Şimdi Ara

Vodafone Fibermax Tarife ve Fiyat Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce açılmış bir konu vardı;
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-fibermax-100mbit-50gb-akk-cekirdek-aile-paketi-59-99-tl--126285847

bu konudan yaralanarak üye oldum normalde 3. ayın sonunda 59.90 gelmesi gereken faturam 69.90 olarak geldi , Benim üyeliğimi yaptıran Vodafone bayisi çalışanı arkadaşta ilk 3 ay 34.90 sonraki aylar ise 69.90 yerine 59.90 gelecek abi dedi bende buna güvenerek abone oldum ancak bugün 4. ayın faturası geldi ama 59.90 değil 69.90 olarak !!! bu kampanyadan abone olupta bu ayki faturası 59.90 gelen var mı ?@2eu5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veracocha -- 6 Ekim 2017; 9:12:53 >

• Benim de bu ay ilk defa faturam geldi ama kampanya fiyati ile geldi. Sorun yok yani. Siz hangi kisiden abone oldunuz? Benim konu actigim kisiden mi? Eger oyle ise kendisini arayarak durumu anlatin mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Benim de bu ay ilk defa faturam geldi ama kampanya fiyati ile geldi. Sorun yok yani. Siz hangi kisiden abone oldunuz? Benim konu actigim kisiden mi? Eger oyle ise kendisini arayarak durumu anlatin mutlaka.

Ben başka bir arkadaş aracılığı ile üye oldum hocam oda bana aynı şekilde 59.90 gelecek dedi ama 69.90 geldi ! özelden müşteri nonuzu paylaşmanız mümkün mü acaba ?
  • İyi de, madem baska bir arkadastan yararlandiniz, benim actigim baslik icin neden kandirmaca diyorsunuz. Benim basliktan yararlandiginizi soylemissiniz ama orada yonlendirilen kisiden hizmet almamissiniz. Baslik ve icerik anlamsiz olmus. Yok yere insanlari zan altinda birakmis oluyorsunuz.

Basligi ve konu icerigini duzeltin bence.

• quote:

İyi de, madem baska bir arkadastan yararlandiniz, benim actigim baslik icin neden kandirmaca diyorsunuz. Benim basliktan yararlandiginizi soylemissiniz ama orada yonlendirilen kisiden hizmet almamissiniz. Baslik ve icerik anlamsiz olmus. Yok yere insanlari zan altinda birakmis oluyorsunuz.

Basligi ve konu icerigini duzeltin bence.

Tamamda bu kişiye özel bir kampanya mı ? Beni üye yapan arkadaşta aynı şekilde üye yapacağını söyledi , Açtığınız konuda sizden başka bu kampanyadan yararlanan var mı onuda merak ediyorum açıkcası ?
  • Kisiye ozel degil ama her firma farkli yollarla indirim tanimlayabiliyor. Detaylari ben de net bilmiyorum ama siz Ahmet yuzunden Mehmet'i sucluyorsunuz. Varsa bir derdiniz, sizi abone yapan adama yazmaniz lazim. Ha burada da bizleri gidisattan bilgilendirirsiniz, orasi ayri.

• quote:

Kisiye ozel degil ama her firma farkli yollarla indirim tanimlayabiliyor. Detaylari ben de net bilmiyorum ama siz Ahmet yuzunden Mehmet'i sucluyorsunuz. Varsa bir derdiniz, sizi abone yapan adama yazmaniz lazim. Ha burada da bizleri gidisattan bilgilendirirsiniz, orasi ayri.

Hocam ben isim verdim mi Allah aşkına ? kimseyi suçladığım yok burada suçlanacak biri varsa o da Vodafone'nun kendisidir , zira müşteri hizmetleri ile bayilerin birbirinden haberi yok , Müşteri hizmetleri bayii ile halledeceksiniz diyor , o zaman Vodafone olarak sen niye bayiilere müşteriyi abone yapma yetkisini veriyorsun ? verme o zaman ! benim sinirlendiğim nokta bu ... Neyse beni abone yapan arkadaş ile iletişim halindeyiz , eğer sonuç alamazsam iptal ettiririm gider zaten sözleşme de imzalamadım hiçbir hak iddia edemezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone internet hız sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsim vermekten degil de, benim onerdigim kisiden hizmet almamaniza ragmen o basligin linkini vermenize takildim. Oradan ayrica bahsedebilirdiniz. Oradan abone olup da sorunsuz hizmet alan cok arkadas var. Denk gelirlerse yazarlar buraya belki.

Gecmis olsun size de. Umarim kisa surede halledilir sorununuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.