Bildirim
Vodafone geldi 50 hız limitsiz + digitürk hediye
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
49 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sinirsiz lafını duyduğunda gülmen gerekiyor çünkü kulanım eşiği var tehdit ediliyorsun kotayı geçince 100mbp kullanıyorum 400 ü geçince arayip tehdit ediliyoruz bidahaki ay bu kadar kullanım olursa iptal edilecek dikkat et diyolar araştır dediğimi Alma Aldırma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinirsiz lafını duyduğunda gülmen gerekiyor çünkü kulanım eşiği var tehdit ediliyorsun kotayı geçince 100mbp kullanıyorum 400 ü geçince arayip tehdit ediliyoruz bidahaki ay bu kadar kullanım olursa iptal edilecek dikkat et diyolar araştır dediğimi Alma Aldırma
canhey e katılmamak elde değil. hayatımın en büyük pişmanlıklarından birisi oldu bu vodafone. Ne derdi bitiyo ne tasası arkadaş!quote:
Orijinalden alıntı: canhey
Kurulum 10 gün sürdü nalet olsun dedim yetmedi hızımı düşürdüler nalet olsun dedim düzelttirdim 5 6 günde.
adil kullanım eşiği adı altında sözde sınırsız verdikleri hatta sınır koymaya çalıştılar aradılar tehdit ettiler.
aman bulaşıp da canınızı yakmayın! İnternette sürekli dalgalanma oluyor sürekli ping sorunu! Yahu modeme reset atıp düzelen bir internet ben bunlarda gördüm. Hızım hergün 25 mbit e düşüyor modeme reset atıyorum 100 mbit oluyor resmen alay ediyorlar.
-
pişmanlık kurulumda aynı sıkıntı bizde yaşadık rezil bir firma
Artık interne paketi + dici dsmart fln değil de netflix verseler.Bir tıkla tarife değiştirebildiğin istediğin anda aboneliği sonlandırabildiğin netflix.
Bu çağda abonelik bittiğinde kapatmak için işkence çektiren hiç bir kuruluşa üye olmam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X