Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.955
Cevap
199
Favori
442.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Numara taşımayla vodafona gectım 15 gb interneti olan bir paket tavsıye edermisiniz hattım yarın açılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda müşteri hizmetlerine uygun fiyatlı tarife yaptıran var mı hangi paket ve ne kadar

mh ile görüşmemizde uygun paket teklifi geliyor arkadaşlara diyince telefon no soruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

o blöfü ben de ilk vodafone faturasızdan faturalı teklif almaya çalışınca yapmıştım ve temsilci kampanyalı tel no'yu istemişti ben de kişisel verilerin gizliliği kapsamında başkasının numarasını nasıl isteyebilirsiniz diye cevap vermiştim. yapmıyorsanız sizi btk'ya şikayet edicem dediğimde sonra bazı teklifler müşterilerimize özel olup herkese çıkmayabiliyor diye baklayı çıkarmıştı ağzından :)

sonuç olarak ordan güzel teklif vermeyince gittim btk'ya şikayet ettim sonra vodafone'dan aradılar daha uygun teklif alıp kabul etmiştim.

• Ay sonu red 20 GB 131 TL taahhüt bitiyor alternatif uygun bulamadık şimdilik, taahhütsüz bir süre devam etsek ne kadar olur acaba

• Şubatta 60 gb paketim bitiyor bana redli 50 gb tarifem paketi 535 tl diyorlar sizce nasıl fiyat

Tarifeniz fatura sureni ogrenin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sametsahinn1 S kullanıcısına yanıt
    Pahali

542 müşteri hizmetleri ararsan onlar sana uygun paket sunmazlar 542 müşteri hizmetleri sana pahalı paket sunar 542 müşteri hizmetlerinden faturasız birimine aktarımı sağlayacaksın ya da kampanya uzman birimi sana ucuz paket sunar

• dursundao kullanıcısına yanıt
    410 sınırsız ultra 30 gecin ekran görüntüsü şikayet var yaz daha kayit hesap sil yeniden ac numarani kaydet bu 1 ay geliyor sistem hatasi aliyorum müşteri hizmetleri aradım bayiye atiyor bayi müşteri sms gecis kod bizi magdur ediyorsunuz diyeceksin aradiklarin ayni soyle arti 3ay 5gb hediye diyeceksin hattina tanımlıyorlar atacagim goruntu kayit ac VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Arkadas suan kulanimda mevcuta yalin firsat tarife freezone guzeligi ücretsiz gb görünmüyor şikayet var kayit acan Vodafone 12 ay geçerli ücretsiz tarife ek sosyal paket hattina tanimliyor kayit ben actim aradiklarinda hattina tanımlıyorlar ayrica aralik ayinda ankete kotu yorum yazdim aradilar ocak ayin faturan 300tl iade gelmedi hattina tanımlıyorlar bilginize VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• şikayet vara yazdıktan sonra bugün yakınımı aramışlar ama tam müsait olmadığı zamana gelmiş tekrar ararlar mı yoksa biz nasıl geri dönüş yaparız

Bir kez daha arıyorlar sanırım, sonra daha aramıyorlar diye biliyorum hocam.

Yeniden talep oluşturulabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    bu akşam taahhüt bitiyor bakalım

telefonu yanınızda tutun dedim :)

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.