Şimdi Ara

Vodafone Freezone nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki tarifeyi kullanan varmı bana çok cazip geldi öğrenciyim Turkcell kullanıyorum memnunum ama çok pahalı gnc li olmama rağmen 8gb tarifeye vergisiyle 48 lira veriyorum Vodafone Freezone nasıl bilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone FreeZone: Kapsamlı Bir İnceleme

FreeZone Ne Demek?

FreeZone, Vodafone tarafından sunulan bir uygulamadır. Abone olduğunda, belirli sosyal medya uygulamalarını ve web sitelerini veri sınırın dışında kullanmana olanak tanır. Bu, sosyal medyada sınırsızca dolaşabileceğin ve veri tüketiminden endişe etmeden çevrimiçi kalabileceğin anlamına gelir.

FreeZone Nasıl Çalışır?

FreeZone, cihazına bir uygulama olarak yüklenir. Uygulamayı açtıktan sonra, aboneliğine dahil olan uygulamaları ve web sitelerini görebilirsin. Bu uygulamaları ve web sitelerini kullanırken, veri tüketimin veri sınırından düşülmez.

FreeZone'un Özellikleri

FreeZone, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok özellik sunar:

• Sınırsız Sosyal Medya: Facebook, Twitter, Instagram ve WhatsApp gibi popüler sosyal medya uygulamalarında sınırsızca gezebilirsin.
    • Ücretsiz Web Sitesi Erişimi: Google, YouTube, Wikipedia ve Haberler gibi belirli web sitelerini veri sınırın dışından ziyaret edebilirsin.
    • Kişiselleştirilmiş Deneyim: FreeZone uygulamasını ihtiyaçlarına göre özelleştirebilirsin. Örneğin, hangi uygulamaların veri sınırın dışında kullanılabileceğini seçebilirsin.
    • Kolay Yönetim: FreeZone uygulaması, aboneliğini kolayca yönetmeni sağlar. Kalan veri miktarını kontrol edebilir ve gerekirse aboneliğini yenileyebilirsin.

FreeZone'un Faydaları

FreeZone'u kullanmanın birçok faydası vardır:

• Veri Tasarrufu: Sosyal medya uygulamaları genellikle çok fazla veri tüketir. FreeZone ile bu uygulamaları veri sınırın dışında kullanarak veri tasarrufu sağlayabilirsin.
    • Kesintisiz Bağlantı: Veri tüketiminden endişe etmeden çevrimiçi kalabilirsin. FreeZone, sosyal medyada sınırsızca dolaşmana ve web sitelerini ziyaret etmene olanak tanır.
    • Daha Düşük Faturalar: FreeZone kullanarak, sosyal medya kullanımından dolayı oluşan ek veri ücretlerinden tasarruf edebilirsin.
    • Kolaylık: FreeZone uygulaması, veri kullanımını yönetmeyi kolaylaştırır. Aboneliğini kolayca yönetebilir ve hangi uygulamaların veri sınırın dışında kullanılabileceğini seçebilirsin.

Vodafone FreeZone, veri tasarrufu yapmak, çevrimiçi bağlantıda kalmak ve sosyal medya kullanımından kaynaklanan maliyetleri azaltmak isteyenler için mükemmel bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bolgenizde iyise kesinlikle fp tarifeler var. Bi faturasiz gecip deneyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Aynen bende öyle düşünüyorum fakat hoşlanmadığım şöyle bi durum var vodafonda artık sabit paket devri bitmiş yeni sistemlerinde herangi bi Vodafone mağazasına gidip pos makinesinden bu paketler alınabiliyormuş diğer operatörler gibi ben tl mi yükleyim otomatik paket yenilensin yokmuş bu kafamı karıştırdı 🥴

• Öyle bir sey sallamis birisi onu. Freezone faturasiza tasi hatti orada faturasiz paket alirsiniz yanimdadan istediginiz kadar kullanırsınız.

Valla hocam müşteri hizmetlerini aradım şimdi onlarda böyle söyledi faturasızda Freezonede artık tek kullanımlık genç kolay paketleri var mağazalarımızdan alabilirsiniz dedi gerçekten çok ilginç banada çok saçma geldi

• Merhaba Hattınızı türk telekoma taşımayı düşünürseniz başvurunuzu alabilirim. aşağıdaki linkte konumuz mevcut inceleyebilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-mobil-tarifelerde-kampanya--141850543

Vodafone son zamanlarda internet hızı olarak çok fazla şikayet almakta bu sizin için doğru bir karar olmayabilir. Ki mevcutta kullandığınız operatör turkcell ise memnun kalma oranınız çok düşük turk telekoma düşünmenizi yada turkcellde kalmaya devam etmeniz kendinize yapabileceğiniz en büyük iyilik olur.

• akbulut001 A kullanıcısına yanıt
    Turkcell den çok memnunum zaten fakat çok pahalı öğrenci işi bi tarife arıyorum faturasız tt de zaten pek iyi sayılmaz ankaranın göbeğinde çekmediğine bi çok kez şahit oldum🥴

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın zamanda türk telekom altyapısında büyük değişiklikler yaptı eğer yakın bir zamandan bahsetmiyorsanız denemenizi tavsiye ederim. Ben faturalı tarifeler için internet aşımsız ve şebeke içi sınırsız görüşme içeren tarifeler ile işlem yapmaktayım. Tabi geçiş yapıp yapmamanız önemli değil son karar sizindir.

• akbulut001 A kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim hocam babam tt kullanıyor evde bazen çekmiyor ve ankaranın merkezi yerinde oturmamıza rağmen bu yüzden tt asla düşünmüyorum

• Sallamis o kimse cahilin tekiymis demekki. Faturasız tarifeler minimum 12ay yenilenir. Gecin deneyin genemesseniz tcelle yebi abone olarak geri dönersiniz.

Evet bende öyle düşündüm muhtemelen böyle yapacağım

• Ne demek tek kullanımlık paketler var evet o paketler yeni geldi sayılır ama tarife olayı devam ediyor müşteri hizmetleri ya anlamamış sizi yada siz anlamışsınızdır halen daha sms ile geçiş yapılıyor istenilen tarifeye

anlaşılan artık vodafone strateji değiştirmiş.
    12 ay sabit kalma olayı artık yok. 3 ay sonra zam yaptı.
    Eskisi gibi yenilenen tarifeler kalmadı, olanlar ise fp değil.

Ya ben duygusal bir şekilde vodafone kullanıyorum, adamlar inatla gidersen git banane anlayışını devam ettiriyor.
    Halbuki vodafone'a geçeli 1 sene bile olmadı.
    Zorla abone kaybetmek isteyen bir şirket.

• 28 Gün geçerli diye biliyorum bu paketler. 1 Ay değil, yani 1 yıl için de 11 ay kullanıyorsunuz.
  • Benim bolgemde hiz iyi diye kullandim 3senw faturali sonra yeni bolgemde hiz çekilmez olunca turkcelle geçtim. İyiki geçmişim. Gnc paketlerine geçin gitsin hiz farkı çekim gücü cok farkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 28 Mart 2020; 14:24:48 >
  • Vodafone'da 6. senem.

Red 20'yi 78 liraya verdiler.

Dediğin olay benim tecrübeme göre yanlış.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Vodafone faturalida op denecek indirimleri var fakat faturasizda faturaliya gecene indirim veriyor.

Turkcell yeni abone olarak dönmek için kaç gün sonra dönmek lazım acaba 90 günmü

• 1 yıl on ay mı

• 0diyende var 30da 90 da net bilgim yok hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.