+1 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (3. sayfa)
-
-
Yenilenen 9gb için sms attım 7000e şu mesaj geldi
Aktif olmayan opsiyonunuz oldugundan dolayı yeni opsiyon alamazsiniz. B003
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KIMAKSI YAZIP 7000E gönderdim
Aktif olmayan opsiyonunuz oldugundan dolayı yeni opsiyon alamazsiniz. B003
-
Usta sana çok teşekkür ederim oncelikle tarifeye 2 gun sonra gecirdiler.
Alttada ispatli ama soyle bi durum oldu. 1gun once aciliyetten tl yuklemesi yapip eski tarifemi yeniledim.Bugunde onlar aradi yeni tarifeye gecirdiler.Gecirmeleri ile birlikde hattimdaki tl de gitti 2 tarife birden oldu fazlalik ksaca.Halbuseki bi sonraki ay gecerli olmasi gerekiyordu.Durduk yere bi tarife bitmeden obur tarifyeye geciriri gecirmez 27 lira yedi.Bende Sikayetvar a tekrar form acdim.Dur bakalim iade edeceklermi yaptiklari resmen salaklik.
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/19850854
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gectigim.tarifeden de ucret kesti.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hemserim iyi tarifeler paylasıyorsun vodafıne telefonumun sarjını içmese bende egeçsem keşke
-
Hurafe o hurafe
Vodiş candır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/19850854
hocam burda tum detayi paylasdim bi incelermisiniz?
hediye gelmedi gelmesinide istemiyorum.Sadece 1 gun once eski tarifeyi yenilemisken.Bunlar beni istedigim tarifeye gecirdi evet ama o anda o tarifeninde parasini kesti.Yukardaki linki incelerseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X