Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.961
Cevap
199
Favori
442.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bilgi kesin midir üstat?

Şikayetvar daki talebim için beni henüz aramadılar ama tarifeler zamlanacaksa bana ne vardaki önerilen tarifeleri de yarın bulamayabiliriz o zaman.Ne diyorsun uygulamada teklif edilen en uygun tarifeye geçelim mi şimdiden?

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt

Size sunulan teklifleri atın buraya birlikte değerlendirelim.

Bilgi ise kesin hocam, Vodafone'un kendi sitesinden aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Teklifler bunlar hocam:

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE
    VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Bunlar uygun hocam, eğer size de içerikler yetiyor ise 10 GB veya 11 GB olanı kabul edin derim, bunlar dan daha pahalı tarifeler çıkacak, bu gece den itibaren.

10 gb olan tarifeye geçtim.İnşallah doğru yapmışımdır.İlk defa faturalı bir tarife kullanacağım.

Emin olun faturalı bu devirde daha iyi hocam, hayırlı olsun.

Yardımınız için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam, her zamanVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE 

• Foruma bakındım ama göremedim ve müşteri hizmetlerinin de doğru dürüst bilgisi yok maalesef. Red 30 tarifesine yeni geçenlere 6 aylık amazon prime hediyesi veriliyormuş; bunu var olan üyeliğimize tanımlayabiliyor muyuz yoksa yeni bir üyelik oluşturmak zorunda mıyız? Bilgisi olan varsa ve yazarsa sevinirim...

Mobil ödemeni kapat. Eğer pakette durdurma özelliği yoksa 7 TL'ye durdurma özelliği al. Sonra arkana yaslan. Ek paketlerden vodafone'nun sana faturalı hediyeleri olur onları al. Sonra 542'yi ara müşteri hizmetlerine faturalıya geçtim ilk 3 ay internet hediyesi varmış de, onun kodunu al, sms at hediyeyi al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler.Pakette durdurma özelliği olup olmadığını nasıl öğrenebilirim? Bir de bu 7 TL her ay mı alınacak benden?

Paket detaylarında yazar. Siz en iyisi 542'yi arayın paketimde durma özelliği var mı deyin. Yoksa durdurma özelliği alın. Her ay 7 TL'lik bir ücreti var. Alıp almamak size kalmış.

• Caps fena + manidar hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

• Vodafone dan 12 ay taahhutlu simple 1000 dk 5 Gb 39 tl lik tarifeye gecsek hat bedava verirler mi? Sonucta bir nevi faturali hat gibi dusunsek hat bedava ya verilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starforces -- 20 Mart 2022; 1:21:13 >
  • Starforces S kullanıcısına yanıt

Vermezler, 5 GB 52₺ oldu ayrıca

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.