Şimdi Ara

VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.957
Cevap
199
Favori
442.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni gelenlere özel güncel kampanya var mı acaba telekomdan geçicem

• angaralim kullanıcısına yanıt
    Hocam benim eski tarifem 2. Yılını dolduruyordu. 100 TL'ye 22 GB lik red tarife idi. Geçen senin dediklerinle uzman ekipten 18 GB 190 sonraki 9 ay 290 TL ye geçiş yaptım. Fiyatı daha da dibe indirmek için ne yapabilirim. Eski tarifeye dönüp 15 TL farkla devam edebilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam harfi harfine yapicaz dediklerini de bi anlasak , ben mi okurken karıştırıyorum bilmiyorum ama noktalama işaretlerini kullanmadığın için demek istediklerin içiçe geçiyor sanki.
    Kusuruma bakma hocam Türkçen zayıf olabilir hepimiz insanız , sadece düşüncelerimi yazmak istedim.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Bakın kardeşim daha önce de böyle buradan eleştiri aldınız insanlara yardım edince suç mu oldu nokta koymadım, koymadım Google'da konuşan klavye var biliyorsunuz tel her telefonda vardır mesajlaşma yazarken konuşuyorsun yazıyor biz de bildiklerimizi insanlara insanlık namına ücretsiz paylaşıyoruz telegram'da ve sosyal medya üzerinden benim bu paylaştığım bilgileri adamlar parayla yapıyorlar lütfen saygılı olalım benim sizden hiçbir şey istediğim yok yapan yapar Kalan kalır herkes kendi bilir kimi bir iPhone telefondan hoşlanır kim bilir Xiaomi kullanır kim bilir diğer cihazlar 15 yıldır Vodafone'da geçmiş zamanda hizmet verdim bana kimse gelip de bu sistemin nasıl olduğunu çarkın nasıl döndüğünü çok iyi biliyorum ya bayiye gitseniz en kral bayiye gidin size benim anlattığım verdiğim tariflerin hiçbirini vermez insanlar emeği benim çalarak video çekerek YouTube ve sosyal medya kanallarından parayla satış yapıyorlar ben size ücretsiz paylaşıyorum siz bana diyorsunuz ki nasıl yapacağımı bilmiyorum yapan burada arkadaşlar var lütfen saygılı olalım şu an Vodafone çalışanı falan değilim vodafone'dan da tek kuruş para falan almıyorum benim burada çevremdeki arkadaşlarıma eşime dostum bak herkese yaptığım Kendi aileme dahili yaptığım tarifelere insanlara paylaşıyorum çünkü insanlar sosyal medya üzerinden parayla satış yapıyorlar yazılarımız mektup gibi olabilir okuyun eleştiri yapın eğer memnun kalmıyorsanız da yapmazsınız kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 26 Ocak 2025; 22:24:33 >

• dzndorf D kullanıcısına yanıt
    Fiyatını dibe çekmek istiyorsan zaten ilk 3 ay 190 TL bir ay kullan 1 ay dolduktan sonra aynı sistemden devam et ekran görüntüsü beyan et arkadaşlar sizden ricam aynı sistemden devam et fiyatı daha aşağı çekeriz 12 aylık paketli seç

• yildirimweb Y kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar faturasız hat kullanan varsa faturalıya geçiş tekliflerinin ss lerini atabilir misiniz? Ona göre karar vereceğim numara taşımaya, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Şikayetim var hesabın sil yeniden ac 2 aydir Vodafone geçemiyorum sistem hatasi alıyorum müşteri hizmetleri aradım bayiye atiyor bayi müşteri acil çözüm yoksa hattimi turkcel gecegim dersin kayit ac senin ararlar tarife icerik soyle geçemiyorum VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

• Legend_84 kullanıcısına yanıt
    Dedimi yap yapiyorlar tarife abone alim kapatilmadiysa daha ucuz tarife olur dun birine gelmis

• Öncelikle merhaba,vodafoneden freezone 16 + 16 paketine geçtim hattı yeni aldım daha bugün açıldı sizin bahsettiğiniz 419 gibi bir fiyata sahip olab red ultra sınırsız içinde youtubede olan paketlere ne zaman geçebilirim 1 ay beklememmi gerekiyor ?

• musicalistanbul M kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra onli davet gecersen yeni hat 2 hafta

O zaman 2 hafta sonra sizin dediğiniz yöntem gibi arayıp redli ultra pektlere geçiş yapabilirmiyim yani ?

Ayrica FREEZONE yaz 1525 gonder tobi den ay bir gun sınırsız internet onli self servis ücretsiz 50gb 60gb sosyal pas ücretsiz satin alirsin Vodafone pay fatura ode 50₺ iade vpay cuzdan yukle kazan 300₺ yukle 100₺ hediye katil

Arama yapamazsin ekran görüntüsü beyan ederek VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

Ekran görüntüsü derken sizin bu attığınız ekran görüntüsünümü beyan edeyim böyle bir paket varmış diye ?

Bu 50 60 sosyal passi nasıl alacağım peki ?

Hocam vpay 300 yukle 100 hediye nin kosullari neler? Tek seferlik mi?

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    İlk kez olan icin yukle kazan Vodafone pay kampanya bolumun goz atin kampanya surekli güncelleniyor ayiVODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angaralim -- 27 Ocak 2025; 13:47:48 >

Vodafone freezone uyemisin

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.