Şimdi Ara

Vodafone Genç Tarife,Red ve üstüne hat alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone dan daha önce Nokia C3 kampanyasından yararlanmıştım.Şuan faturam 38+9TL SMS ile 47TL geliyor.
    6 ay oldu cihazı alalı yani 12 aylık kontratım bulunuyor.Ama cihazı sattım ve şuan o parayla sözleşmeyi iptal etmek istiyorum.216TL ödeyerek faturalı hattı başka bir tarifeye geçirmek istiyorum.

Ancak şöyle bir sorun var.Hat babamın üzerine, yani önce hattı kendi üzerime almam gerekiyor 25 yaş altı olması için.Bunun maliyetini bilen var mı?

Bunun dışında Vodafone bayisine gittiğimde bu hat ile Genç Tarife ye geçemeyeceğimi söylediler,ancak başka bir numara alıp taşırsam oluyormuş!Bu nasıl iş anlamadım.Sitesinde böyle bir ibare bulunmuyor.Bunun dışında Red tarifesinde de ilk 12 ay 720TL yi kredi kartından çekmeleri gerektiğini söylediler.Son 6 aylık fatura tutarına göre birşeyler hatırlıyordum ama o olay kaldırıldı diye söylendi bana.

Bunun dışında şuanda babamın kullandığı iki hat var.Biri Turkcell Her Yöne Kamu 1200 =45TL civarı + Avea Kamu Her Yöne 150=15TL Yani ayda yaklaşık olarak 60 TL ödüyor.

60+47 yaptığımızda ikimizin aylık fatura tutarı en az 107TL oluyor.110TL ödeyerek +25TL de genç tarife ile neden daha fazla konuşmayalım?Bir de yanında Nokia N8 olması ayrı bir avantaj tabiki.

Bu durumu uygulamaya koyarsam şöyle olacak

Benim hattım Vodafone Her Yöne Mini(250dk lık olan) => Vodafone Genç Tarife ile 500dk+5000sms ile 25TL olacak

Babamın Turkcell Hattı, Vodafone Red Tarifesine geçecek.3000dk,3000Sms+Sabit Hatlarla Sınırsız+Vodafone ile Sınırsız +Nokia N8 =110TL

Babamın Avea Hattı, Avea nın en ucuz tarifesi(Aylık sabit ücreti en düşük veya hiç olmayan,sadece aramaların gelmesi için) 3-5TL

Nasıl sizce mantıklı mı

Diyebilirsiniz tabi Normalde 1350dk yetiyor muydu diye.Evet yetiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 21 Nisan 2011; 14:16:50 >

• Dayanamadım konudaki bahsettiğim şekilde Vodafone a gidip işlemi yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.