fiber şifreniz mesaj olarak geliyor zaten. Bu sayede kendi modeminizi takabilirsiniz sanırım.

Farkli bir modem kullanmaniza izin verilmiyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.