Şimdi Ara

Vodafone Free Zone Müzik Rezilliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Daha 1 saat önce Vodafone Free Zone'un müzik bölümünde gördüğüm bir yabancı parçayı indirmeye çalıştım.Yabancı müzik paketine 2 tl karşılığında üye oldum.Para hemen hesaptan çekildi(En iyi yaptıkları şey bu).Sonra web sitesinden müziği indirmeye çalıştım fakat indireceğim müziğe istinaden 1.6 tl ücret alınacağı söylendi.Kabul etmedim.Telefona göndermeye çalıştım,olmadı.Neyse indirmeye çalıştım,1,6 tl daha aldı.Baktım müziği indiremiyorum,müşteri hizmetlerini aradım 10-15 dk sonra anca bağlanabildim.İlk temsilci beni teknik departmana o da beni Free Zone temsilcisine aktardı.Kendisi de hiçbir şeyden anlamıyordu.Yarım saat boyunca onlara şarkıları iPhone'a indiremeyeceğimi,bunu sitenin Yardım kısmında kendilerinin de yazdığını anlattım,nafile.En sonunda biz sizi ararız dediler.2 tl ye mp3 paketi aldım onun üzerine 10 tl görüşme ücreti ödedim.Böyle rezillik olmaz.Size önerim uzak durun.Bir kredi kartı bulun,Ovi Store,İtunnes,Amazon,hepsini deneyin,Vodafone'dan uzak durun.

• ona 2 tl vereceğine 50 kuruşa günlük sınırsız cepnet alıp istediğini indirebilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabii

ona 2 tl vereceğine 50 kuruşa günlük sınırsız cepnet alıp istediğini indirebilirdin

Her zaman söyleriz tek sorun bilinçsiz kullanım.
  • abonenin kendi problemini neden operatöre yüklüyor anlamıyorum
  • Korsan müzik indiren kişi bilinçli kişi ise varsın bilinçsiz kişi olayım!

@asi_genc6134 Yazının hepsini okuduğuna emin misin?Altyapının çalışmaması benim suçum mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.