Şimdi Ara

Vodafone geçtim / Edit: Hız eklendi - Devamı gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben 720 1080 ne gelirse izliyorum. Düşmüyor kotadan , çok kez denedim kontrol ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli şeyleri güzel ama çoğu yerde kopma yaşıyorum internet hızını geçtim evde bile telefonla konuşurken kesilebiliyor.

• antizero kullanıcısına yanıt
    Hocam Turkcell diyor ki 30 gün içerisinde numarasını Turkcell'den başka operatöre taşıyanlar yararlanamaz. 1 ay beklemeniz lazım. 30 gün sonunda ben yararlandım. Çünkü 90 gün içinde Turkcell e geçenler yararlanabiliyor. Diğer operatörleri bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 4 Ekim 2019; 20:15:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenc_35f

Merhaba, bende Vodafone a aynı tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Şu 480p olayını arastiyorum ama net cevap bulamadım. YouTube da 1080p kotadan düşüyor mu net bilgi nerden alabilirim? ( Vodafone çağrı merkezine ulaşamadım, Twitterda Vodafone desteğe yazdım dönmediler)
    telefondan 1440p 2k dahi denedim kotadan düşmüyor pc ye bağladım 4k video izledim idm ile youtube video indirdim kotdan düşmedi pass paketi geçerli
  • Ben Turkcell değildim hocam o yüzden benim için farketmiyor.

• Vodafone un verdiği cevap: videopass uygulamasında videolar 480p optimize edilmiştir . Daha yüksek kalitede izlemek de kotadan düşmüyor. İstediğiniz kaliteyi seçebilirsiniz.

Yani biz 1080p ayarlasak da aslında 480p mi izleyeceğiz ? Görüntü kalitesi sabit gibi anladım. Siz ne diyorsunuz ?

• Ben anlamadım bu işi. Turk telekom rezalet, vodafone da rezalet diyorsunuz o zaman bu ulkenin turkcell den baska caresi yok mu ?

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı Turkcell'den başka hizmet veren yok. Ya da Turkcell'de ki hizmeti aldıktan sonra diğerleri yavan kalır.

Çekim sorunu minimumda (çekmediği yere denk gelmedim), hızlar tek dişte bile sorunsuz. 3G ve 4G üzerinden sesli aramalar kusursuz. Volte vowifi var. Mh gayet profesyonel. Arada bir arar hal hatır sorar, hediye verir. Doğum gününü kutlar hediye verir. Kendi servislerine tarife ayırt etmeksizin ek kota veriyor. Tek kuruş yüklemeden veya 20 lirayla bile ayda 20GB kullandırtır. Özel günlerde genelde ek hediye verir.

Benim Turkcell'de tecrübe ettiklerim veya memnun olmamın sebebi bunlar. Bu hizmeti diğerleri veriyor olsa o operatörlerde ki hatlarımda ki kotalar öylece durmaz kullanırdım.

Ufak bir hız testi karşılaştırması. Ha diğerleri başka yerlerde illa ki iyi ama hem genele vurduğunda hemde yukarıda ki sebeplerden ötürü Turkcell başkadır. Maddi olarak zorlamayacaksa kesinlikle Turkcell kullanılmalı.

Vodafone geçtim / Edit: Hız eklendi - Devamı gelecek

• Evimde şu an internet yok gibi bir şey. youTube çok kullanıyorum internet yetmiyor diye vodafonea geçip sınırsız olarak youtube twitter spotify seçeceğim. Umarım problem yaşamam. Turkcellim ama 130 liraya yetmeyen 20 gb internettense 100 veriyim youtube spotify sorunsuz çalışsın.

• double or nothing kullanıcısına yanıt
    yok valla, çıldırmamak elde değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone geçtim / Edit: Hız eklendi - Devamı gelecek Vodafone Kahramanmaraş evdeki hız testim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.