Şimdi Ara

Vodafone-Fibermax 200 MBIT internet veriyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016-2017 yıllarında Vodafone - Fibermax 200 MBIT internet veriyormuş.
    Fakat şimdilerde bunu göremiyoruz.

Ayrıca Ekşisözlük'te bir arkadaş halen 200 MBIT üzerinden anlaşma yaptığını yazmış.

Nedir bunun aslı astarı ?

Buyrun bu da o hızları verdiklerinin kanıtları;

Vodafone-Fibermax 200 MBIT internet veriyormuşVodafone-Fibermax 200 MBIT internet veriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjodalv -- 24 Aralık 2018; 4:11:52 >

• iyiymiş baya
  • 4 mbps 60 tl giderek geriye gidiyoruz tek açıklaması

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kampanya herkese geçerli değildi. 2 Ay önce 200 Megabit 240Gb Akn 100 liraya bende aldım. Bizlere vermesinin sebebi 3 ay önce mahalleye vodafone kendi alt yapısını çekti ve bizim yönetimle anlaşarak binaya kutu getirildi. Yeni alt yapı olanlara bir kampanyaydı bu. bende o şekilde yararlandım ve kullanıyorum.
    Hız testini şuan anlık çekerek atıyorum

• Kendi altyapısında veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sır değil ki bu

bende şubat 2018'den beri 75 TL ödeyerek 100mbit hız ve 240gb akn kullanıyorum.

Vodafone fibermax, vodafone kendi fiber altyapısı olan yerlerde fibermax özel tarifeler diye geçiyor.
  • fiberi vodafone çektiyse 1 Gbps alabiliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablo net altyapısında var mı bu 200mbps?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cotillard

Kablo net altyapısında var mı bu 200mbps?
    kablonet altyapısında 50 superonline da 100 veriyor
  • Arkadas şu sol ile 200 megabit konusunda anlasın artık nolursunuz yaa :(

• Fly Teknoloji Maduru F kullanıcısına yanıt
    Ben şu an iki tane 100 mbps birleştirerek yaklaşık 150-180 mbps alıyorum.
    Vodafone 100 mbps fiber ile Millenicom 100 mbps VDLS bağlantısını birleştiriyorum. Yaklaşık 6-8 mbps de upload alıyorum bu şekilde.

• badboy2006 B kullanıcısına yanıt
    Nasıl birleştiriyorsunuz hocam. Load&balance router mi kullanıyorsunuz?

Bende düşünüyorum böyle birşey ama tam karar veremedim.

• Renault Sport kullanıcısına yanıt
    Speedify uygulaması ile birleştiriyorum. Load balancer'lar bağlantı hızlarını birleştirmiyor zaten, çoklu istekleri dağıtıyorlar. Uygulamanın yaptığı işin tam adı channel bonding.
    Şöyle bir avantajı var ki bağlanılan sunucu ile sizin bilgisayarınız arasında güvenli bağlantı oluşturuyor ve tüm işlemleri önce sunucuda yapıp sonra sizin bilgisayarınıza aktarıyor.
    Sunucu ile sizin bilgisayarın arasındaki bağlantı hızı ne ise o hızı alabiliyorsunuz bu şekilde. En iyi tarafı da bağlı olduğu sunucunun dünyanın hemen hemen her yerine öncelikli ve 10 gbps üstü bağlantısı olması.(İzmir ve Bursa'da sunucular var) Örneğin Tokyo speedtest normalde çok düşük çıkar testlerde ama bu şekilde maks hız alabiliyorsunuz, dünyanın hemen hemen her yeri için geçerli bu. Bir güzel tarafı da netflix ile de çalışabiliyor Türkiye sunucuları ile. fast.com'da 150-160 mbps görüyorum. Bir diğer güzel tarafı da iki bağlantıdan birisinde internet gittiğinde diğerinden devam ediyor. reklam gibi oldu ama sorunca açıklamak da gerekiyor :)

Eğer iki veya fazla bağlantınız varsa uygulama aylık 5 GB'a kadar bedava, deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.