Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tony Mendez Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.957
Cevap
199
Favori
442.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şikayetim var kayit acip bu tarife geçemiyorum magdurum müşteri hizmetleri aradım bayiye atiyor bayi müşteri hizmetleri yoksa hattimi tasiyacagim çekmiyor diyeceksin yazaksin aradiklar ayni soyle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freezone üyeliği de var hat tanımlama da yapıldı ama ek sosyal gb ücretli gözüküyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler bimcelle numara taşıma ücretsiz mi ? Acil bilgi lazim

• tamahkar T kullanıcısına yanıt
    Bütün operatörlere ücretsiz hocam.

• angaralim kullanıcısına yanıt

Evet freezone üyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamahkar T kullanıcısına yanıt
    Net gsm haric hepsi ücretsizdir

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Tarifen nedir

2025 yalın fırsat 20gb
    red 20gb

ikisinde de göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Faturasız standart tarifeye geçiş yapabiliyormuyuz?

• VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Vodafone resmi sitesin den bunu alabilirsiniz, acil ihtiyacı olanlar için.

Hem de ucuz.

• Yokizm kullanıcısına yanıt
    3GUN3GB yaz 7000 gonder

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gecis yok kolay standart gecis yaparlar faturalidan faturasiza gecersen sms gecis SANIYE 7000 gonder

• ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Bu tarife destekliyor sadece ayda bir gun sınırsız internet alirsin

• Merhaba Angaralım. Emeğinize sağlık. Annem 83 yaşında tuşlu telefon kullanıyor. Çekmediğinden t telekomdan vodafona ya da turkcele geçmeliyim. Sadece ayda 100 dk arama yapılan, en ucuz tarife bedir? Nasıl geçerim. Teşekkürler

• muaffak M kullanıcısına yanıt
    Uyumlu 1500dk paketi var 1gb net olan

• Arkadas lütfen red 18'de ekran görüntüsü şikayetim var atmislar bir arkadas gelmis lütfen size ozel gelen teklifleri ekran görüntüsü bizim kulanim detay paylasin sebep size ozel gelen teklif size gelmesede Vodafone beyan ederseniz gecis olur Red 18 tarife gecenler müşteri hizmetleri aracigiliyla kayit acin 3ay geçerli 15gb hediye alin ekran kayit acin hediye gelmedi diyeVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 28 Ocak 2025; 0:55:30 >

• Vodafone kisiye ozel teklif tarife lutfen ekran görüntüsü bizimle burda paylasin şikayetim var kisiye ozel gelen teklifler gecis kayit acip gecis yapilir VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Buns girilemiyor. İlla 4gb 270 tl ye yönlendiriyor

• muaffak M kullanıcısına yanıt
    Şikayetim var kayit ac hesabım sil yeniden numara kaydet icerik yaz tarife 2 ay geçemiyorum hatti tasicagim sistem hatasi alıyorum müşteri bayiye atiyor bayi müşteri acil çözüm btk tüketici hakları dava acagim acil çözüm hat çekmiyor sms gecis kod verseniz magdur olmayiz turkcel yapiyor sizde yapin kayit ac seni aradiklarini ayni soyle

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.