Şimdi Ara

Vodafone geçtim / Edit: Hız eklendi - Devamı gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf video pass için geçtim başka bir sebebi yok. 1080p video oynatıyor olduğum yerde şuan ama yine de internet hızı , aynı lokasyona göre yarı yarıya düşük önceki operatörüme kıyasla(türktelekom). 4.5G göremedim daha 3G yazıyor sürekli ki şehirde farklı noktalara gittim şu saate dek. 3-5 gün bakacağım memnun kalmassam hemen ya tarife düşürüp 3 ay eski operatörüme dönmeyi bekleyeceğim ya da oluyor ise hemen operatör değiştireceğim.

Edit 1: 4.5G telefonumun bazı ayarlarından sonra kendine geldi. Hızı ilk operatörüme baya yakınlaştı.

Edit 2: Hız testi eklendi. Lokasyon Tekirdağ Süleymanpaşa. Başka lokasyonlarda yaptığım testleri de ekleyeceğim.

Edit 3 : İstanbul Sultangazi ve Gaziosmanpaşa eklendi.

İstanbul'da ikamet etmekteyim ve hattımın açılışı Tekirdağ'da bulunduğum zamana denk geldiği için ilk paylaşımım bu noktadan.

Tekirdağ Süleymanpaşa:

İstanbul Sultangazi : Daire İçi(50.Yıl-Arkadaşımın dairesi)

İstanbul Gaziosmanpaşa : Dış Mekan(Meydan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 5 Ekim 2019; 13:37:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay beklemenize gerek yok diye biliyorum. Tabii taahhüt varsa onu bilmiyorum. Bu arada bende geçmeyi düşünüyorum. Paket ve fiyat bilgisi paylaşır mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 7 gün içinde geçersen iade hakkı sayılması lazım. Sadece kullandığın gün kadarını ve vergi ödersin. Cayma bedeli yansımaz diye biliyorum.

• Benim bulunduğum konumlarda ve civarlarında Vodafone çok iyi olmasada iyi sayılır ama birazda şüphe ile yaklaşıyorum. Galiba Vodafone geçiş işlemini iptal ettireceğim güvenmediğim den dolayı. Sizde direk geçiş yapabilirsiniz hocam az bir cayma bedeli ödersiniz.

• Vodafone'da faturaliya direk atlamak binevi parayı sokağa atmaktır.

Gidip geldiğin lokasyonları tekrar tekrar faturasızda test ederek faturalıya geçilmeli. O kadar rezalet bir altyapısı var ki 3 yerde iyiyse 5 yerde mutlaka kötüdür.

Gayet işlek bir caddede aldığım sonuca bak. 120MB güncelleme için 15DK süre veriyor.

• Zaten Vodafonenin 4g si kullanılmaz yavaş 3g daha hızlı 3g tavsiye ederim ayrıca 4g çekimi telefondan telefona değişir telefonun lte modemi Vodafonun kullandığı frekans ile uyumlu olmayabilir her neyse hızın genelde 5 6 üzeri ise yeterli dir ben Vodafonda daha 10 un altına düştüğünü çok nadir hatırlarım 3g de Vodafone iyidir çoğu yerde hizlari benzerdir stabildir tt bir yerde 50 bor yerde 2 gibi aşırı uçları yoktur çekimi de gayet iyidir avea gibi 4g çeken yerde telefonla konuşturmamazlik yapmaz ben gayet memnunum birdefa tt hatasını yaptım bidaha tövbe

• Bugun bir hatttimi vodafonea gecirdim. Kurnaz telekom 6gb 1000dk 47 tlye kitlemeye calisinca bir de vodafone deneyelim dedik. 27tl faturasiz 7gb gayet uygun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cenkcoskun C kullanıcısına yanıt
    Redli 20 plus tarifesine geçtim. Sosyal , müzik , iletişim ve video pass mevcut. Fiyatı 125. Youtube çok kullandığımdan geçtim. İnternet zor bitecek gibi , film izlemeye başladım. Şuan bulunduğum yerde 30 civari hiz veriyor 4gde. İyi yani 1080p youtube gayet hizli donmaksizin izleniyor.
    Bu arada merak edenler için , eğer ilk ay çıkarsam tarifemin cayma bedeli 25 TL. Daha uygun tarifelerde ilk ay cayma bedeli daha düşüktür. O yüzden ben denemek için geçtim ama şuan iyi gibi. Denemeye devam ediyorum tabi ilk ay bitmeden net karar veririm.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja hız ekledim hocam. Yerine göre ideal gibi. Denemeye devam ediyorum tabi.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Bunu araştırdım ama net bir şey bulamadım. Böyle bir deneme süresi var mı emin değilim.

• antizero kullanıcısına yanıt
    Yapmış olduğunuz hız testlerinihttps://forum.donanimhaber.com/tum-operatorler-4-5g-hiz-testi-ana-konu--115719373-606#-1&gid=1&pid=a3e3ca480c6f183d549b0e501791dfb3-139909440&f=1
    Konusuna eklemeniz derli toplu olması açısından faydalı olacaktır.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Konuyu biliyorum ancak fazlasıyla dolu ve karmaşık. O kadar sayfanın devam etmesini doğru bulmuyorum , o kadar sayfa içinde de dolaşılmaz artık ki ben sadece vodafone geçişimi deneyimlemek adına bu konuyu açtım.

• Bende Turkcell'e geçecektim ama Premium Spotify kullanıyorum 14-15 Gb'lar yetmediği için Vodafone devam şirket hattım da Vodafone'a geçti Turkcell'den 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Redli 20 plus tarifesine geçtim. Sosyal , müzik , iletişim ve video pass mevcut. Fiyatı 125. Youtube çok kullandığımdan geçtim. İnternet zor bitecek gibi , film izlemeye başladım. Şuan bulunduğum yerde 30 civari hiz veriyor 4gde. İyi yani 1080p youtube gayet hizli donmaksizin izleniyor.
    Bu arada merak edenler için , eğer ilk ay çıkarsam tarifemin cayma bedeli 25 TL. Daha uygun tarifelerde ilk ay cayma bedeli daha düşüktür. O yüzden ben denemek için geçtim ama şuan iyi gibi. Denemeye devam ediyorum tabi ilk ay bitmeden net karar veririm.
    Mesajınızın üzerinden 3 hafta geçmiş, daha çok tecrübelenmişsinizdir muhtemelen.

Vodafone a geçmeyi düşünüyorum da 4G hızı kafamı kurcalıyor. İnternet hızı üzer mi yoksa videolarda filan idare ediyor mu? Genel itibariyle 4G çekim alanı nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.5 senedir faturasız Vodafone kullanıyorum. Hız muhabbetini anlamıyorum neden bu kadar takılıyorsunuz. Mobil internet altı ustu kullandığımız paketler 10-20 GB bişe. Sınırsız mobil paketleri olsa neyse diyeceğim hız çok önemli de. Twitch, YouTube hiçbirinde donma sıkıntı yaşamıyorum sorunsuz kullanıyorum. Sağladığı volte ve wowifi'de ayrı güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Mesajınızın üzerinden 3 hafta geçmiş, daha çok tecrübelenmişsinizdir muhtemelen.

Vodafone a geçmeyi düşünüyorum da 4G hızı kafamı kurcalıyor. İnternet hızı üzer mi yoksa videolarda filan idare ediyor mu? Genel itibariyle 4G çekim alanı nasıl?

Alıntıları Göster
    İnternet hizi iyi sayilmaz. Her yer band 800 kayniyor gibi. Yine de video izleyebiliyorsunuz ama yogun yerlerde internet baya agirlasiyor. Ek olarak evinizde , is yerinizde ve bilimum bulundugunuz yerlerde cekim gucunu iyi arastirin. İstanbulda bizim sokakta 4.5G tamamen cekerken , eve girince gidiyor. Yalnizca cam kenarinda geri geliyor. Evimde iyi cekmedigini bildirdim. Duzeltirlerse kullanmaya devam edecegim , duzelmezse degistirecegim artik mecburen.

• 3 ay beklemeye gerek yok. Yeni hat alıp 2 sene sonra Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim 2 hafta sonra geri döndüm. Berbat bir şey. 3 ay bekleme zorunluğu yok. Herkes alistigi operatorde kalsın bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

İnternet hizi iyi sayilmaz. Her yer band 800 kayniyor gibi. Yine de video izleyebiliyorsunuz ama yogun yerlerde internet baya agirlasiyor. Ek olarak evinizde , is yerinizde ve bilimum bulundugunuz yerlerde cekim gucunu iyi arastirin. İstanbulda bizim sokakta 4.5G tamamen cekerken , eve girince gidiyor. Yalnizca cam kenarinda geri geliyor. Evimde iyi cekmedigini bildirdim. Duzeltirlerse kullanmaya devam edecegim , duzelmezse degistirecegim artik mecburen.

Alıntıları Göster
    Benim evde zaten hiç bir operatör iyi çekmiyor. Dışarda 4.5G çekim performansı Türk Telekom'dan iyi olsun yeter bana.

Cevap için teşekkürler.

• Peki donus yaparken , hat tasima icin verilen kampanyalardan faydalanabildiniz mi? Kisa bir surede gecmissiniz cunku

• Merhaba, bende Vodafone a aynı tarifeye geçmeyi düşünüyorum. Şu 480p olayını arastiyorum ama net cevap bulamadım. YouTube da 1080p kotadan düşüyor mu net bilgi nerden alabilirim? ( Vodafone çağrı merkezine ulaşamadım, Twitterda Vodafone desteğe yazdım dönmediler)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.