Bildirim
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hangisi icin pahali dediniz 8 gb 33₺ tahhutlu olan paket vergi dahil 36₺ civari oluyor galiba 6 gb olup 28 gunluk 30₺ olan icin dediyseniz banada pahali geldi ve bunlar 6 ay icinde bitiyor ve fiyat yukseliyor en azindan 15 ay 33₺ olan sabit fiyat garantisi daha cazip gibi geldi bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi tarife yada nasil yapariz
8 GB 27 TL lik paket halen aktif mi?
-
Faturasız hat devir ücreti ne kadar arkadaşlar? Turkcell'den Vodafone numara taşıma yapıp kendi üzerime alacağım hattımı... Turkcell 150tl istedi... Vodafone 50 TL istiyormuş doğrumu
Ön Ödemeli Hat Devri:37,26 TL, aboneden nakit tahsil edilir. Bu alınan tutar, devir ücreti sonucunda doğan ruhsatname ücreti karşılığı alınacaktır.Devir ücreti tüm vergiler dahil 10,96 TL olarak abonenin hattında yüklü TL miktarından çekilecektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arkadaş sayesinde istediğim tarifeye geçiş yapabildim.Tesekkur ediyorum.
Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Elinize sağlık
Tarifem değişti
Hocam bi bakabilir misiniz size zahmet tl yükleme küpürü en az kaç tl acaba bende geçeceğim haftaya da
-
40 TL
Sağolun teşekkürler
Bayi 75TL istemişti
Hocam şu ilk mesajı düzeltsen şahane olur doğrusu. Bozuk Türkçe ile yazılmış metin görünce gözlerim kanıyor okuyamıyorum. Emeklerin için çok sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X